Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Hot Hatch do ~12 tysięcy
Michał - Śro 31 Paź, 2007 jutro go obejrze Anonymous - Śro 31 Paź, 2007
Michał napisał/a:
jutro go obejrze
jedziesz do sosnowca jutro :566: to moze podskoczysz do chrzanowa odrazu, bo to niedaleko jest i cos mi odbierzesz Michał - Śro 31 Paź, 2007 nie nei, chodzi mi o saxo ...Misiek_lbn - Śro 31 Paź, 2007 pan z saxo coś kombinuje chyba...
wczoraj dzwoniłem, ale potrzebował samochód, bo w pracy był do 16, na 17 do lekarza z dzieckiem jechał, i na 19 dopiero by się wyrobił...
dzwoniłem 5 min temu, mówi żeby zadzwonić za godzine, bo jedzie gdzieś samochodem...
co on gra na zwłoke czy co
michał, jak chcesz to bierz :564:
ja znajde co innego Misiek_lbn - Śro 31 Paź, 2007 odpuszczam to saxo...
koleś jakiś poje*** chyba...
dzwonił do starszego, i z wątami do niego, że ja na forum grzebie, szukam info i pytam o samochód
i że na żywo nie wygląda tak jak na zdjęciach, że ma 7 lat i jakieś takie bajki
i że na jutro jeden kupiec z wawy umówiony, a na sobote ktoś z krakowa przyjeżdża oglądać :570:
po 20 minutach zadzwonił po raz drugi, i mówi ze jednak nie sprzedaje, że żona ma dopiero za 2 tyg termin porodu, i że dopiero jak coś kupi inne to sprzeda i jakies gadki z kosmosu
mam nadzieje że was potraktuje poważniej
dziękuje za uwagęKonradMK - Śro 31 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a:
odpuszczam to saxo...
koleś jakiś poje*** chyba...
dzwonił do starszego, i z wątami do niego, że ja na forum grzebie, szukam info i pytam o samochód
no jak możesz się tak zachowywać. normalni ludzie kupują w ciemno! ogarnij się Michał - Śro 31 Paź, 2007 ale ten typ wogóle był dziwny dla mnie :DDDDD
raz na spota przyjechał i nic nie mówił Maciek - Śro 31 Paź, 2007 może sie wstydził albo bał CHRZANEK - Śro 31 Paź, 2007 Wstydliwy laureat tytułu "prawiczka wiosny" 206 Gti - Śro 31 Paź, 2007
Michał napisał/a:
raz na spota przyjechał i nic nie mówił
Brzmi znajomo... a chociaz podszedł ?? Czy trzymał bezpieczny Dystans k-mart - Śro 31 Paź, 2007
Cytat:
no jak możesz się tak zachowywać. normalni ludzie kupują w ciemno! ogarnij się
Ja kazdy samochod tak kupuje.
Nie rozumiem czego sie bac?? Jesli samochod jest tani, brac! Wszystko da sie naprawic!KonradMK - Czw 01 Lis, 2007 a pamiętasz sławne C5 które na allegro było bezwypadkowe a inne fotki świadczyły że było po ostrym crash-teście? gdyby nie ludzie z forum ktoś by się nabrał i kupił tego śmieciak-mart - Czw 01 Lis, 2007 nie pamietam.
Ale rozumiem Was ze w PL samochody trzeba kupowac z luba w reku.Stacho - Czw 01 Lis, 2007 Shark pochwal sie tym clio z parczewa zobaczymy co ludzie o tym myślą Misiek_lbn - Czw 01 Lis, 2007 wiem co myśli k-mart, i wklejałem go do ogłoszeń haczy już
a zmień cipo w profilu auto, bo jetty już nie masz