dzik - Wto 06 Lis, 2007 dobrze piszeszVlodarsky - Wto 06 Lis, 2007 pływanie zaworów - mało logiczne jeśli to o to chodzi mi.Bad-i - Wto 06 Lis, 2007 w szoku jestem z tym wykresem. Moim zdaniem to jakis blad pomiarowy i tyleM - Wto 06 Lis, 2007 Blad pomiarowy to by byl za pierwszym razem i nie bylby powtarzalny w ten sposob.
Barto czy nie ma problemu z zaplonem u Ciebie?BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 Macku a jakie moga byc tego objawy?Bad-i - Wto 06 Lis, 2007
eM napisał/a:
Blad pomiarowy to by byl za pierwszym razem i nie bylby powtarzalny w ten sposob.
Barto czy nie ma problemu z zaplonem u Ciebie?
ale takie falowanie w zapłonie powinno być odczuwalne na ulicyBaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 jesli to objawia sie delikatnym przerywaniem albo cos w tym stylu to tak mam tylko na samym dole obrotow na gorze jest tip top.M - Wto 06 Lis, 2007 Nie są odczuwalne bo moc nadal rosnie tylko ktos w nią wmodulował sinusoide
A moze MG położył komorkę na kompie w hamowni?
Nie jestem specjalistą wiec nie moge stwierdzic co to jest.
Moge tylko powiedziec ze to jest cos pomiędzy przepustnicą a bieznikiem opony saxorulez - Wto 06 Lis, 2007 moim zdaniem coś z hamownią było nie tak.. serio
takei zachowanie jest zbyt dokładne i zbyt stałeBad-i - Wto 06 Lis, 2007 moze BaRtO przed pomiarem byl w Hong Kong Housie ??
albo pożyczył od Lennego szaliczek Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 barto a czy w czasie jazdy jest OK , nic nie przerywa?Bad-i - Wto 06 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
barto a czy w czasie jazdy jest OK , nic nie przerywa?
BaRtO_206GT napisał/a:
jesli to objawia sie delikatnym przerywaniem albo cos w tym stylu to tak mam tylko na samym dole obrotow na gorze jest tip top.
:556:Anonymous - Wto 06 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
barto a czy w czasie jazdy jest OK , nic nie przerywa?
BaRtO_206GT napisał/a:
jesli to objawia sie delikatnym przerywaniem albo cos w tym stylu to tak mam tylko na samym dole obrotow na gorze jest tip top.
:556:
dzieki Bad-i - przegladałem to nie zauważyłem :570:
ŚWIECE ZAPŁONOWE wg mnie w taki razie BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 Swiece wymienialem 3 miesiace temu na jakies super hiper ngk moim zdanie to przerywanie bierze sie z tego ze jest za ubogo i przy 2.5tys obrotow czasami lubi sobie troszeczke poprzerywac.Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 a spróbuj wymienic/zamienic swiece .... najprościej i najszybciej bedzie to sprawdzic - warto by było chyba pomyslec o swiecej o nizszej cieplocie