Dariano - Pon 12 Lis, 2007 Przekret ?? Co masz na mysli ?? widze ze z Garwolina jest jak bedzie trzeba to moge go oblookacJanusz - Pon 12 Lis, 2007 Spoko:D znaczy przekręt w sensie czy to w ogóle prosto śmiga:) tylko klimy nie ma;/ a to tez by sie przydało Janusz - Śro 14 Lis, 2007 Jak myślicie fordziak z tym silniczkiem to będzie jakiś Warm ;> ma ktoś jakieś doświadczenia ?? bo po ostatnich oględzinach 206 s16 to normalnie zwątpiłem...;/ Ale ten focus tez jest podejrzany, bo na zdjęciach to gó*** widać, tyle ze jest bliziutko, wiec go sobie oglądnę
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3770604Loko - Śro 14 Lis, 2007 Jak masz jakiego znajomego dobrego i taniego blacharza to go bierz
Szybki raczej nie bedzie ale jak to foka bedzie sie nieźle prowadzil.Janusz - Śro 14 Lis, 2007 właśnie mam mieszane uczucia co do niego;/ ale co do blacharza to ktoś sie znajdzie :D Tyle ze ja słyszałem z jednego źródła ze rdzewieją, a z innego ze jest w całości ocynkowany i jak nie był bity to gi ruda sie szybko nie chwyta... Grzesiek VTS - Czw 15 Lis, 2007 Loko Ty masz jeszcze tego Focusa i jak sie smiga a blakacha ??? Zawiódł kiedyś???Loko - Czw 15 Lis, 2007
Janusz napisał/a:
właśnie mam mieszane uczucia co do niego;/ ale co do blacharza to ktoś sie znajdzie :D Tyle ze ja słyszałem z jednego źródła ze rdzewieją, a z innego ze jest w całości ocynkowany i jak nie był bity to gi ruda sie szybko nie chwyta...
Jest w całości ocynkowany, ale jest hujowo ocynkowany, bo ford cynkowal blachy z których potem wykonywał cześci i tam gdzie blacha jest mocno gięta tam rdzewieje.
Mam w domu focusa od nowości nigdy nie był bity, ma niewielki przelot jak na swoje lata i cały czas stoi w garażu i drzwi w nim rdzewiały , u mnie tylko drzwi na dole na zagieciach, ale słyszałem/widziałem też problemy z tylną klapą, tak to inne elementy raczej nie rdzewieją.
Z mechaniką wszystko jest w porządku auto ma 8 lat i wymieniany było tylko jakieś plastikowe kolanko w ukłądzie chłodzenia bo ciekło, no i cierpi na typową przypadłość focusów, wyłączający się prędkościomierz podczas jazdy , ale to czujnik w skrzyni do wymiany. no i to wszystko.Janusz - Czw 15 Lis, 2007 Dzieki Loko... no i leci pomógł Janusz - Nie 18 Lis, 2007 Można zamknąć zakupiony został focus chciałem kupić s16, ale wszystkie były w opłakanym stanie anjas - Nie 18 Lis, 2007 co zamknąć, co zamknąć!
pochwalić się proszę co to za fokusisko, jakieś zdjęcie wrzucić!!! nox - Nie 18 Lis, 2007 oł yeaaaaa kolejny ford poka poka poka Janusz - Nie 18 Lis, 2007 Nie ma co pokazywać, zwykła foka
lecz skoro nalegacie....
Specjalna spontan na szybko dla hh.org
Winter Spec
Tak wiem, gey look... ale na szczęście właściciel dorzucił seryjne lampy, ale odbiore jes dopiero we wtorek:)
A teraz zdjatko na letnich gumkach, niestety jest ono z aukcji...
To nie jest wgniecenie :P
Misiek_lbn - Nie 18 Lis, 2007 no i gratuluje
pochwal się jeszcze co tam w nim masz
jakieś wyposażenie, rok silnik i takie tam :564:Anonymous - Nie 18 Lis, 2007 wszystko fajnie, ale gejluki chyba zmienisz
gratulacje zakupu anjas - Nie 18 Lis, 2007 fajna foczka