To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Pomóżcie szaraczkowi kupić Hothatcha

Dariano - Pon 12 Lis, 2007

Przekret ?? Co masz na mysli ?? widze ze z Garwolina jest jak bedzie trzeba to moge go oblookac
Janusz - Pon 12 Lis, 2007

Spoko:D znaczy przekręt w sensie czy to w ogóle prosto śmiga:) tylko klimy nie ma;/ a to tez by sie przydało :)
Janusz - Śro 14 Lis, 2007

Jak myślicie fordziak z tym silniczkiem to będzie jakiś Warm ;> ma ktoś jakieś doświadczenia ?? bo po ostatnich oględzinach 206 s16 to normalnie zwątpiłem...;/ Ale ten focus tez jest podejrzany, bo na zdjęciach to gó*** widać, tyle ze jest bliziutko, wiec go sobie oglądnę :D

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3770604

Loko - Śro 14 Lis, 2007

Jak masz jakiego znajomego dobrego i taniego blacharza to go bierz :D
Szybki raczej nie bedzie ale jak to foka bedzie sie nieźle prowadzil.

Janusz - Śro 14 Lis, 2007

właśnie mam mieszane uczucia co do niego;/ ale co do blacharza to ktoś sie znajdzie :D :D Tyle ze ja słyszałem z jednego źródła ze rdzewieją, a z innego ze jest w całości ocynkowany i jak nie był bity to gi ruda sie szybko nie chwyta... :)
Grzesiek VTS - Czw 15 Lis, 2007

Loko Ty masz jeszcze tego Focusa i jak sie smiga a blakacha ??? :) Zawiódł kiedyś???
Loko - Czw 15 Lis, 2007

Janusz napisał/a:
właśnie mam mieszane uczucia co do niego;/ ale co do blacharza to ktoś sie znajdzie :D :D Tyle ze ja słyszałem z jednego źródła ze rdzewieją, a z innego ze jest w całości ocynkowany i jak nie był bity to gi ruda sie szybko nie chwyta... :)

Jest w całości ocynkowany, ale jest hujowo ocynkowany, bo ford cynkowal blachy z których potem wykonywał cześci i tam gdzie blacha jest mocno gięta tam rdzewieje.
Mam w domu focusa od nowości nigdy nie był bity, ma niewielki przelot jak na swoje lata i cały czas stoi w garażu i drzwi w nim rdzewiały , u mnie tylko drzwi na dole na zagieciach, ale słyszałem/widziałem też problemy z tylną klapą, tak to inne elementy raczej nie rdzewieją.

Z mechaniką wszystko jest w porządku auto ma 8 lat i wymieniany było tylko jakieś plastikowe kolanko w ukłądzie chłodzenia bo ciekło, no i cierpi na typową przypadłość focusów, wyłączający się prędkościomierz podczas jazdy :D , ale to czujnik w skrzyni do wymiany. no i to wszystko.

Janusz - Czw 15 Lis, 2007

Dzieki Loko... :D :D no i leci pomógł :D
Janusz - Nie 18 Lis, 2007

Można zamknąć :) zakupiony został focus :) chciałem kupić s16, ale wszystkie były w opłakanym stanie ;/
anjas - Nie 18 Lis, 2007

co zamknąć, co zamknąć!

pochwalić się proszę co to za fokusisko, jakieś zdjęcie wrzucić!!! :)

nox - Nie 18 Lis, 2007

oł yeaaaaa :D kolejny ford :D poka poka poka :D
Janusz - Nie 18 Lis, 2007

Nie ma co pokazywać, zwykła foka :)
lecz skoro nalegacie....
Specjalna spontan na szybko dla hh.org

Winter Spec

Tak wiem, gey look... :P ale na szczęście właściciel dorzucił seryjne lampy, ale odbiore jes dopiero we wtorek:)

A teraz zdjatko na letnich gumkach, niestety jest ono z aukcji... :)

To nie jest wgniecenie :P :P

Misiek_lbn - Nie 18 Lis, 2007

no i gratuluje :)
pochwal się jeszcze co tam w nim masz
jakieś wyposażenie, rok silnik i takie tam :564:

Anonymous - Nie 18 Lis, 2007

wszystko fajnie, ale gejluki chyba zmienisz :D

gratulacje zakupu :D

anjas - Nie 18 Lis, 2007

fajna foczka :P

a geylooki out.

To jest 2.0 136 koni?