To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [radio] Czego sluchasz?

CHRZANEK - Sob 10 Lis, 2007

PR3 (bo to już klasyka ;) ) i Radiostacja (jak jestem w Wawie)

A w domu i tak slucham DIGITALLY IMPORTED ;) ;) ;)

kubas - Sob 10 Lis, 2007

jak juz slucham to czasem radio gra ale robi sie jak eska czasem roxy fm ale najczesciej nie slucham radia w ogole...
Anonymous - Sob 10 Lis, 2007

z radiostacja bylo tak - najpierw RADIOSTACJA HARCERSKA -> ROZGLOSNIA HARCERSKA i potem wrocili... ktos pamieta makakofonie?

anjas napisał/a:
Tylko Radio Maryja. Kto go nie słucha jest wyklęty.

Niestety lobby antypolskie (pewnie z TVN albo innego Polsatu) nie zamieściło go nawet na liście do wyboru.

Zawsze byliśmy razem z Ojcem Dyrektorem dyskryminowani i ciągle jesteśmy. Ale jeszcze wygramy z bezgranicznym lobby szatana.

Alleluja i do przodu bracia i siostry! Nie wstydźcie się swojego Radia. Domagajmy się zamieszczeniago go w ankiecie!!!

Cytat:

ps. pewna stacje pozostawilem nie wymieniona bo pewnie by wygrala

przeciez kazdy by kliknal :D

JIMEK napisał/a:

przeciez kazdy by kliknal :D

a kondziu x2 zapewne bo ten 3 głos poszedł na Radio Józef :P

KonradMK - Sob 10 Lis, 2007

[quote="JIMEK"]z radiostacja bylo tak - najpierw RADIOSTACJA HARCERSKA -> ROZGLOSNIA HARCERSKA i potem wrocili... ktos pamieta makakofonie?[quote]

makakofonia baby, have fun :D ale wolałem wtedy słuchać Mocenj Nocy Anzelma w nocy. Moi kumple grali audycje w rozgłośni, potem przenieśli się do 94 (grali starego dobrego rocka) ale obecnie nie ma już klimatu na audycje tematyczne więc nie grają

o tak .. makak to byl gosc .. :)
oczywiscie tez pozwolilem sobie zaznaczyc Radiostacje
radio zet
i radio kampus...

No coz .. Radiostacja dluga droge przebyla i przyznam ze bardzo brakuje mi jej poprzedniej formy i tresci :) ale teraz tez jest ok.. dobra na stanie w korkach szczegolnie przy zjezdzie z siekierkowskiego na ursynow :)

zajac napisał/a:
o tak .. makak to byl gosc .. :)
Dlaczego był ? :D Makakofonia przecież teraz jest w Antyradiu.Ja słucham głownie Bis'ki.Wg mnie jest to najlepsze polskie radio.Dla mnie jest to odpowiednik Radiostacji z najlepszych lat czyli 2000-2002.Teraz Radiostacja tematycznie to wieś-disco stacja.Antyradio jest nie tylko w Wawie i na Śląsku ,ale także w Kraku ,Zagłębiu i na Podbeskidziu.
mi - Sob 10 Lis, 2007

biska się mocno zapuściła, poza tym u mnie w okolicy po akcji alokacja nie jestem jej w stanie łapnąć należycie :/
Moim faworytem jest radio bawełna ( www.radiobawelna.com ), ze stacji "nadajnikowych" - raczej trójka

ps - Sob 10 Lis, 2007

tak tak - biska byla mocno podobna to rdst, bo zaczal rozkrecac ja Pawel Sito, ale jak sie rozbrykal za bardzo, to mu poedziekowali, i teraz biska sie uspokoila.. zamulila.. :-/
OSKAR - Sob 10 Lis, 2007

antyradio to jest to:):):)

no i jeszcze eska rock.dobrze greaja.

The Mc - Nie 11 Lis, 2007

ps napisał/a:
u mnie PIN - bo wiem ze nigdy nie puszcza szitu, kampus - jedyna prawdziwa alternatywa, mnogosc nowych/swiezych gatunkow...., na trzecim mijescu trojka, ale bez specjalnego przekonania.

No i rzeczywiscie - kiedys non-stop radiostacja. Uwielbialem ich. Pelen spontan i luz, mega interaktywnosc. Kiedy koledzy sluchali rmf, zet itd, ja katowalem 101,5 - electro albo drum 'n' bassowe sety didzejskie o 17:00 - teraz to nie do pomyslenia. Wszyscy mowili, ze to szit, ale wielu nawreocilem ;) Zajebisty program poranny z szalonym Szaja, no i kultowa lista przebojow prowadzona przez Pawla Sito - najstarsza ze wszystkich w polskim radiu. Co tam sie utrzymywalo tak rekordowo dlugo na topie?? Aaa - Konfrontacje Kalibra44. Aga Sielanczyk, Kasia Szydlowska.. To byly czasy...

no to mamy dokladnie takie same zdanie :564:
O starej radiostacji mozna mowic duzo i to duzo dobrego i uwazam ze obecna "radiostacja" powinna zmienic nazwe ze wegledu na szacunek do ludzi ktorzy ja stworzyli (jak Pawel Sito)a sami niech sie nazwa Rozglosnia Dresiarska

A "Winda na szafe" ktos pamieta??

mi - Nie 11 Lis, 2007

...później Sito miał w tv następcę radiostacji - 4fun tv, no i zrobiła się eska-tv :573:
ps - Nie 11 Lis, 2007

The Mc napisał/a:

A "Winda na szafe" ktos pamieta??

O o o, nie pamietalem jak to sie nazywalo... Goscie byli niesamowici. Normalnie Monty Pajton po polsku :)

saxorulez - Nie 11 Lis, 2007

ps napisał/a:
O o o, nie pamietalem jak to sie nazywalo... Goscie byli niesamowici. Normalnie Monty Pajton po polsku

Windows na szafę - Paweł Paulus Mazur i .. nie pamiętam drugiego.

Rudello - Nie 11 Lis, 2007

szczęść boże

101 - wieczór dj`ow w piatek
101.5 - rano do kapieli lubie sluchac "umbrella" itp na pobudzenie :)
102 - w aucie bo mn. uspokaja i umiala stanie w korku.