Popatrz na liste zgłoszeń- ja tam widze 5 WRC i Audi Quattro S1 zbudowane przez Pana Koraszewskiego Niemy - Śro 28 Lis, 2007 uuuch ale sie bedzie dzialo na barbarce w tym roku!
niestety nie wiem czy uda mi sie byc ;(CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007 Niemy: Co z autem?
A z Ciekawostek: T Qchar jedzie z "Lopezem" Niemy - Śro 28 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Niemy: Co z autem?
obecnie stoi u lakiernika, ale pozniej bedzie jeszcze troche mechanicznych spraw do ogarniecia.CHRZANEK - Pon 03 Gru, 2007 Info z serwisu rallyonline.pl:
"105 załóg zgłosiło się do startu w Rajdzie Barbórka, ruszającym już w ten weekend. Zgłoszenia przyjmowane były do piątku i lista nie powinna już się znacząco powiększyć.
Na ostatnich dopływających zgłoszeniach pojawiły się ciekawe nazwiska. Bryan Bouffier nie zawiedzie kibiców i pokaże się również na Barbórce. Mistrz Polski pojedzie oczywiście Peugeotem 207 S2000.
Dopisał się też długo nieobecny na liście Kajetan Kajetanowicz. Mariusz Miękoś zapowiedział drugą - obok Ghizziego - Lancię Deltę Intergrale.
Uwagę zwróci też Damian Jurczak. Długo nie oglądany kierowca zaprezentuje Fiata Pandę. Potencjalną pucharówkę dokładnie oglądać będą zapewne nie tylko kibice, ale i zawodnicy."
No to w moim przekonaniu bedziemy mieli najatrakcyjniejszą "barbórę" od lat.
Frekwencja, zróżnicowanie samochodów, żeby jeszcze aura dopisala - tzn żeby sypnelo sniegiem tak fest Maciek - Wto 04 Gru, 2007 już się nie moge doczekać jakies spotkanko na trasie?OSKAR - Wto 04 Gru, 2007 wlasnie panowie.
moze jakas ustawka wczesniej??
ja w tym roku biore ze soba drabine CHRZANEK - Wto 04 Gru, 2007
OSKAR napisał/a:
ja w tym roku biore ze soba drabine
Dobry pomysl.
To ja może przedstawie swój plan dzialania:
Ja bede z Kubasem i naszymi paniami na obu przejazdach żerania i na karowej.
Na żeraniu ustawimy się przy "basenie przeciwpożarowym" - widać stamtąd naprawde sporo.
Na karowej tradycyjnie staje tak żeby widzieć wejście pod mostek oraz górny wiraż.
Beczka na dole ani na górze mnie nie interesuje, a wejście i wyjście spod mostka to jest to co najbardziej lubie na karowej.
Zresztą będe w piątek wieczorem w Wawie i planuje troche poupalać po karowej - to juz tak tradycja
Zresztą przejedzcie się nawet dziś czy jutro na Karowa ok 21-22 i zobaczcie co tam się teraz dzieje Niemy - Wto 04 Gru, 2007 ;( ;( ;(
ja chyba musze przerwac tradycje corocznych wyjazdow na karowa, w tym roku nie dam rady ;(OSKAR - Wto 04 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Zresztą będe w piątek wieczorem w Wawie i planuje troche poupalać po karowej - to juz tak tradycja ;)
Zresztą przejedzcie się nawet dziś czy jutro na Karowa ok 21-22 i zobaczcie co tam się teraz dzieje :D :D :D :D
no to chrzaniu sie zmowimy i w piatek poupalamy :D :D
a dzisiaj moze pojade zobaczyc co sie dzieje,ale kontrolnie tylko,bo musze sobie stabilizator prawy tylny dokrecic.a na kanal dopiero jutro wjezdzam.OSKAR - Wto 04 Gru, 2007 http://rajdbarborka.pl/doc/harmonogram.pdfkubas - Wto 04 Gru, 2007 Bedzie grubooooooooooooooooooooooooooo juz sie nie moge doczekac 106 - Wto 04 Gru, 2007 niestety sam nie moge byc - pracuje do 16 :/ za to wysylam swoj kombinezon :D
PS. relacja na zywo z karowej ma w tvp info i na www.itvp.pl w sob od 18:30