To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - 45a Barbórka 2007

Anonymous - Pon 26 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
Chyba wystarczy dobrze pojechać... A wogóle jak młody. Ma talent rodzinny?

Ma zajebiste podstawy. Potrzeba tylko doświadczenia. A czy talent ? Sie okaże z czasem.

CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007

Ot taka ciekawostka ;)

BMW M3 na rajdzie barbórki

http://www.autoklub.pl/17961,hotnews.html

szymlorek - Śro 28 Lis, 2007

M3 - walić EM3 ;)

Popatrz na liste zgłoszeń- ja tam widze 5 WRC i Audi Quattro S1 zbudowane przez Pana Koraszewskiego :D

Niemy - Śro 28 Lis, 2007

uuuch ale sie bedzie dzialo na barbarce w tym roku!

niestety nie wiem czy uda mi sie byc ;(

CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007

Niemy: Co z autem?

A z Ciekawostek: T Qchar jedzie z "Lopezem" :D :D :D

Niemy - Śro 28 Lis, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Niemy: Co z autem?

obecnie stoi u lakiernika, ale pozniej bedzie jeszcze troche mechanicznych spraw do ogarniecia.

CHRZANEK - Pon 03 Gru, 2007

Info z serwisu rallyonline.pl:

"105 załóg zgłosiło się do startu w Rajdzie Barbórka, ruszającym już w ten weekend. Zgłoszenia przyjmowane były do piątku i lista nie powinna już się znacząco powiększyć.

Na ostatnich dopływających zgłoszeniach pojawiły się ciekawe nazwiska. Bryan Bouffier nie zawiedzie kibiców i pokaże się również na Barbórce. Mistrz Polski pojedzie oczywiście Peugeotem 207 S2000.

Dopisał się też długo nieobecny na liście Kajetan Kajetanowicz. Mariusz Miękoś zapowiedział drugą - obok Ghizziego - Lancię Deltę Intergrale.

Uwagę zwróci też Damian Jurczak. Długo nie oglądany kierowca zaprezentuje Fiata Pandę. Potencjalną pucharówkę dokładnie oglądać będą zapewne nie tylko kibice, ale i zawodnicy."

No to w moim przekonaniu bedziemy mieli najatrakcyjniejszą "barbórę" od lat.
Frekwencja, zróżnicowanie samochodów, żeby jeszcze aura dopisala - tzn żeby sypnelo sniegiem tak fest :D :D :D

Maciek - Wto 04 Gru, 2007

już się nie moge doczekać :) jakies spotkanko na trasie?
OSKAR - Wto 04 Gru, 2007

wlasnie panowie.
moze jakas ustawka wczesniej??
ja w tym roku biore ze soba drabine :D

CHRZANEK - Wto 04 Gru, 2007

OSKAR napisał/a:
ja w tym roku biore ze soba drabine
Dobry pomysl.

To ja może przedstawie swój plan dzialania:
Ja bede z Kubasem i naszymi paniami na obu przejazdach żerania i na karowej.
Na żeraniu ustawimy się przy "basenie przeciwpożarowym" - widać stamtąd naprawde sporo.
Na karowej tradycyjnie staje tak żeby widzieć wejście pod mostek oraz górny wiraż.
Beczka na dole ani na górze mnie nie interesuje, a wejście i wyjście spod mostka to jest to co najbardziej lubie na karowej.

Zresztą będe w piątek wieczorem w Wawie i planuje troche poupalać po karowej - to juz tak tradycja ;)
Zresztą przejedzcie się nawet dziś czy jutro na Karowa ok 21-22 i zobaczcie co tam się teraz dzieje :D :D :D :D

Niemy - Wto 04 Gru, 2007

;( ;( ;(
ja chyba musze przerwac tradycje corocznych wyjazdow na karowa, w tym roku nie dam rady ;(

OSKAR - Wto 04 Gru, 2007

CHRZANEK napisał/a:

Zresztą będe w piątek wieczorem w Wawie i planuje troche poupalać po karowej - to juz tak tradycja ;)
Zresztą przejedzcie się nawet dziś czy jutro na Karowa ok 21-22 i zobaczcie co tam się teraz dzieje :D :D :D :D

no to chrzaniu sie zmowimy i w piatek poupalamy :D :D

a dzisiaj moze pojade zobaczyc co sie dzieje,ale kontrolnie tylko,bo musze sobie stabilizator prawy tylny dokrecic.a na kanal dopiero jutro wjezdzam.

OSKAR - Wto 04 Gru, 2007

http://rajdbarborka.pl/doc/harmonogram.pdf
kubas - Wto 04 Gru, 2007

Bedzie grubooooooooooooooooooooooooooo juz sie nie moge doczekac :)
106 - Wto 04 Gru, 2007

niestety sam nie moge byc - pracuje do 16 :/ za to wysylam swoj kombinezon :D

PS. relacja na zywo z karowej ma w tvp info i na www.itvp.pl w sob od 18:30