To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Hothatch - walka na czasy z torów

dzik - Pią 23 Lis, 2007

eM napisał/a:
Za darmo i wirtualnie :)

Masz jakiekolwiek pojecie o GTT czy piszesz zeby napisac? :D
Seryjne GTT radzi sobie doskonale bez zadnych modyfikacji w wiekszym doladowaniem.

M - Pią 23 Lis, 2007

dzik napisał/a:
eM napisał/a:
Za darmo i wirtualnie :)

Masz jakiekolwiek pojecie o GTT czy piszesz zeby napisac? :D

Mam takie jak ty masz o hondzie :D :D :D

k-mart - Pią 23 Lis, 2007

dzik napisał/a:
k-mart napisał/a:
Niezle jak na r5 gtt, 115KM na torze i przy takiej konkurencji :566: Myslalem ze to sie tylko na oesach sprawdza.

I chyba jako w jedynym z samochodow w tym porownaniu mozna podniesc moc o 30% kluczem za darmo od reki :D

Ale z drugiej strony mysle ze ten samochod jest uniwersalny. :D Byly fabrycznie dwie wersje rajdowe, N i A-grupa, no i oczywiscie pucharowka "Coupe", bez zadnych modow podnoszacych moc, o sztywnych torowych amorkach.

mi - Pią 23 Lis, 2007

...a ja wciąż mam nadzieję, że ktoś zapoda czasy 205 gti na przykład...
Loko - Pią 23 Lis, 2007

No i jest 205 ;) , dorzuciłem też do pierwszego posta czasy podane przez Mazb'a, no i temat sie zmienił na czasy wszystkich hatchy.

Loko, nie ma nigdzie williamsa w tych testach???
mi - Pią 23 Lis, 2007

Loko napisał/a:
No i jest 205 ;)

Suuuuper, dzięki bardzo! :564:
Podoba mi się dość wyrównana sytuacja 205 - r5 (renault zawsze nieco z przodu), śmieszny jest za to V gen vti - raz lepiej, raz gorzej :570:

Loko - Pią 23 Lis, 2007

k-mart napisał/a:
Loko, nie ma nigdzie williamsa w tych testach???

Williams jest niestety tylko w tym jednym teście evo magazine.

No i dopisałem teraz coś czego wolał bym niedopisywać :D , saxo vts strasznie słabo wypadło :(

CHRZANEK - Pią 23 Lis, 2007

Loko napisał/a:
saxo vts strasznie słabo wypadło

"strasznie" to za duzo powiedziane... Ciekawi mnie czy C2vts jest troche szybsze czy troche wolniejsze???
Peugeot 205 - jestem pod wrażeniem :) Nie tylko lepiej od saxo ale i od niektórych hond :D :D :D

mi - Pią 23 Lis, 2007

że od hond szybszy to nic (na rowerze bym był :P ), cały czas gorzej od r5 :/
Bad-i - Pią 23 Lis, 2007

kurcze czy to mozliwe zeby VTS tak odstawal ??

powiem szczerze ze najchetniej bym zobaczyl seryjnego williamsa na tych wszystkich torach

Bad-i napisał/a:

powiem szczerze ze najchetniej bym zobaczyl seryjnego williamsa na tych wszystkich torach

Watpie by sobie radzil. To jest samochod do rajdow a nie na tor, czuc to nawet w serii po skrzyni. Jest przelozony w moc a nie predkosc.
Ale ja tez jestem ciekaw jak by wypadl. :)

Bad-i - Pią 23 Lis, 2007

mysle ze w polowie tabeli by byl - jezdzilem willim po torze w kielcach i prowadzil sie bardzo dobrze

p.s. czasy uzyskiwane przez kolega byly top 3 (a jezdzily o wiele mocniejsze auta)

CHRZANEK - Pią 23 Lis, 2007

Patrząc na wyniki P205 zastanawiam się jak by sobie poradzily inne hatche z przelomu lat 80/90 ???
Williams z pewnością by objechal 205 - co by nie mówić jednak 20KM i chyba jeszcze lepsze prowadzenie.
Z takich starych groźnych 2 litrówek to szybki byl też... kadetGSI 16V
(mówie to z pelnym przekonaniem)

Anonymous - Pią 23 Lis, 2007
Temat postu: :)
Cytat:
Cytat:
Bad-i napisał/a:

Watpie by sobie radzil. To jest samochod do rajdow a nie na tor, czuc to nawet w serii po skrzyni. Jest przelozony w moc a nie predkosc.
Ale ja tez jestem ciekaw jak by wypadl.

dla tego chce mieć williamsa, 16s smiało pomyka więc jestm heppy
no a jak nie to motorek typu f7r!!!
a kiedys wsap od sporta!!