Masz jakiekolwiek pojecie o GTT czy piszesz zeby napisac?
Seryjne GTT radzi sobie doskonale bez zadnych modyfikacji w wiekszym doladowaniem.M - Pią 23 Lis, 2007
dzik napisał/a:
eM napisał/a:
Za darmo i wirtualnie
Masz jakiekolwiek pojecie o GTT czy piszesz zeby napisac?
Mam takie jak ty masz o hondzie k-mart - Pią 23 Lis, 2007
dzik napisał/a:
k-mart napisał/a:
Niezle jak na r5 gtt, 115KM na torze i przy takiej konkurencji :566: Myslalem ze to sie tylko na oesach sprawdza.
I chyba jako w jedynym z samochodow w tym porownaniu mozna podniesc moc o 30% kluczem za darmo od reki
Ale z drugiej strony mysle ze ten samochod jest uniwersalny. Byly fabrycznie dwie wersje rajdowe, N i A-grupa, no i oczywiscie pucharowka "Coupe", bez zadnych modow podnoszacych moc, o sztywnych torowych amorkach.mi - Pią 23 Lis, 2007 ...a ja wciąż mam nadzieję, że ktoś zapoda czasy 205 gti na przykład...Loko - Pią 23 Lis, 2007 No i jest 205 , dorzuciłem też do pierwszego posta czasy podane przez Mazb'a, no i temat sie zmienił na czasy wszystkich hatchy.k-mart - Pią 23 Lis, 2007 Loko, nie ma nigdzie williamsa w tych testach???mi - Pią 23 Lis, 2007
Loko napisał/a:
No i jest 205
Suuuuper, dzięki bardzo! :564:
Podoba mi się dość wyrównana sytuacja 205 - r5 (renault zawsze nieco z przodu), śmieszny jest za to V gen vti - raz lepiej, raz gorzej :570:Loko - Pią 23 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
Loko, nie ma nigdzie williamsa w tych testach???
Williams jest niestety tylko w tym jednym teście evo magazine.
No i dopisałem teraz coś czego wolał bym niedopisywać , saxo vts strasznie słabo wypadło CHRZANEK - Pią 23 Lis, 2007
Loko napisał/a:
saxo vts strasznie słabo wypadło
"strasznie" to za duzo powiedziane... Ciekawi mnie czy C2vts jest troche szybsze czy troche wolniejsze???
Peugeot 205 - jestem pod wrażeniem Nie tylko lepiej od saxo ale i od niektórych hond mi - Pią 23 Lis, 2007 że od hond szybszy to nic (na rowerze bym był ), cały czas gorzej od r5 Bad-i - Pią 23 Lis, 2007 kurcze czy to mozliwe zeby VTS tak odstawal ??
powiem szczerze ze najchetniej bym zobaczyl seryjnego williamsa na tych wszystkich torachk-mart - Pią 23 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
powiem szczerze ze najchetniej bym zobaczyl seryjnego williamsa na tych wszystkich torach
Watpie by sobie radzil. To jest samochod do rajdow a nie na tor, czuc to nawet w serii po skrzyni. Jest przelozony w moc a nie predkosc.
Ale ja tez jestem ciekaw jak by wypadl. Bad-i - Pią 23 Lis, 2007 mysle ze w polowie tabeli by byl - jezdzilem willim po torze w kielcach i prowadzil sie bardzo dobrze
p.s. czasy uzyskiwane przez kolega byly top 3 (a jezdzily o wiele mocniejsze auta)CHRZANEK - Pią 23 Lis, 2007 Patrząc na wyniki P205 zastanawiam się jak by sobie poradzily inne hatche z przelomu lat 80/90 ???
Williams z pewnością by objechal 205 - co by nie mówić jednak 20KM i chyba jeszcze lepsze prowadzenie.
Z takich starych groźnych 2 litrówek to szybki byl też... kadetGSI 16V
(mówie to z pelnym przekonaniem)Anonymous - Pią 23 Lis, 2007 Temat postu: :)
Cytat:
Cytat:
Bad-i napisał/a:
powiem szczerze ze najchetniej bym zobaczyl seryjnego williamsa na tych wszystkich torach
Watpie by sobie radzil. To jest samochod do rajdow a nie na tor, czuc to nawet w serii po skrzyni. Jest przelozony w moc a nie predkosc.
Ale ja tez jestem ciekaw jak by wypadl.
dla tego chce mieć williamsa, 16s smiało pomyka więc jestm heppy
no a jak nie to motorek typu f7r!!!
a kiedys wsap od sporta!!