Anonymous - Śro 23 Sty, 2008 nie wazne ze czekaja, wazne ze stworzyli cos co jest w tej chwili juz warte kilkanascie milionow takiej kasy nikt z nas nie zarobi do konca zycia na etacie stworzyli dzwignie finasowa i teraz ponoc maja juz propozycje wykupienia ich firmy przez nawet sam MS czyli sa ustawieni do konca zycia i ile czasu to im zajelo kilka miesiecy ?
gratuluje!!!nox - Śro 23 Sty, 2008
mikson napisał/a:
takiej kasy nikt z nas nie zarobi do końca życia na etacie
Znam takich co życia przed nimi jeszcze od groma a na etacie dorobili się większej kasy
Ale of corse gość miał niezły pomysł i z pewnością porównując czas i rozwój koncepcji to jest mistrzostwo Michał - Śro 23 Sty, 2008 Znam takich co życia przed nimi jeszcze od groma a na etacie dorobili się większej kasy
a to ciekawe
na etacie powiadasz rasta - Śro 23 Sty, 2008 Już ponad 7 milonów zarejetrownych osób poprostu shock, no i dzięki naszej-klasie odnalazłem CHRZANKA, który powiedział mi o tym bajzlu KonradMK - Czw 24 Sty, 2008 http://hacking.pl/pl/news...w_Polakow_.htmlOSKAR - Czw 24 Sty, 2008 o jak przykro
to ja zmieniam swoje dane juz dzisiaj Anonymous - Czw 24 Sty, 2008 tak tez slyszalem ze jest z ochrona danych na bakier, ale chlopaki dostana ostrzezenie i poprawia to , za powazna rzecz zrobili zeby to olali, ale fakt ze dali ciala Jakarti - Czw 24 Sty, 2008 straszne.. kurwa.. o jezu.. poznaja moj numer gadu.. jak ktos chce zajebac dane to i tak to zrobi..CHRZANEK - Pią 25 Sty, 2008 Dlatego ja sie tym nie podniecam...
A można sporo starych znajomych spotkać
Tak jak np ten nygus Rasta