To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - nasza-klasa

Anonymous - Śro 23 Sty, 2008

nie wazne ze czekaja, wazne ze stworzyli cos co jest w tej chwili juz warte kilkanascie milionow :) takiej kasy nikt z nas nie zarobi do konca zycia na etacie :) stworzyli dzwignie finasowa i teraz ponoc maja juz propozycje wykupienia ich firmy przez nawet sam MS :) czyli sa ustawieni do konca zycia i ile czasu to im zajelo kilka miesiecy ?

gratuluje!!!

nox - Śro 23 Sty, 2008

mikson napisał/a:
takiej kasy nikt z nas nie zarobi do końca życia na etacie
Znam takich co życia przed nimi jeszcze od groma a na etacie dorobili się większej kasy ;)
Ale of corse gość miał niezły pomysł i z pewnością porównując czas i rozwój koncepcji to jest mistrzostwo :)

Michał - Śro 23 Sty, 2008

Znam takich co życia przed nimi jeszcze od groma a na etacie dorobili się większej kasy

a to ciekawe :d
na etacie powiadasz :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

rasta - Śro 23 Sty, 2008

Już ponad 7 milonów zarejetrownych osób poprostu shock, no i dzięki naszej-klasie odnalazłem CHRZANKA, który powiedział mi o tym bajzlu ;D
KonradMK - Czw 24 Sty, 2008

http://hacking.pl/pl/news...w_Polakow_.html
OSKAR - Czw 24 Sty, 2008

o jak przykro :/ :/

to ja zmieniam swoje dane juz dzisiaj :D

Anonymous - Czw 24 Sty, 2008

tak tez slyszalem ze jest z ochrona danych na bakier, ale chlopaki dostana ostrzezenie i poprawia to , za powazna rzecz zrobili zeby to olali, ale fakt ze dali ciala :)
Jakarti - Czw 24 Sty, 2008

straszne.. kurwa.. o jezu.. poznaja moj numer gadu.. jak ktos chce zajebac dane to i tak to zrobi..
CHRZANEK - Pią 25 Sty, 2008

Dlatego ja sie tym nie podniecam...
A można sporo starych znajomych spotkać :D
Tak jak np ten nygus Rasta :D :D :D