Anonymous - Czw 24 Sty, 2008 a ja jestem zdania ze na ten film trzeba jednak do kina, sa przestoje,ale jakos nakrecaja kilka akcji .... szkoda bylo mi Samanthy ////\\\\
nie zaluje,ze poszdłem bo wg mnie warto Vlodarsky - Pon 28 Sty, 2008 Trochę zawiodłem się na zakończeniu i na tych sztucznych ludzikach ale generalnie sama wizja genialna. Tego nie można zobaczyć w TV. Ta pustka rozwala cisza spokójAnonymous - Wto 29 Sty, 2008 ale poczatek jest ZIOMOWY jak smiga Mustangiem wszystko tak jakby czarno-biale a mustang mocno czerwony Młody Papież - Wto 29 Sty, 2008 szkoda tylko że to mustang...The Mc - Wto 29 Sty, 2008 Oj klimat opuszczonego NY byl swietny i to mi sie podobalo w tym filmie.
A pozatym to taka light version filmu "28 dni pozniej"Młody Papież - Wto 29 Sty, 2008 nie zauważyliście podobnieństwa do Vanilla Sky w tym fragmencie?
mustang i puste NYC Anonymous - Wto 29 Sty, 2008 tam bylo ferrari 250 gto i byl to nieporownywalnie lepszy film nawet mimo toma cruisa i mimo willa smitha
co do samego "I am a Legend"
ciekawy klimat... ale ja nie przepadam za żadnego rodzaju 'stworkami'... można obejrzeć, ale bez emocji...The Mc - Wto 29 Sty, 2008 a powiedzcie mi szczerze czy ktorys fragment filmu was wystraszyl ?? Bo ja daje sie latwo wystraszyc.. film od 15 lat, stworki 3D a ja sie momentami balem i chyba cos czuje ze jako jedyny
A wczesniej wspomnialem o "28 dni pozniej" jak przypadkiem trafiem na to do kina to myslalem ze niewysiedze do konca.. ehh is it only me?Michał - Wto 29 Sty, 2008 dymuś, mam tak samo ...saxorulez - Wto 29 Sty, 2008 Dymek przyciemniłeś szyby? dodałeś spojler?The Mc - Wto 29 Sty, 2008
Michał napisał/a:
dymuś, mam tak samo ...
hurraa niejestem sam
Rulzez: nom, to Hondek™Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 dopiero teraz obejrzalem na DVD - moim zdaniem film bardzo fajny. Nie rozumiem tylko akcji na samym koncu. Nie mogl zaczekac do rana?? nox - Śro 30 Sty, 2008
Dżon napisał/a:
o kurde... faktycznie! zbyt dawno to oglądałem ale gafa
co do samego "I am a Legend"
ciekawy klimat... ale ja nie przepadam za żadnego rodzaju 'stworkami'... można obejrzeć, ale bez emocji...
Może dla tego ze w filmie później już miał stanga . włochem jeździł w tej początkowej scenie potem juz stangiemKonradMK - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
dopiero teraz obejrzalem na DVD - moim zdaniem film bardzo fajny. Nie rozumiem tylko akcji na samym koncu. Nie mogl zaczekac do rana??
chodziło o to że oni koniecznie jego chcieli ubić, a kiedy się wysadził, ci co przeżyli poszli sobie gdzieś i babka z dzieciakiem mogli uciec z domu.
PS byli w piwnicy więc światła dzienego tam nie było