KonradMK - Śro 09 Sty, 2008 no ba, jedynka jest najlepsza, do dziś pamiętam scenę jak ninja napadają na konwój
no i tylko z VHS, na DVD już nie ma tego klimatu głosu zza grobu Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 no jedynka byla wporzo
ale tez z klasykow z lat ubieglych byl karate kid i mister mijagi
on to byl nindza dopiero KonradMK - Wto 15 Sty, 2008 a kto zgadnie z jakiego kultowego filmu jest ten cytat:
"Mylee is gooooood fuck!" (czy jakoś tak)
Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 REJS ?KonradMK - Wto 15 Sty, 2008 rasta - Wto 15 Sty, 2008 Z klasyków to wszystko gdzie grał Rutger Hauer
oraz Dolph Lundgren
Maciek - Wto 15 Sty, 2008 Dolph kozak zawsze mnie kręcił
fuck...... tytuł tego filmu z którego jest cytat mam na końcu języka KonradMK - Wto 15 Sty, 2008 zdjęcie Rutgera jest z Blade Runnera - dobre kino.
No i co? Nikt nie odgadł? Podpowiedź (i wszystko jasne): kwestię wypowiada niejaki Tong Po rasta - Wto 15 Sty, 2008 KICKBOXER Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 Dolph prawie jak ja już wyglądał... jeszcze kapke mógł nad motylami popracować i delikatnie kaptury poćwiczyć i jak wypisz wymaluj Coły JoKonradMK - Wto 15 Sty, 2008 no dobra to lecimy z kolejnym mistrzem sztuk walki i filmów niskobudżetowych.
Zanim dostał mordy jak Ryszard Kalisz Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 Mieszkał w Łomiankach jak kręcili jeden z jego hitów Maciek - Wto 15 Sty, 2008 i tak największym twardzielem był
Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 Ciebie chyba Bóg opuścił
to jest największy z największych !!!!! sam siebie się boi !!!! nie płacze nie śpi... no nic nie robi a jego pół obrót zabija z odległości kilometra !!!!
Michał - Śro 16 Sty, 2008 nie zgadzam sie co do ryszarda kalisza.
Jako jeden z niewielu ludzi na swiecie ma jakis tam 5 dan , czarny pas, różową wstążke w jujitsu, karate czy czyms tam.