PGmaster - Wto 15 Gru, 2009 Dobra teraz moge napisac w temacie bo obejrzalem ostatni odcinek. Temat specjalnie omijałem zeby nie dowiedziec sie za duzo od Was
No i na usta cisnie mi sie jedno słowo (za kubasem): FAAAAAAAAKMisiek_lbn - Wto 15 Gru, 2009 ja zasysam 4 ostatnie odcinki, jakoś nie miałem motywacji żeby oglądać na bieżąco, ale już się nie mogę doczekać po waszych wypowiedziach kubas - Wto 15 Gru, 2009
PGmaster napisał/a:
Dobra teraz moge napisac w temacie bo obejrzalem ostatni odcinek. Temat specjalnie omijałem zeby nie dowiedziec sie za duzo od Was
No i na usta cisnie mi sie jedno słowo (za kubasem): FAAAAAAAAK
ja do dziś nie mogę uwierzyć kurde wielu rzeczy się spodziewałem w tym serialu ale tego to nie.... michool_vt - Wto 15 Gru, 2009 dobrze mu tak! jakby nie było to jest morderca kubas - Wto 15 Gru, 2009
michool_vt napisał/a:
dobrze mu tak! jakby nie było to jest morderca
ale bardzo miły ! w słusznej sprawie
born in blood
michool a ty nie masz swojego własnego dark passengera ? michool_vt - Wto 15 Gru, 2009
kubas napisał/a:
michool a ty nie masz swojego własnego dark passengera ?
kurna nie zastanawialem sie nigdy nad tym.. musze sie zastanowic..
lubie sie wyspac chociaz raz w tygodniu, liczy sie?? kubas - Wto 15 Gru, 2009 to że lubisz spać czy to że 6 dni w tygodniu chlejesz ? michool_vt - Wto 15 Gru, 2009 taka branza...
M - Śro 16 Gru, 2009 Misiek_lbn - Pią 18 Gru, 2009 kurde, a do końca odcinka zapowiadało się że będzie git...
Kurde szymlorek - Wto 14 Gru, 2010 Właśnie skończyłem 5 serię, ktoś jeszcze ogląda tego tasiemca czy zostałem sam? Bartli - Wto 14 Gru, 2010 Ja oglądam Jak wrażenia po tej serii? Dla mnie ogólnie była git, choć nie jestem kontent co do ostatniego odcinka...Misiek_lbn - Wto 14 Gru, 2010 widzę że mam zaległości, ja przedostatni odcinek dopiero obejrzałem...
jakoś 5 sezon mnie nie urzekł, co nie znaczy że nie był ciekawy
ale jakoś wolałem "trójkowego" czy też brata dextera, niż Jacksona
resztę dopowiem po obejrzeniu ostatniego odcinka Cartoon - Wto 14 Gru, 2010 ooo, to jest już 5 sezon?
chyba trzeba zacząć ściągać:DPGmaster - Wto 14 Gru, 2010 Sezon jako calosc nie jest zly chociaz czwarty chyba byl lepszy. Wiecej w nim bylo napiecia. Ostatni odcinek nie podobal mi sie, strasznie nudny.