A zderzaki z allegro? Co jakiś czas pojawia się tam co nieco z RSa.
Sorry za OT.rasta - Śro 16 Sty, 2008 Tia, przedni idzie wyrwać, ale co z tego jak RS ma poszerzane błotniki i bez nich wygląda to z dupy.. Nie wspominam już o tylnich błotnikach gdzie trzeba by pół fury ciąc i wymieniać, potem dokładać przynajmniej dystase, żeby to z dupy nie wyglądało... No i na końcy lakierowanie całej fury bo tylko dach maska i tylnia klapa się ostanie.Gotti - Śro 16 Sty, 2008 zamiast robić prawie RS-a było kupić RS-a rasta - Śro 16 Sty, 2008
Gotti napisał/a:
zamiast robić prawie RS-a było kupić RS-a
Mój prawie RS, łoi prawdziwego RS'a sromotnie, a kosztował mnie mniej niż połowa RS' z Allegro po niezłym dzwonie, a po drugie nie stać mnie poprostu. Za to mam duże frajdę jak widzę minę odpicowanego lansiarza w MCS JWC, któy został zjedzony przez zwykłego Focus po wiejskim tuningu kubas - Śro 16 Sty, 2008 rasta ojj przestan juz straszyc ludzi na przystankach ok ? rasta - Śro 16 Sty, 2008
kubas napisał/a:
rasta ojj przestan juz straszyc ludzi na przystankach ok ?
Na wiosnę obiecuję porpawę Gotti - Czw 17 Sty, 2008
rasta napisał/a:
Gotti napisał/a:
zamiast robić prawie RS-a było kupić RS-a
Mój prawie RS, łoi prawdziwego RS'a sromotnie, a kosztował mnie mniej niż połowa RS' z Allegro po niezłym dzwonie, a po drugie nie stać mnie poprostu. Za to mam duże frajdę jak widzę minę odpicowanego lansiarza w MCS JWC, któy został zjedzony przez zwykłego Focus po wiejskim tuningu Obrazek
zakup zwykłego focusa to jest połowa ceny RS-a, a gdzie tjunink? poza tym, mini dostarcza jeszcze innych odczuć niż te przy sprincie po prostej więc porównanie co najmniej dziecinne.rasta - Czw 17 Sty, 2008
Gotti napisał/a:
zakup zwykłego focusa to jest połowa ceny RS-a, a gdzie tjunink?
Gotti, no ja sie zamknąłem w 30 tyś. z (fura+tuning) i przy okazji wysadziłem jeden motor Gotti - Czw 17 Sty, 2008 to jestem pod niemałym wrażeniemrasta - Czw 17 Sty, 2008
Gotti napisał/a:
to jestem pod niemałym wrażeniem
Wiesz można pojechać do VTG i za komple tłoków z korbami dać 6 tyś. lub odpalić ebay i zamówić za 800 zielnych z USA itd.