To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - .: JIMEK :. / Alfa 3.2 Q4 / Wwa

Gaydek - Śro 16 Sty, 2008

rasta napisał/a:
Zerwoa dostępność

A zderzaki z allegro? Co jakiś czas pojawia się tam co nieco z RSa.

Sorry za OT.

rasta - Śro 16 Sty, 2008

Tia, przedni idzie wyrwać, ale co z tego jak RS ma poszerzane błotniki i bez nich wygląda to z dupy.. Nie wspominam już o tylnich błotnikach gdzie trzeba by pół fury ciąc i wymieniać, potem dokładać przynajmniej dystase, żeby to z dupy nie wyglądało... No i na końcy lakierowanie całej fury bo tylko dach maska i tylnia klapa się ostanie.
Gotti - Śro 16 Sty, 2008

zamiast robić prawie RS-a było kupić RS-a ;)
rasta - Śro 16 Sty, 2008

Gotti napisał/a:
zamiast robić prawie RS-a było kupić RS-a

Mój prawie RS, łoi prawdziwego RS'a sromotnie, a kosztował mnie mniej niż połowa RS' z Allegro po niezłym dzwonie, a po drugie nie stać mnie poprostu. Za to mam duże frajdę jak widzę minę odpicowanego lansiarza w MCS JWC, któy został zjedzony przez zwykłego Focus po wiejskim tuningu

kubas - Śro 16 Sty, 2008

rasta ojj przestan juz straszyc ludzi na przystankach ok ? :DD
rasta - Śro 16 Sty, 2008

kubas napisał/a:
rasta ojj przestan juz straszyc ludzi na przystankach ok ?

Na wiosnę obiecuję porpawę :]

Gotti - Czw 17 Sty, 2008

rasta napisał/a:
Gotti napisał/a:
zamiast robić prawie RS-a było kupić RS-a

Mój prawie RS, łoi prawdziwego RS'a sromotnie, a kosztował mnie mniej niż połowa RS' z Allegro po niezłym dzwonie, a po drugie nie stać mnie poprostu. Za to mam duże frajdę jak widzę minę odpicowanego lansiarza w MCS JWC, któy został zjedzony przez zwykłego Focus po wiejskim tuningu Obrazek

zakup zwykłego focusa to jest połowa ceny RS-a, a gdzie tjunink? poza tym, mini dostarcza jeszcze innych odczuć niż te przy sprincie po prostej więc porównanie co najmniej dziecinne.

rasta - Czw 17 Sty, 2008

Gotti napisał/a:
zakup zwykłego focusa to jest połowa ceny RS-a, a gdzie tjunink?

Gotti, no ja sie zamknąłem w 30 tyś. z (fura+tuning) i przy okazji wysadziłem jeden motor ;D

Gotti - Czw 17 Sty, 2008

to jestem pod niemałym wrażeniem
rasta - Czw 17 Sty, 2008

Gotti napisał/a:
to jestem pod niemałym wrażeniem

Wiesz można pojechać do VTG i za komple tłoków z korbami dać 6 tyś. lub odpalić ebay i zamówić za 800 zielnych z USA itd.