Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 ja ze dwa. caly czas mowi to samo. ale mick i stf tez nie korzystaja... saxorulez - Sob 19 Sty, 2008 może nie chcą być zielonym? zapytam ich o to.
dzięki za spostrzeżenie.r26rulez - Sob 19 Sty, 2008 kurde jimek przyjade do Ciebie jutro to zrobisz zoltkowi kilka zdjec i wieczorem zrobie pimpa. Leszcze oprocz ujebanej meganki nie mam nic innego na dysku. a te co kiedys wstawialem mialem na starym kompie.
moge byc i szary tylko zebym mogl czytac wasze posty bo czesto sa naprawde fachowe i wiele ciekawych rzeczy mozna sie od was dowiedziec. r26rulez - Sob 19 Sty, 2008 ps. mg zr 160 bedzie mi sie zawsze zle kojarzyl- moja byla dziewczyna miala w takim szajzie wypadek i dobrze ze zyje. A kutasa ktory prowadzil nawet kurwa nie mialem okazji poznac- bo z checia bym mu pierdolna w papeLoko - Sob 19 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
TOP - sekwencja
Jeżeli to nie będzie specyfikacja "kit-car" to obawiam się że i skrzyni będzie trzeba zmienić na zwykłą lub kłową.
Z tego co sie orientuje "sekwencje" były homologowane jedynie w kit-carach oraz wrc.
Eeee jak to przecierz c2 chyba jeżdżą teraz na sekwencjach, czy się myle?Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 ja sie nie obrazam... i kebab bedzie tylko zeby nadazyc za wami
ziomki
a wogle to wykonywac ruchy posuwiete, i clubbb
na dzisiaj koniec... haha tylko 2 i kiepsko jesetem na to za stary jak to emeryt Anonymous - Sob 19 Sty, 2008
r26rulez napisał/a:
ps. mg zr 160 bedzie mi sie zawsze zle kojarzyl- moja byla dziewczyna miala w takim szajzie wypadek i dobrze ze zyje. A kutasa ktory prowadzil nawet motyla noga nie mialem okazji poznac- bo z checia bym mu motyla noga w pape
ojjjj... spko ze sie nic nie stalo///
bo wiadomo dobra d... nie jest zla...
ja nie naleze do scigantow ulicznych.... do tego to T/Cqbus - Nie 20 Sty, 2008
Cytat:
Eeee jak to przecierz c2 chyba jeżdżą teraz na sekwencjach, czy się myle?
Tak ale... nowe C2, Clio czy Type R sa homologowane wg nowego podzialu na klasy, tzw. grupa R, tam juz sa rozne typy homologacji ktore roznia sie zakresem przerobek... takie C2R2 to juz swoisty kit car... jak MG bylo homologowane to nie bylo jeszcze takiego podzialu, chociaz i tak ciekawa sprawa, przeciez bylo MG S1600 wiec watpie zeby jakas inna A-grupa tez miala sekwencje... no ale skoro tak jest to pewnie tak jest.CHRZANEK - Nie 20 Sty, 2008
Loko napisał/a:
Eeee jak to przecierz c2 chyba jeżdżą teraz na sekwencjach, czy się myle?
Śledczy Loko: Pełna nazwa tego modelu to C2R2
R2 - to nowa kategoria rajdowa która w sezonie 2007 była dołączona do klasy A6
Natomiast homologacyjnie zakres przeróbek jest już zupełnie inny niż w A grupie.