2 tysia - mega drogo, ja u adasia zaplaciłem chyba 600 zika ...
Ja u Adama płaciłem 1200zł z wymianą czopów.michool_vt - Czw 24 Sty, 2008
Michał napisał/a:
michool, jak jedziłem z takim stanem jak ty , z tanem tej belki ( tanie wina ) z 2 miesiące w sumie, u mnie juz pod koniec to tak jakbym gorzelnie całą w bagarku wiózł.
ale co racja to racja, pojedz jak najszybciej
spoko, nie dodalem ze z braku czasu, saxo przez ostatnie 2tygodnie raz ruszylem Michał - Czw 24 Sty, 2008 Jaco, ale JA to JA
nie no poważnie, chyba dlatego ze byłem 3 klientem z hh.org u adasia , po ukaszu i miłoszu i tak po znajomości mi dawał ceny, pozatym zawsze marudziłem Jaco707 - Pią 25 Sty, 2008
Michał napisał/a:
Jaco, ale JA to JA
nie no poważnie, chyba dlatego ze byłem 3 klientem z hh.org u adasia , po ukaszu i miłoszu i tak po znajomości mi dawał ceny, pozatym zawsze marudziłem
Ale pewnie czopów nie trzeba było wymieniać, bo wtedy same części by wyszły z 600zł Maciusiowy - Czw 07 Lut, 2008 Jeszcze jedno debilne pytanie o belkę-> byłem wczoraj u mechanika pokukać trochę na to całe zawieszenie od dołu...i...ta belka jest normalnie żółta, czy to po prostu jakaś radosna twórczość poprzedniego właściciela?
Na szczęście na razie wszystko jest z moim zawiasem ok saxorulez - Czw 07 Lut, 2008 saxo vts/vtr ma żółtą i tyle.. Michał - Czw 07 Lut, 2008 żółta belunia, i czerwoniusi drążunio skrętasekMaciusiowy - Czw 07 Lut, 2008 Hehe...dzięki cieszę się, że to nie żadna radosna twórczość byłego właścicielaJakarti - Sob 09 Lut, 2008
Michał napisał/a:
żółta belunia
zółta belunia rządzi.. wiadomo dlaczego.Grzesiek VTS - Nie 10 Lut, 2008