To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [KJS] Rally Sprint 2008

Mick - Śro 30 Sty, 2008

Marcelii rzeczywiście cienias jesteś 8 na 16 załóg?? :/

:rotfl:
nawet nie wiedziałem, że to takie stare białe to była corolla, myślałem, że jakaś starlet czy coś w tym stylu.

Rasta, widzieliśmy się wczoraj ale nie wiedziałem, że to Ty ;D
samochód masz naprawde... prze... prze... prze.... :rotfl:

OSKAR - Śro 30 Sty, 2008

ale ogolnie nie jest zle.
tym bardziej, ze marcelinho lubi cyfre "8" :rotfl: :rotfl:

numer startowy 8 i miejsce 8. takze powinien sie cieszyc ^_^

Anonymous - Śro 30 Sty, 2008

Panowie moglo byc ciutke szybciej .... ptrzac po 1 przejezdzie gdzie jechalismy bardzo spokojnie i bylo chyba 1,11 a drugi ciut szybciej i bylo 1,09 to 3 kolejne wydawalo nam sie ze jest lepiej a tam dupa 1,10 ;/

no coz braki w technice wychodza, ale uczymy sie uczymy :D w sumie przegralismy nie duzo i jak juz pisalem wyznacznikiem byl dla mnie Janiszewski a do niego stracilismy 1,3sekundy - jego auto to lekki swift gti moc podobna jak ju nas chyba,ale waga ciut mniejsza a i on lepszy ode mnie kierowca i jechał bez pilota wiec chyba jest dobrze :D SL5 i 6 jechałem na kurtce, bo nie widzialem słupków :wall: i jechalismy za duzymi lukami :'( - poprawie sie ;D

grzech - Śro 30 Sty, 2008

trzeba bylo sluchac wykladu o torze jazdy i technice pokonywaniu szykan :) Ja specjalnie po to wpadlem na sprinta :)

grzech napisał/a:
trzeba bylo sluchac wykladu o torze jazdy i technice pokonywaniu szykan :) Ja specjalnie po to wpadlem na sprinta :)

niestety poszlismy na obchód :wall:

Już w najbliższy wtorek 05-02-2008 zapraszamy na III Rally Sprint. Zawody będą się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty i Treningowe Rally Sprinty.

Przewidujemy 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca

Zapisy od godz 19:15 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00

rasta - Czw 31 Sty, 2008

Mick napisał/a:
Rasta, widzieliśmy się wczoraj ale nie wiedziałem, że to Ty
samochód masz naprawde... prze... prze... prze....

Dzięki :jupi:

Marcel 08 napisał/a:
Panowie moglo byc ciutke szybciej ....

Też uważam, żę mogłem być szybsz, jakby pogoda była taka jak dziś to trakcja była by o niebo lepsza i na pewno byłby lepszy czas, w dodatku dziś wdziałem nówki zimówki, bo wybieram się w góry i stwierdzam, że dużo lepsza przyczepnoś w porównaniu do letnich opon (tu Ameryki nie odkryłem), swoją drogą przy wymianie, wulkanizator stwierdził, że z przodu to użytecznego bierznika zostało 1mm. Jak mu powiedziałem, że opony mają przebiegu 7 tyś. to oniemiał :rotfl:

A tak na serio to po to człek staruje, żeby sie czegoś nauczyć i każdy kolejny start/przejazd będzie szybszy ;D Oby w liczniejszym gronie.

PS. Ja niestety na III RS się nie pojawie bo będe poza Wawą ale jeszze nie jeden RS przed nami ;D

OSKAR - Czw 31 Sty, 2008

Marcel 08 napisał/a:
Już w najbliższy wtorek 05-02-2008 zapraszamy na III Rally Sprint. Zawody będą się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty i Treningowe Rally Sprinty.

Przewidujemy 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca

Zapisy od godz 19:15 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00

tym razem nie odpuszcze.
tylko kasków nie mam :/ :/ :/

Mick - Czw 31 Sty, 2008

OSKAR napisał/a:

tym razem nie odpuszcze.
tylko kasków nie mam :/ :/ :/

to kup, na allegro po 70 zł sa w miare dobre :rotfl:
chyba że jak Marcel chcesz po 300 zł OMP kupić ;>

Michał - Wto 05 Lut, 2008

na huj kask za 300 zeta do kajtka :D przecie tam sie chyba wolnijej jedzi niz na lublinie ?
Anonymous - Śro 06 Lut, 2008

Michał napisał/a:
na huj kask za 300 zeta do kajtka :D przecie tam sie chyba wolnijej jedzi niz na lublinie ?

bo jest ładny, wygodny i porzadny .... kask za 70zł który kupilem jakis czas temu a uzywa go bartek nadaje sie na smietnik juz :F

APROPOS wczoraj SL1 i SL2 w miare poprawnie :D ale SL3 i SL4 słabo, bardzo słabo SL3 . i niestety 4 miejsce w klasie 4 i 13 w generalce .... ale cały czas sie uczymy, moge ciut tym razem zawalic jednak na bardzo słabe opony 175/65 r14 firmy SAWA wersja Eskimo ... najgorsze opony na jakich jezdzilem w zyciu :wall: sliskie balony xD

szkoda,ze Badi nie wystartował wczoraj :]

WYNIKI tutaj -> http://forum.hothatch.org...p=117523#117523

rasta - Nie 10 Lut, 2008

No ja niestety nie dotarem bo byłem w Zakopcu i delektowałem się wiśniówką na przemian z Żywcem i herbatką z prundem :rotfl:

Ps. Grzańca nie polecam bo wszędzie ściemniaja i podaja sam sok hehe

Anonymous - Czw 14 Lut, 2008

wiedze,ze rasta zrezygnował z gokartów z nami, ale naklepał Krzyska Oracza w RSie - GRATULACJE :jupi:

http://forum.hothatch.org...b2c87683#119733

OSKAR - Czw 14 Lut, 2008

no to wielkie gratki dla niego :D :D :D
rasta - Czw 14 Lut, 2008

Marcel 08 napisał/a:
wiedze,ze rasta zrezygnował z gokartów z nami, ale naklepał Krzyska Oracza w RSie - GRATULACJE

Nestety na gokarty nie byłbym w stanie się wyrobić :/ , na RS wpadłem w ostatniej chwili choć mam go pod domem.

Co do Oracza to sam jestem zaskoczony :jupi:

Kolo niesamowicie ogarnia ten kanarkowóz :O