nawet nie wiedziałem, że to takie stare białe to była corolla, myślałem, że jakaś starlet czy coś w tym stylu.
Rasta, widzieliśmy się wczoraj ale nie wiedziałem, że to Ty
samochód masz naprawde... prze... prze... prze.... OSKAR - Śro 30 Sty, 2008 ale ogolnie nie jest zle.
tym bardziej, ze marcelinho lubi cyfre "8"
numer startowy 8 i miejsce 8. takze powinien sie cieszyc Anonymous - Śro 30 Sty, 2008 Panowie moglo byc ciutke szybciej .... ptrzac po 1 przejezdzie gdzie jechalismy bardzo spokojnie i bylo chyba 1,11 a drugi ciut szybciej i bylo 1,09 to 3 kolejne wydawalo nam sie ze jest lepiej a tam dupa 1,10
no coz braki w technice wychodza, ale uczymy sie uczymy w sumie przegralismy nie duzo i jak juz pisalem wyznacznikiem byl dla mnie Janiszewski a do niego stracilismy 1,3sekundy - jego auto to lekki swift gti moc podobna jak ju nas chyba,ale waga ciut mniejsza a i on lepszy ode mnie kierowca i jechał bez pilota wiec chyba jest dobrze SL5 i 6 jechałem na kurtce, bo nie widzialem słupków i jechalismy za duzymi lukami - poprawie sie grzech - Śro 30 Sty, 2008 trzeba bylo sluchac wykladu o torze jazdy i technice pokonywaniu szykan Ja specjalnie po to wpadlem na sprinta Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
grzech napisał/a:
trzeba bylo sluchac wykladu o torze jazdy i technice pokonywaniu szykan Ja specjalnie po to wpadlem na sprinta
niestety poszlismy na obchód Anonymous - Śro 30 Sty, 2008 Już w najbliższy wtorek 05-02-2008 zapraszamy na III Rally Sprint. Zawody będą się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty i Treningowe Rally Sprinty.
Przewidujemy 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca
Zapisy od godz 19:15 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00
rasta - Czw 31 Sty, 2008
Mick napisał/a:
Rasta, widzieliśmy się wczoraj ale nie wiedziałem, że to Ty
samochód masz naprawde... prze... prze... prze....
Dzięki
Marcel 08 napisał/a:
Panowie moglo byc ciutke szybciej ....
Też uważam, żę mogłem być szybsz, jakby pogoda była taka jak dziś to trakcja była by o niebo lepsza i na pewno byłby lepszy czas, w dodatku dziś wdziałem nówki zimówki, bo wybieram się w góry i stwierdzam, że dużo lepsza przyczepnoś w porównaniu do letnich opon (tu Ameryki nie odkryłem), swoją drogą przy wymianie, wulkanizator stwierdził, że z przodu to użytecznego bierznika zostało 1mm. Jak mu powiedziałem, że opony mają przebiegu 7 tyś. to oniemiał
A tak na serio to po to człek staruje, żeby sie czegoś nauczyć i każdy kolejny start/przejazd będzie szybszy Oby w liczniejszym gronie.
PS. Ja niestety na III RS się nie pojawie bo będe poza Wawą ale jeszze nie jeden RS przed nami OSKAR - Czw 31 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Już w najbliższy wtorek 05-02-2008 zapraszamy na III Rally Sprint. Zawody będą się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty i Treningowe Rally Sprinty.
Przewidujemy 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca
Zapisy od godz 19:15 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00
tym razem nie odpuszcze.
tylko kasków nie mam :/ :/ :/Mick - Czw 31 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
tym razem nie odpuszcze.
tylko kasków nie mam
to kup, na allegro po 70 zł sa w miare dobre
chyba że jak Marcel chcesz po 300 zł OMP kupić ;>Michał - Wto 05 Lut, 2008 na huj kask za 300 zeta do kajtka przecie tam sie chyba wolnijej jedzi niz na lublinie ?Anonymous - Śro 06 Lut, 2008
Michał napisał/a:
na huj kask za 300 zeta do kajtka przecie tam sie chyba wolnijej jedzi niz na lublinie ?
bo jest ładny, wygodny i porzadny .... kask za 70zł który kupilem jakis czas temu a uzywa go bartek nadaje sie na smietnik juz
APROPOS wczoraj SL1 i SL2 w miare poprawnie ale SL3 i SL4 słabo, bardzo słabo SL3 . i niestety 4 miejsce w klasie 4 i 13 w generalce .... ale cały czas sie uczymy, moge ciut tym razem zawalic jednak na bardzo słabe opony 175/65 r14 firmy SAWA wersja Eskimo ... najgorsze opony na jakich jezdzilem w zyciu sliskie balony
szkoda,ze Badi nie wystartował wczoraj
WYNIKI tutaj -> http://forum.hothatch.org...p=117523#117523rasta - Nie 10 Lut, 2008 No ja niestety nie dotarem bo byłem w Zakopcu i delektowałem się wiśniówką na przemian z Żywcem i herbatką z prundem
Ps. Grzańca nie polecam bo wszędzie ściemniaja i podaja sam sok heheAnonymous - Czw 14 Lut, 2008 wiedze,ze rasta zrezygnował z gokartów z nami, ale naklepał Krzyska Oracza w RSie - GRATULACJE