NAGRODY NIESPODZIANKI WRECZYMY PRZY NAJBLIZYSZM SPOTKANIU (gokarty?)Niemy - Pią 01 Lut, 2008 dla mnie Michal w orzeszku jest bezkonkurencyjny strick - Pią 01 Lut, 2008 Ja glosuje jeszcze za PLAYMATE J - Niemy z lizakiem
Ale tylko dlatego, ze nei ma Michała w orzeszku nox - Pią 01 Lut, 2008 bo to juz będzie kat. flexi teraz wybieramy sexi zastanów się z którym buło ci najlepiej c głosujRudello - Pią 01 Lut, 2008 Dokladnie narazie SEXI a potem FLEXI.
Bedzie dwoch zwyciezcówAnonymous - Czw 07 Lut, 2008 to ja daje na nastepny miesiac czyli LUTY z dedykacja dla KONDZIA
Anonymous - Pią 08 Lut, 2008
Sexi January 2008
PLAYMATE .A,Ą,Ć,E po 3 głosy @ 18% z całości
KonradMK - Pią 08 Lut, 2008 kurwa w firefoxie te pływające fotki widoczne są w 10%...mi - Pią 08 Lut, 2008 fakt, mam tak samo Vlodarsky - Pią 08 Lut, 2008 a ja nie dostałem żadnego głosu jest mi smutno idę sobie zatankować AXa CHRZANEK - Pią 08 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
to ja daje na nastepny miesiac czyli LUTY z dedykacja dla KONDZIA
Ładnie żeście się w Pugu bawili
A ja sie dziwiem czemu taki roz-pier-dol w środku...
Rudello - Pią 08 Lut, 2008 FAk 4pierwsze MIEJSCA
-Barto
-Free
-Chrzanek
-Łukasz
Gratulujemy, nagrody wreczymy na spocie
jak bede w domu to uloze kandydatury do FLEXICHRZANEK - Pią 08 Lut, 2008 A na zdjęciu E to chodzi o Łukasza czy o Bartka
Obaj wyszli super Anonymous - Nie 10 Lut, 2008 rudello a jak ma wreszcie wygladac ten konkurs ? jednorazowo czy co miesiac nowe? jak co miesiac to moze zdjecia z danego miesiac bedziemy wrzucac ?!Rudello - Pon 11 Lut, 2008 co miesiąc. wyrzucać tylko zostawic zywciezscow, zeby kazdy mogl sie nacieszy i chwalic
Tymczasem 2cz. pierwszej edycji juz jest. Glosujemy na FLEXI
kategoria zdominowana przez Michała.. ale wygrać każdy może. (wystarczy przekupic kolegów)