To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - "Rajdówka" ?!

CHRZANEK - Pią 08 Lut, 2008

Jaco: zależy co chcesz :)
Zapraszam na PW :)

A co do rajdówki to myślę Marcelku że do KJSów to chyba nic wiecej nie trzeba, ale np w III lidze gdzie bedą wyłącznie klasy pojemnościowe bez podziału na N i A grupę to już moze być tak że kto mocniejszy ten szybszy...

Jeszcze nie jest za późno - :D :D :D

Anonymous - Pią 08 Lut, 2008

FIA zamknęła homologacje s16 i vts'a na roku 2010(jeszcze niedawno było 2006+).Rallye ma skończona homologacje w 2005 roku.
kubas - Pią 08 Lut, 2008

To troche lipa. Budowac samochod od podstaw na dwa lata i wlozyc w niego kupe kasy. Chyba lepiej kupic juz cos zrobionego gdzie homo konczy sie za dwa lata. Chyba ze przesiadka w cos innego np clio rs :D
106 - Pią 08 Lut, 2008

w mistrzostwach swiata nikt tym jezdzil nie bedzie, a nawet w RSMP mozna
jezdzic w klasach jeszcze przez bodajrze 5 lat po utracie homologacji....
nie wspominajac juz o PPZM gdzie nie ma takich ograniczen i wazne zeby
auto kiedykolwiek bylo homologowane.

Anonymous - Pią 08 Lut, 2008

CHRZANEK napisał/a:

Chcesz ??
Marcel 08 napisał/a:
poprosze 4pak Peroni :]
Wcześniej był Jacek i Daniel :D :D :D
?

wróc :] namówiłes mnie i przekonałes - wiesz co bardziej lubie ;D

Mick - Sob 09 Lut, 2008

106 napisał/a:
w mistrzostwach swiata nikt tym jezdzil nie bedzie, a nawet w RSMP mozna
jezdzic w klasach jeszcze przez bodajrze 5 lat po utracie homologacji....
nie wspominajac juz o PPZM gdzie nie ma takich ograniczen i wazne zeby
auto kiedykolwiek bylo homologowane.

czyli na dobrą sprawę nam to w niczym nie wadzi, bo nie sądze żeby ktoś chciał iść 106 w RSMP...
z resztą nie sądze że ktoś z nas uzyska takie fundusze żeby w ogóle tam się dostać :rotfl:

Anonymous - Sob 09 Lut, 2008

jak ktos znajdzie jakies 106 przygotowane prosze tutaj wrzucac - moje idzie na 80% na sprzedaz - daje sobie narazie czas na 2 KJSy zeby "dozbierac" do licencji i potem jazda albo rybka albo pipka ....

łukasz prosze wstrzymaja sie jeszcze kolo tyg max 2 z tym wydechem - PROSZE :> , bo jezeli zamienie merca i moim rodzice dostane auto ode mnie na ktore sie zamienie to ta 106tke sobie zostawiam na ulice i tor a kupie "rajdówke" i tyle :]

CHRZANEK - Sob 09 Lut, 2008

Marceli: ależ ty kombinujesz...

Jeżeli sprzedajesz (albo w 80% masz taki zamiar) no to sprawa jasna.
JA moge ci tylko powiedzieć że z racjonalnego punktu widzenia nie warto mieć dwóch rajdówek...
Natomiast nie zarzekałbym się że kolejny też będzie pug 106.
Może sie trafi fajny saxofon, albo nawet clio i co wtedy ??

Anonymous - Sob 09 Lut, 2008

puga do 15k mozna wyrwac, saxo raczej nie, poza tyym jak zostawie to auto to bede nim jezdzil po miescie i tyle ..... to nie bedzie rajdówka to bedzie HOThatch na ulice z klatka i tyle ... nie potrzebny mi rodzinny samochód :D

dariano a moze ty chcesz kupic moja 106tke :D zostala by w rodzinie :]

Bad-i - Sob 09 Lut, 2008

Marceli z tego co dzisiaj zobaczylem to motor masz dosc dobry. Dlatego ja bym chyba sie pokusil budowac na tej bazie ;)
qbus - Sob 09 Lut, 2008

buda zdrowa pewnikiem... inaczej bys klatki nie spawał... wiesz kupisz gotowe... ale tez w niego cos bedziesz musial wsadzic, masz niezla baze ktora teraz tylko trzeba rozwijac... wiadomo, wyjdzie ciut drozej ale bedziesz dokladnie wiedzial co masz i bedziesz mial co chciales miec.
DeeS - Sob 09 Lut, 2008

Dokladnie tak jak Ci chlopaki radza zostaw puga, wieszo nim duzoo, swoje auto od poczatku. Zostaw i buduj na tym co masz. Zycze powodzenia !
CHRZANEK - Sob 09 Lut, 2008

:faja: :faja: :faja:
Marceli to jak to w końcu jest ?

Anonymous - Nie 10 Lut, 2008

CHRZANEK napisał/a:
:faja: :faja: :faja:
Marceli to jak to w końcu jest ?

jak kurwa ja pierdole wrrrrrr burza mózgów :wall:

z tego co gdzies ktos pisał 106 ma homologacje do 2010 tak>? ale autem z utracona homo tez mozna jezdzic w PZMocie ?? bo juz sie gubie ....

skad mam sobie sciagnac homologacje wogole ? bo lukasz ja ma ale ma 9mb i nie moze mi jej wyslac .... a chce miec lekturke na kibelek - tak mi radek radził :lol2:

CHRZANEK - Nie 10 Lut, 2008

Jest gdzieś na forum homologacja Saxo VTS - też sie dobrze czyta na kibelku :D

W PZM auto może mieć UTRACONĄ homologację - czyli liczy sie tylko to czy miało homologację wogóle !!!