Trzymam kciuki!!!pcs - Pią 08 Lut, 2008 no tradycyjnie, jest juz klient ktory wczoraj ogladal i jutro ma jechac do mechanika... Z doswiadczenia min. piotrka wiem ze mechanik tak naprawde niewiele pomoze bo cos moze i tak nagle wylezc.
Jak bedzie lakierowane tylko to co bylo mowione, wszystko bedzie sprawne i bedzie jechac prosto to daje zaliczke dzisiaj.anjas - Pią 08 Lut, 2008 Fajny ten subarak.
Mój kolega kupił od nich tego smarta brabusa, o którym wspomina, że do sprzedania.pcs - Pią 08 Lut, 2008
anjas napisał/a:
Fajny ten subarak.
Mój kolega kupił od nich tego smarta brabusa, o którym wspomina, że do sprzedania.
i co spoko ludzie? auto ok bylo?
pozdro
PAwelanjas - Pią 08 Lut, 2008 Na razie jest bardzo zadowolony. Mowil, ze wporzadku ludzie.anjas - Pią 08 Lut, 2008 wlasnie z nim gadam, dopytuje o szczegoly.
Podobno Smart byl uszkodzony w przod o czym nie powiedzieli, bo chyba nie wiedzieli. Wyszlo na przegladzie w Mercedesie (jeszcze przed zakupem).
Za to mowili o uszkodzeniu w tyl, czego Mercedes nie wykryl
Kolega potwierdza, ze wporzo ludzie. Gość miał chyba ostatnio służbowe EVO VIII, więc Subaru rzeczywiście mogło stać i być sporadycznie używane przez żonę.
A podobno żona potrafi się obchodzić z samochodami, bo jeździła w rallycrosie.
Aha, i targuj się, bo znajomy trochę zbił na Smarcie, choć pewnie bylo go trudniej sprzedac niz Subaru.pcs - Pią 08 Lut, 2008 Panowie ... pelne zalamanie.
Fura na zywo odlot, w srodku jak nowe, prowadzi sie znakomicie, silnik ciagnie od 3tys jak rakieta po tych wszystkich styranych zyciem beemkach z padaczanymi dieslami to szok. Wszystko przy dobrym komforcie i ciszy. Owszep lakierowany prawy bok ale w ASO. Do tego pelna dokumentacja, przeglad w aso robiony 2tys km temu przy przebiegu 28tys , alarm, antynapad, 2 komplety opon ... Miod. Nie chce mi sie nawet wiesc go do serwisu, chce sie umowic na rano na kupno, ale .... pech i szok koles jest .... ucziwy.
Obiecal innemu ze przetrzyma do soboty, konkurent ma potwierdzic do dzisiaj do 22. I ... niestety wlasnie sie dowiedzialem ze potwierdzil, ma rano przyjsc z gotowka....
Panowie zrobcie mala blokade i zgarnijcie typa (bedziecie mieli pare zlotych do podzialu )
Jeszcze jest szansa ze zapije i nie przyjedzie o 10, bo ja jestem umowiony na 11.30.
Do tego dzis odjechalo moje clio ... czuje sie fatalnie a Kasia ryczy, bo bylo z nami odkad sie poznalismy ... strick - Pią 08 Lut, 2008 Stary clio było fajne, ale teraz kupisz cos jeszcze lepszego a poza tym poszło w dobre rece Jutro okaze sie te tamten kupiec nie kupi auta i subru bedzie Twoje Albo powiedz włascicielowi ze Ty sie nei targujesz, a nawet dokładasz 2k Greg - Pią 08 Lut, 2008
pcs napisał/a:
pech i szok koles jest .... ucziwy.
Obiecal innemu ze przetrzyma do soboty, konkurent ma potwierdzic do dzisiaj do 22.
A co jest złego w uczciwości? Można powiedzieć, że przerobiłem to samo.
Wielka szkoda, że się nie udało, bo z opisu wynika że auto super... Tak to jest z fajnymi sztukami... Jakarti - Pią 08 Lut, 2008
Greg napisał/a:
A co jest złego w uczciwości?
wypowiedz Pawla byla ironiczna.. cos jak pytanie retoryczne nie wymagajace komentarza..Greg - Pią 08 Lut, 2008
Jakarti napisał/a:
wypowiedz Pawla byla ironiczna.. cos jak pytanie retoryczne nie wymagajace komentarza..
Wiem. Ale to było bardziej do Pawła, będzie wiedział o co mi chodzi. Młody Papież - Sob 09 Lut, 2008 tak więc powodzenia!Rudello - Sob 09 Lut, 2008 Greg wiemy wszyscy ze chciales mnie uprzedzić, blokować drogi i zawinac clio... Ale wiesz hh to taka sekta, wszystko zostaje w klubie
Paweł ,bedzie dobrze. Jedziemy jutro gdzieś?Greg - Sob 09 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
Greg wiemy wszyscy ze chciales mnie uprzedzić, blokować drogi i zawinac clio... Ale wiesz hh to taka sekta, wszystko zostaje w klubie
Nie, nie chciałem Cię uprzedzić. Chciałem kupić Clio i od samego początku zastrzegałem, że szanuję zasadę "kto pierwszy ten lepszy" i nie bedę się na chama wciskał. Byłeś pierwszy - ja czekałem cierpliwie na znak, czy może fura się zwolni. Bez zagrywek.