To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - hothatch v/s hot-offroad

Jakarti - Sob 16 Lut, 2008

moim zdaniem Punto jest wolne jesli chodzi o serie.. ale to auto kocha sie z innego powodu..

jakiego? to juz kazdego prywatna sprawa..

ps za to mozna nim wpasc na tor i zrobic innym HOT niespodzianke.. :)

KonradMK - Sob 16 Lut, 2008

Marek23 napisał/a:

Ogarnij się co piszesz... Jeździłeś kiedyś takim SUVem? Ja tak, ML 430, X5 3.0d. Tym się nie da skręcać, to jest złom. Limuzyna daje o wiele większy komfort. SUV niczego nie potrafi dobrze, we wszystkim jest średni lub słaby. Jazda hothatchem jest jak porządny seks bez gumy z ciasną narwaną i dziką kobietą. SUV to ruchanie w kondonie, typu Durex Safe, panna niby dobrze wygląda, ale jest nieproporcjonalnie zbudowana, a jak chcesz zapiąć od tyłu to robi grzbiet kota...

ziom, nie jeździłem, mówię tylko że na prostej taka garbata, pruderyjna i ze ściśniętymi pośladkami panna zapierdala szybciej do sklepu po bułki niż twoja nieogolona pod pachami, nasterydowana i prostolinijna, wioskowa piękność* (bo zamiast prosto do sklepu to lata bokami po okolicznych dołach a jak ją bierzesz od tyłu to wieżga nogami i puszcza bąki)

* bez urazy, nie uważam żeby twoje clio było wiejskie, to tylko takie porówananie fury za pierdylion nie nakarmionych afrykańskich dzieci do małego zapierdalacza :D

k-mart - Sob 16 Lut, 2008

offroad moze byc szybki:
http://youtube.com/watch?v=IOWo8X84fSM
:D
+700KM

Anonymous - Sob 16 Lut, 2008

Jakarti napisał/a:
moim zdaniem Punto jest wolne jesli chodzi o serie.. ale to auto kocha sie z innego powodu..

jakiego? to juz kazdego prywatna sprawa..

ps za to mozna nim wpasc na tor i zrobic innym HOT niespodzianke.. :)

Wiesz ja nigdzie nie napisalem, ze wolalbym jezdzic taka kanapa niz Punto :F ;D

Jakarti - Sob 16 Lut, 2008

Drone napisał/a:
Wiesz ja nigdzie nie napisalem, ze wolalbym jezdzic taka kanapa niz Punto

a ja nie napisalem ze wolisz :D

Młody Papież - Nie 17 Lut, 2008

jest jeszcze X5 LeMans 700KM 4,6-100
http://pl.youtube.com/watch?v=BuRlxl6-uss

Maciusiowy - Nie 17 Lut, 2008

fajne...pytanie tylko "po h.uj?!"
Młody Papież - Nie 17 Lut, 2008

żeby jakiś małolat w citroenie/fiacie/peżocie/itd nie objechał Cie na światłach(?)
k-mart - Nie 17 Lut, 2008

Dżon napisał/a:
jest jeszcze X5 LeMans 700KM 4,6-100
http://pl.youtube.com/watch?v=BuRlxl6-uss

a za kiera sam hans-joachim stuck

Marek23 - Nie 17 Lut, 2008

KonradMK napisał/a:
nieogolona pod pachami, nasterydowana i prostolinijna, wioskowa piękność*

Tego nie komentuje...
KonradMK napisał/a:
* bez urazy, nie uważam żeby twoje clio było wiejskie, to tylko takie porówananie fury za pierdylion nie nakarmionych afrykańskich dzieci do małego leci sobie :D

I tu jest właśnie Twój problem Konradku... Patrzysz cały czas przez pryzmat ceny samochodu.
Można mieć pieniądze i znać się na motoryzacji, co automatycznie wyklucza posiadanie Cayenne Turbo. A jeśli masz DUŻE pieniądze i samochody absolutnie nie są Twoją pasją, to masz kierowcę. SUV ala 500 koni to domena nowobogackich laików motoryzacyjnych.
k-mart napisał/a:
offroad moze byc szybki:
http://youtube.com/watch?v=IOWo8X84fSM
:D
+700KM

W jakim sensie szybki?
Porsche 911 Turbo klepnie go w każdych warunkach. A na długiej trasie wystarczy Audi 3.0 tdi, które będzie tankowało raz lub dwa. Ten suv 10... Dziękuję. Absurd.

Marek23 napisał/a:
W jakim sensie szybki?

Wyobraz sobie oes w lesie:
zapodajesz swoim EvoIX maksimum atak miedzy drzewami kreta sciezka.
A tu nagle przez krzaki ja Cie wyprzedzam moim podkreconym Patrolem lub LandCruiserem.
Dlaczego?
Bo moge jechac prosto przez male drzewa i przez krzaki, omijajac te wieksze. :D

A tak na powaznie to wolny nie jest jesli na prostej klepie skode murcielago przy takich oporach
O skrecaniu nic nie trzeba mowic. Ale pojechac takim sprzetem ostro przez pustynne drogi lub glebokie bloto musi byc wesole.

fydi - Nie 17 Lut, 2008

k-mart napisał/a:
Patrolem lub LandCruiserem
to nie sa SUV-y
k-mart napisał/a:
Ale pojechac takim sprzetem ostro przez pustynne drogi lub glebokie bloto musi byc wesole.
no nie wiem, jest kilka samochodów które sprawiają większą radość z jazdy po pustynnej drodze. I tak jak Marek23 mówił, przejedziesz kilkadziesiąt kilometrów po pustyni, a potem trzeba dymać z kanistrem do najbliższej stacji :rotfl: a do głębokiego błota to ja bym się nie pakował czymś taki :lol2:

Fakt, to nie sa suv'y tylko samochody terenowe.

Co w takim razie Twoim zdaniem jest najlepsze na nierowne tereny, odkad wiemy ze jestes wybitnym ekspertem na ten temat? Oswiec mnie, nie moge sie doczekac.
Mowie o zwyklych samochodach, moga byc podkrecone, nie wyscigowych ktore startuja n.p. w dakarze.

strick - Nie 17 Lut, 2008

k-mart napisał/a:
Fakt, to nie sa suv'y tylko samochody terenowe

Nie zgodze sie HDJ 90 nie jeździ w terenie, tak samo jak HDJ 120 przed liftem, sa to typowe SUV'y... Tak samo nie wszystkie patrole potrafiły wjechac w teren

mi - Nie 17 Lut, 2008

wjechać pewnie wszystkie, gorzej z wyjazdem ;)