O ciez w morde super ta dróżka wygląda, szuterek i żadnych drzew wokoło mmm pojeździło by sie, szkoda, ze mówisz ze juz to tak fajnie nie wygląda, normalnie jak nie w okolicach krakowa.
Można to sprawdzić, bo możliwe że dróżka się ostała, tylko już takich widoczków nie będzie Wiem tylko tyle ile zasłyszałem z opowiadań.
Gdzieś takie drogi szutrowe jeszcze muszą być, tylko musimy je znaleść fydi - Śro 14 Maj, 2008 17) Rajd Polski 2006 Lumix fz20
18)Rajd Elmot 2006 Lumix fz20
19)Zajezdnia w Czyżynach Lumix fz 20
GOKART - Śro 14 Maj, 2008 fajne fotki ! Dodatkowo szacunek za to że zrobione takim słabym sprzetem FZ20 który demonem szybkości pewnie nie jest i trzeba się orientować żeby tak fajnie to uhwycić fydi - Śro 14 Maj, 2008
GOKART napisał/a:
Dodatkowo szacunek za to że zrobione takim słabym sprzetem FZ20 który demonem szybkości pewnie nie jest i trzeba się orientować żeby tak fajnie to uhwycić
nie no nawet nie ma co próbować. wszystko ustawiam przed przejazdem auta i potem tylko pstryk michool_vt - Śro 14 Maj, 2008
fydi napisał/a:
19)Zajezdnia w Czyżynach Lumix fz 20
ehhh zajezdniafydi - Sob 29 Sie, 2009 Jestem mega wkurzony na mój aparat. W ogóle nie ogarnia robienia zdjęć w nocy. Balans bieli można ustawić tak, że albo jest wszystko żółte albo czerwone (dlatego wszystkie zdjęcia zmieniłem na B&W) Z ISO 400 (najwyższa wartość) nie da sie korzystać bo widać tylko sam szum, Ogólnie więc muszę się wybrać jeszcze raz tylko najpierw pożyczyć lustrzankę od brata. Może też wezmę tradycyjny aparat
fydi - Sob 29 Sie, 2009
fydi - Sob 29 Sie, 2009
k-mart - Sob 29 Sie, 2009 dobra miejscowka, samochod fotogeniczny 106 - Sob 29 Sie, 2009 fajne .. najbardziej podobaja mi sie 2 - ostatnie w drugim i trzecim poscie... super fydi - Sob 29 Sie, 2009 Dzięki Na czwartym zdjęciu w pierwszym poście proponuje zwrócić uwagę na napis
Aha może krakowiacy uda się nam gdzieś wspólnie w nocy podjechać?bizon - Sob 29 Sie, 2009 z tego auta i miejscowek mozna wycisnac wiecej, tylko wez lustro, statyw i trzaskaj w rawach. wb zawsze w rawach mozesz zamieszac jak chcesz.
w kazdym razie potencjal jest budzik - Nie 30 Sie, 2009
bizon napisał/a:
w rawach. wb zawsze w rawach mozesz zamieszac jak chcesz.
Dokładnie, w nocy tylko RAW, bo innaczej dobrze nie ustawisz balansu
1,7,9 - najlepsze jak dla mnie Maciusiowy - Nie 30 Sie, 2009 fydi sam pomysł na zdjęcia super, gorzej trochę ze sprzętem - ja coprawda nie znam się na tym za bardzo, ale myślę, że warto posłuchac kolegów powyżej OSKAR - Nie 30 Sie, 2009 To raczej nei do konca wina sprzetu