Vlodarsky - Śro 12 Mar, 2008 Jimmuś więcej takich rzeczy z Twojej strony !!The Mc - Śro 12 Mar, 2008 e spoko jimek, te fortepian jest fajny - mi to pasuje na podklad muzyczny wwwanjas - Śro 12 Mar, 2008
The Mc napisał/a:
mi to pasuje na podklad muzyczny www
dokładnie!!!
też tak pomyślałemAnonymous - Śro 12 Mar, 2008 anjas zgrywusie....
JIMEK napisał/a:
znajomy poprosil mnie zeby dal/zrobil mu jakas muzyke na jego strone. Tematyka tejze strony jest motoryzacyjna
rozumiem ze duzo napisalem, nie wszystkim sie chce czytac, ale to myslalem ze jest w miare jasno napisane ze TO JEST MUZYKA NA STRONE! anjas - Śro 12 Mar, 2008 nasz "focus grup" potwierdził przydatność muzy na stronę.
Możesz powiedzieć zawsze, że muzyka była przebadana na grupie kilkudziesięciu pasjonatów motoryzacji i opinie były wyłącznie pozytywne.
Grupa wykazała duże zainteresowanie prezentowanym podkładem muzycznym jednoznacznie stwierdzając, że kojarzy im się on z tematyką motoryzacyjną oraz wzbudza pozytywne emocje.
98% badanych odpowiedziało, że chciałoby usłyszeć tę muzykę jeszcze raz, co może powodować chęć powrotu na stronę, na której będzie prezentowna.Anonymous - Śro 12 Mar, 2008
wlasnie w sumie koncetrowalem sie nad tym czynninkiem powtarzalnosci bo czasami sam sie wkuźwiam jak cos gra i szybko sie nudzi... no i oczwiscie komponowanie tego co jest w partii fortepianu trwalo wiecej niz sklejanie biciku Anonymous - Sob 15 Mar, 2008 no dobra, nie ma co, to wracamy do zdjec...
musze sie jednej rzeczy tu nauczyc - selekcji - nie wiem ktore dwa, moze trzy sa najlepsze.
1.
2
3
4
Anonymous - Sob 15 Mar, 2008 5
6
7
8
9
106 - Sob 15 Mar, 2008 bardzo podoba mi sie numer siedem i numer dziewiec :)Michał - Nie 16 Mar, 2008 mi sie zadne nie podoba
hujowizna po maxie
tak poważnie, wez sobie ustal gdzie robisz podpis bo ciągle jest w innym miejscu. Mało profesjonalnie, a ty jestes profesjonallistą.Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 The Mc - Nie 20 Kwi, 2008 Oooh ja pamietam Dr.Pepper - to zdjecie z hameryki prawda? Czy moze maja to juz u nas Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 zrobione wczoraj czy przedwczoraj
ps. i znowu nie umialem wybrac dwoch trzech najlepszychstrick - Nie 20 Kwi, 2008
The Mc napisał/a:
Czy moze maja to juz u nas
PiTT wie gdzie kupic w warszawie Chyba bede musiał z nim jeszcze raz pogadac