To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [EXP] JIMEK

Vlodarsky - Śro 12 Mar, 2008

Jimmuś więcej takich rzeczy z Twojej strony !!
The Mc - Śro 12 Mar, 2008

e spoko jimek, te fortepian jest fajny - mi to pasuje na podklad muzyczny www
anjas - Śro 12 Mar, 2008

The Mc napisał/a:
mi to pasuje na podklad muzyczny www

dokładnie!!!

też tak pomyślałem

Anonymous - Śro 12 Mar, 2008

anjas zgrywusie....
JIMEK napisał/a:
znajomy poprosil mnie zeby dal/zrobil mu jakas muzyke na jego strone. Tematyka tejze strony jest motoryzacyjna

:< rozumiem ze duzo napisalem, nie wszystkim sie chce czytac, ale to myslalem ze jest w miare jasno napisane ze TO JEST MUZYKA NA STRONE! ^^|

anjas - Śro 12 Mar, 2008

nasz "focus grup" potwierdził przydatność muzy na stronę.

Możesz powiedzieć zawsze, że muzyka była przebadana na grupie kilkudziesięciu pasjonatów motoryzacji i opinie były wyłącznie pozytywne.

Grupa wykazała duże zainteresowanie prezentowanym podkładem muzycznym jednoznacznie stwierdzając, że kojarzy im się on z tematyką motoryzacyjną oraz wzbudza pozytywne emocje.
98% badanych odpowiedziało, że chciałoby usłyszeć tę muzykę jeszcze raz, co może powodować chęć powrotu na stronę, na której będzie prezentowna.

Anonymous - Śro 12 Mar, 2008

:jupi:

wlasnie w sumie koncetrowalem sie nad tym czynninkiem powtarzalnosci bo czasami sam sie wkuźwiam jak cos gra i szybko sie nudzi... no i oczwiscie komponowanie tego co jest w partii fortepianu trwalo wiecej niz sklejanie biciku :)

Anonymous - Sob 15 Mar, 2008

no dobra, nie ma co, to wracamy do zdjec...

musze sie jednej rzeczy tu nauczyc - selekcji - nie wiem ktore dwa, moze trzy sa najlepsze.
1.

2

3

4

Anonymous - Sob 15 Mar, 2008

5

6

7

8

9

106 - Sob 15 Mar, 2008

bardzo podoba mi sie numer siedem i numer dziewiec :)
Michał - Nie 16 Mar, 2008

mi sie zadne nie podoba
hujowizna po maxie :D

tak poważnie, wez sobie ustal gdzie robisz podpis bo ciągle jest w innym miejscu. Mało profesjonalnie, a ty jestes profesjonallistą.

Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008

The Mc - Nie 20 Kwi, 2008

Oooh ja pamietam Dr.Pepper - to zdjecie z hameryki prawda? Czy moze maja to juz u nas :hm:

zrobione wczoraj czy przedwczoraj :)
ps. i znowu nie umialem wybrac dwoch trzech najlepszych

strick - Nie 20 Kwi, 2008

The Mc napisał/a:
Czy moze maja to juz u nas

PiTT wie gdzie kupic w warszawie :D Chyba bede musiał z nim jeszcze raz pogadac ;)