saxorulez - Nie 24 Lut, 2008 brawo Marcel i Barto i Grzech
Fajnie się kibicowało.. nawet Justyna się wczuła w sprawdzanie wyników.
Pisząc do was smsy czułem się jak szpieg na trasie
Moze mogę zostać waszym menago ?Bad-i - Pon 25 Lut, 2008 Kurcze a Pawel Latos wam klepnal. TO ja sobie myslalem ze jak wroce po przerwie to go klepne ale po Walentynkowym widze ze nie mam na co liczyc grzech - Pon 25 Lut, 2008 Bad-i nie przejmuj sie, daj sobie troche czasu zeby ogarnac auto, skoro juz jezdziles to tylko kwestia czasu zeby wyczuc auto.Anonymous - Wto 26 Lut, 2008 saxorulez dziekujemy na info apropos czasów - bardzo nas mobilizowałes ale przyznam sie szczerze,ze niegdy wiecej nie jedziemy KJSu dzien po dniu, bo nie ma takiej woli walki w tym pierwszym, caly czas jechalem tak by nic nie popsuc a to jakos nas blokowało ... 2-3 proby pojechalismy tak na pelnych obrotach i było to widac po czasie Anonymous - Śro 27 Lut, 2008 po tym filmie widac,ze nie tylko my mielismy podróz w pewnym miejscu
czy ten czarny WRX STI wyjechal z tego rowu czy skasowal auto??
edit: juz widze ze jedzie dalej - i szkody w miare male jak na taki rowAnonymous - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
najlepszy jest cienki ktory poszedl po lewej stronie drzewka
to nasz ziom Darek Karamon cos ostatnio mu nie idzie Vlodarsky - Śro 27 Lut, 2008 Ten co go widuje na Woli często pod blokiem mojego ziomka Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Ten co go widuje na Woli często pod blokiem mojego ziomka
tak ten sam z reklama www.enjoyit.pl darek ma chyba osttanio jakis kryzys, poza tym kolejny kjs i kolejny pilot fydi - Śro 27 Lut, 2008
Świetny klip, zresztą jak wszystkie Wonsa. i ta muzyczka
Ktoś wie dlaczego on nie startuje? Pamiętam, że jak graliśmy razem w klubie LFS to miał jakiegoś malczana.CHRZANEK - Śro 27 Lut, 2008
fydi napisał/a:
Ktoś wie dlaczego on nie startuje? Pamiętam, że jak graliśmy razem w klubie LFS to miał jakiegoś malczana.
Olka znam świetnie - podobnie jak jego starego
Obecnie realizuje sie w lokalnej telewizji, a maluch byl juz w stanie agonalnym i musieli go zbyc za przyslowiowa zlotówkę.
Poza tym nie da sie ukryć ze realizacja "klipów" to jest to co lubi i robi najlepiej
PS: Kiedyś z Wonsem wspólnie zrobiliśmy film z rundy rallycrossu w Toruniu - na końcu byl dzwon i mój komentarz: "Ale pierd...ąl"
Ha ! to jest WONS ?? jaja loilem go w lfs'a strasznie.. strick - Śro 27 Lut, 2008
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=eagAILb3Ask 2:58
Aleeeee pierolllnal
Fajne filmiki robi
Ta puma była fajna, ale biedna Bad-i - Śro 27 Lut, 2008 ten filmik to juz bardziej podchodzi pod Destrucion Derby a nie sciganie CHRZANEK - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
ten filmik to juz bardziej podchodzi pod Destrucion Derby a nie sciganie