k-mart - Śro 27 Sty, 2010 Kondor, czemu nie kontynujesz tematow o kuchni?
Fajnie sie to czytalo PiTT - Śro 27 Sty, 2010 albo chociaż przewodnik po świecie alkoholiWalle - Śro 27 Sty, 2010 sposób na stary chleb:
- bijesz dwa jaja na telerzyk
- maczasz z obu stron czerstwy chleb w jajku
- olej lub oliwa na patelnię
- smażymy do przyrumienienia
- posypujemy cukrem Vlodarsky - Śro 27 Sty, 2010 sposób na najedzenie się do syta
1. dzwonisz do M23
2. pytasz go która pizzeria jest najlepsza na świecie
3. jedzie do zupełnie innej
4. zamawiasz
5. zjadasz
Kondziu !!!! dawaj !!!! co teraz porabiasz w koochni ? k-mart odkopywacz dobrych tematówKonradMK - Śro 27 Sty, 2010 hahahaha no fakt, ostatnio głównie przygotowuję kaszki manne, kleiki ryżowe i miksuję zupki. Bar zamknięty do odwołania Michał - Śro 27 Sty, 2010 mam foto relacje jak robisz jajko na klusce u mnie po placie ...Bart - Czw 28 Sty, 2010 widzę, że to temat o wyszukanych kulinariach
ostatnio w jaskini motorsportu u Maliniaka eksperymentowaliśmy trochę z wytworami pewnych zakładów mięsnych
kabanosy z pieca typu koza
profesjonalny przyrząd kabanośniczy i jego zastosowanie:
smacznego!k-mart - Czw 28 Sty, 2010 szmacznie!
kiedys w blacharni widzialem jak na kielbaski powieszone na drutach smazyli tymi palnikami do spawania/rozgrzewnia!
Tradycyjny sposob, hongkonghouse musial tam naprawiac auto, jako ze Bad-i tez sie z tym spotkal.KonradMK - Pią 29 Sty, 2010
Michał napisał/a:
mam foto relacje jak robisz jajko na klusce u mnie po placie ...
ja mam gdzieś film z tego wydarzenia...k-mart - Pią 29 Sty, 2010 nikt sie nie smieje
i
nikt sie nie bedzie smialVlodarsky - Wto 06 Kwi, 2010 A więc ostatnio Tata wpadł na pomysł zakupu wędzarni.
Etap I
babcia zrobiła zalewę i przygotowała mięsko przeleżało tam 10 dni
Etap II
etap drugi należał już do mnie więc pozwoliłem sobie zrobić kilka fotek... jak tylko je wrzucę idę na śniadanie bo zgłodniałem jak cholera...
wędzenie robiłem przez 5 godzin zachowując odpowiednie temperatury drzewo to olcha i chwilami odrobinę wiśni a na koniec jałowiec
a to efekty
na zdjęciach nie ma kiełbaski którą w między czasie tam dołożyłem
( w chwili kiedy dumiłem jałowcem )
zgłodniałem...Bad-i - Wto 06 Kwi, 2010 duże w Łomiankach macie te koty Jakarti - Wto 06 Kwi, 2010 pierwszy wieżowiec w Łomiankach!!
sidziba ASO Vlodarsky M - Wto 06 Kwi, 2010 Marek przecież to była piękna nowa szafa serwerowa
na serwer i switche
k-mart - Wto 06 Kwi, 2010 dobry patent! To miecho bylo w tej szafie przez 10 dni?
Maliniak n.p. suszy kielbasy na kaloryferach.