Vlodarsky - Pon 10 Mar, 2008 czy to nie jest odłam jakiejś mafii która tak robi ?Bart - Pon 10 Mar, 2008 tzw. mafia białych majciorów
Zdaje się w tradycji wschodu (JDM ) jest zwyczaj tatuowania się w zależności od tego jak wysoko jest się postawionym w organizacji przestępczej.Niemy - Pon 10 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Tatuaze są niebezpieczne bo zrobisz jeden, obiecujesz sobie że już nigdy w życiu, po czym za rok już myślisz co by tu jeszcze zrobić...
tez tak wlasnie slyszalem, ze malo jest osob posiadajacych jeden tatuaz, a jeszcze mniej, ktorzy maja dwaRudello - Wto 11 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Potwierdzam że lopatka troche boli, ale na kregoslupie tez nie jest przyjemnie...
baby boli
Niemy napisał/a:
tez tak wlasnie slyszalem, ze malo jest osob posiadajacych jeden tatuaz, a jeszcze mniej, ktorzy maja dwa
ja mam jeden i wystarczy.. coprawda robiony w amsterdamie w stanie nietrzezwym, ale dziewczynom sie podoba
mi - Wto 11 Mar, 2008 śliczny jest, a trik z machaniem trąbą robisz słodziutko Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Mam juz dwa Jeden nie powiem gdzie, drugi na wewnetrznej czesci bicepsa. Tribal kolorowy Jak gdzies poszukam fotek to wrzuce
Gdzies na dniach robie sobie kolejny misiek86electro - Nie 18 Gru, 2011 ok za pomoca Barta odgrzewam kotleta
Potrzebuje sprawdzonego tatuazyste z krakowa no name - Nie 18 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
poka dziary !!!!
Bart - Nie 18 Gru, 2011 grubo Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 nie jestem fanem tego typu wzorów ale przyznam ze robota pełna profeska no name - Nie 18 Gru, 2011 Bez ściemy, właśnie taki będę chciał zrobić.
Nie mam foty obecnego a ciężko samemu ją zrobić
bo jest na plecach na wysokości barku.
Przy takim właśnie wzorze musi być konkretny tatuażysta
bo z poprawkami raczej ciężkoMucha - Nie 18 Gru, 2011 ja swoje robilem w "Od switu do zmierzchu" (Sebastian) i "Hard to forget" (Dante). To drugie miejsce polecam,,,
sa raczej dobrzy misiek86electro - Nie 18 Gru, 2011 i na marginesie, teraz pigmenty/tusze sa na tyle zaj.ebiste ze nie blakna tez w kolor pojde. Mam czarno białą i ciagnie mnie mega w kolor Mucha - Nie 18 Gru, 2011 to tym bardziej polecam tattolucky, widzialem ich prace na zywo i powiem ze kolory i linie swietne Kamill - Nie 18 Gru, 2011 Podstawowe pytanie, ile taki tatuaż waży.
Emeryt nie dziękuj