Gaydek - Pon 10 Mar, 2008 Zapytaj też o auta z Monachium. Może ściągną z Niemiec coś co najlepiej będzie odpowiadało Twoim wymaganiom.Michał - Pon 10 Mar, 2008 o kurwa, ponad 100 tys za 3 letnią beeemwice, w sumie najniższy model ...
wyposażenei tez niezłe. Skóra na kierownicy i klima ... to jakiś zart. Dzieki , postoje ...
aaa, i silnik 2.0 d mistrz hahahahah
sory gaugan, ale wybór z dupy na maxa. Jak już ma być niemiec to wolałbym passka na mega wypasie, bądź audi. Accordeona , nie wiem, cos innego ..gaugan - Pon 10 Mar, 2008 no tak Misiek, ale widziales ta, ktora celuje z USA? 328i
poza tym te silniki w Passkach, a nawet w Accordzie, nie daja rady przy 2.0 bem, niestety ziom. mam przetestowane i kazde dostanie zadyszki przy pogoni za bemka, mimo, ze to tylko R4. i jednak tyl oska, to mnie chyba najbardziej ciagnie. wiem wiem, osatnio mi juz tlumaczyles jak latalismy tym STi, ze przednia os to jest to
pozdrostrick - Pon 10 Mar, 2008 Ja bym wolał Merca C-klasse, ten nowy bardzooo mi sie podoba ps - Pon 10 Mar, 2008
Michał napisał/a:
. Jak już ma być niemiec to wolałbym passka na mega wypasie, bądź audi. Accordeona , nie wiem, cos innego ..
natomiast Ty tez Piotrus uwazasz, ze Passat lepszy od E90? nawet nie wiedzialem, ze jest silnik 170KM, jezdzilem takim ze 140PS. przejade sie Wajdemajera, pomacamps - Pon 10 Mar, 2008 eee, nie - paska lubie, ale betka ma przynajmniej jakies sportowe zaciecie.
mistrzunio, ale koszty przy 3.0 rosna. No i nie taki nowy jak trza.Gaydek - Pon 10 Mar, 2008 Passat nudny jak flaki z olejem . Silnik fajny, DSG super i to wszystko.Gaydek - Pon 10 Mar, 2008 320si, którą pokazał ps jest bardzo OK.gaugan - Pon 10 Mar, 2008 zgadzam sie, bardzo fajna. przejade sie jutro do reduty, mimo ze przebieg wiekszy niz zakladam
pzdrAnonymous - Pon 10 Mar, 2008 co do 320d ... moj ziom ma taka 2003r - super ekonomiczne auto, obecnie po programie na 200koni, spalanie prawie nie wzrosło w miescie max 7l w trasie 5,6l w 4 osoby, bardzo wygodne i komfortowe .... w sumie cos rozmawaialismy i wspominał,ze moze beda zmieniac na x3 lub x5 wiec zapytam go, auto kupione w salonie w PL 1 wl. BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO zadbane .... bezowy środek - skóra gaugan - Pon 10 Mar, 2008 jakis rozsadny przebieg? zapytaj ziom pls, why not..
Mowisz o becie, ale ten model bardzo mi sie podoba Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 jakby chciał sprzedac a ty kupisz to wtedy zrobisz deal zycia - uwierz mi - jutro zadzwonie do niego, bo jest juz pozno w sumie gaugan - Wto 11 Mar, 2008 spoko Marcel, bede wdzieczny, czekam na info
Strick, chyba do Mesia jeszcze nie dojrzalem. lubie, ale to taki woz bardziej dla mojego ojca. cos podejrzanie tani ten egzemplarz, nie?