HH.ORG na Torze - 2.0 n/a vs. 1.8T & Zetek vs. AGU
FreeMan - Nie 16 Mar, 2008 ale o co chodzi z tymi kolami... jechalismy z rolki.. po prostej...
Kola licza sie na starcie...a tu tego nie bylo.
Ps. moge potwierdzic, ze STF jezdzi na mocno startych kolach....rasta - Wto 18 Mar, 2008 Panowe jakby kroiło się jakieś ścigano to pamiętajcie o mnie chętnię się podłączę
Odnośnie Fiesty VR6 to możliwe, że zmieni klasę bo pod maskę zawitał podtlenek.FreeMan - Wto 18 Mar, 2008 ale nie ma takie potrzeby .... jestesmy przekonani ze i tak bedzie pierwszy. nie bedziemy Cie fatygowac...rasta - Wto 18 Mar, 2008 FreeMan, nie przesadzaj, chętnie pomacam wasze cacka
Ps. Co za los nikt się nie chce ścigać k-mart - Wto 18 Mar, 2008
rasta napisał/a:
Co za los nikt się nie chce ścigać
Ja moge sie sprawdzic z Kondziem jego astra albo moim 306xt, decyzja nalezy do Ciebie jesli sie odwazysz rasta - Wto 18 Mar, 2008 k-mart, - chętnie
Panowie tu chodzi o fan, ja też nie raz stawałem do pojedynku z furami, z którymi nie miałem żadnych szans, ale ważne było żeby sie pobawić nie zawsze można/trzeba wygrywać.Stf - Wto 18 Mar, 2008
rasta napisał/a:
Panowie tu chodzi o fan, ja też nie raz stawałem do pojedynku z furami, z którymi nie miałem żadnych szans, ale ważne było żeby sie pobawić nie zawsze można/trzeba wygrywać.
proste, jak przeschnie dawaj na pwCHRZANEK - Wto 18 Mar, 2008 Rasta - teraz jestem na miejscu.
Możemy stanąć na krechę z zatrzymanego
PASI ?? ?? ??rasta - Wto 18 Mar, 2008
Stf napisał/a:
proste, jak przeschnie dawaj na pw
Oka, jak coś by się działo też daj cynk na PW, ale na razie to snieg za oknem qarwa
CHRZANEK napisał/a:
PASI ?? ?? ??
PASI Stf - Czw 20 Mar, 2008 Co by nowego wątku nie zakładać - startowaliśmy dzisiaj kilka razy z Rastą. Różne kombinacje kończąc na 3 osobach w foczce vs ja sam w golfie - wtedy było najkorzystniej i 30-180 miałem z 2 może 3 długości straty. Generalnie 1 vs 1 jest przepaść - foczka po prostu sobie jedzie a ja czuję się jak w ikarusie Był z nami również kolega z forum SR - poziek swoim audi a4qt na sprężarce gtrs. Jeździ na doładowaniu 1,15-1,2 bara. Na razie bez pomiaru mocy ale ponoć jest minimalnie szybszy od sti. Oczywiście focus pojechał nas wszystkich, ale -> czyżby kolejny cud nad Wisłą?:
kolejny start - przewaga km uwidoczniona od 4 biegu:
http://www.youtube.com/watch?v=jWYqHjBLBLgrasta - Czw 20 Mar, 2008 To k... na końcu drugiego filmiku spowodowane jest tym, że w odległości dosłownie kilku cm przed paską przebiegł jakiś pies więc było ciepło
Spotkaliśmy też fajną ścierkę, 2.0 N/A, która też całkiem przyjemnie zamiatała BaRtO_206GT - Czw 20 Mar, 2008 oj Ci uturbieni, strasznie sie panosza ostatnio, chyba bede musial was pogodzic hehehe o ile wyjade do konca tego roku Bad-i - Czw 20 Mar, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
o ile wyjade do konca tego roku
all of us have some dreams CHRZANEK - Czw 20 Mar, 2008
Stf napisał/a:
Co by nowego wątku nie zakładać - startowaliśmy dzisiaj kilka razy z Rastą.
Stf napisał/a:
Generalnie 1 vs 1 jest przepaść - foczka po prostu sobie jedzie a ja czuję się jak w ikarusie
Kurde Stf - liczyłem na Ciebie że nawiążesz kontakt...
No cóż 1:0 dla forda, ale Rasta - pamiętaj - nie damy Ci spokoju...Stf - Czw 20 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Kurde Stf - liczyłem na Ciebie że nawiążesz kontakt...
dawałem sygnał w pimpie Rasty - nie było chętnych... ale spokojnie, niebawem nadrobimy.