Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 czyzbys sie przekonal? Gaydek - Śro 19 Mar, 2008 Staram się przekonać do matt black. Taki szybki to ja nie jestem . Zobaczymy jeszcze co powie znajomy lakiernik.Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 Gaydek - Śro 19 Mar, 2008
Aha, wróciłem od lakiernika. I tak jak się spodziewałem facet tryska optymizmem. Na pytanie o jet black z palety BMW (kolor czarny jak smoła, stosowany m. in. w E92 M3, mam kod i skład) odpowiedział "a po co? przecież ja mam czarny" a na pytanie o czarny matowy odpowiedział "a po co?" . Obiecał jednak, że się zorientuje co i jak i po świętach da odpowiedź.Janusz - Śro 19 Mar, 2008 co prawda taki mat przezajebiscie wygląda na lambo i tym podobnym, ale mam pewne obawy co do pumy..... bo tu same takie grube fury są w tym macie pokazane, i nie wiem czy taka drobna puma będzie tak dobrze wyglądała w takim kolorku.... Ale to tylko moje zdanie, jednak uważam ze przydałby sie jakiś VT, tylko musiałby być na naprawdę wysokim poziomie....Gaydek - Śro 19 Mar, 2008 To samo mówi mój ojciec, że na małej Pumie może to dziwnie wyglądać.Janusz - Śro 19 Mar, 2008 ten mat na fotkach to jest naprawdę bardzo profesjonalnie położony..... to raz, a dwa to wydaje mi sie ze, żeby uzyskać taki efekt na jaki sie napaliłeś oglądając te zdjęcia to musiłabys zafundować pumie ostra glebe, ale taka bezlitosna, i do tego duuza felge, bo w przeciwnym razie efekt nie będzie taki na jaki sie napaliłeś.... Przynajmniej mi sie tak wydaje.... ale nie chce zrzędzić...;)Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 poprostu mat nie sprawia ze auto sie nagle robi niesmiertelne... nie zwalnia auta od normalnych spraw. Jak auto zajebiscie wyglada to ten lakier pomaga, a jak wyglada slabo to szkodzi. Nie wiem jakie masz plany ale jakbys do tego podszedl grubo - bisteina dal naprawde nisko, jednak cos z tymi felgami zrobil (jakis taki bardziej trackowy wyglad) to uwazam jest szansa ze bedzie zajebiscie - szedlbym w strone upodobnienia go do jakies takiej lotusopodbnej dziwki torowej FWD Gaydek - Śro 19 Mar, 2008
Janusz napisał/a:
ten mat na fotkach to jest naprawdę bardzo profesjonalnie położony
Z tym chyba nie byłoby problemu, zakład jest profi.
Janusz napisał/a:
efekt ... taki na jaki sie napaliłeś
Na szczęście nie zdecyduję się na kolor ten czy inny od razu, już teraz. Autko idzie do malowania najwcześniej w kwietniu. Ale wydaje mi się, że będzie jet black (BMW) albo czarny matowy. Zobaczymy, co powie lakiernik... .
JIMEK napisał/a:
Nie wiem jakie masz plany
Plany się klarują i na szczęście nie spieszy mi się.Vlodarsky - Czw 20 Mar, 2008 Morton czy jedna z tych Hond to srebrny CRX ?? Bo jeśli nie to jescze jeden mat się szykuje poza tym co mówiłeś.DeeS - Czw 20 Mar, 2008 Ciekawy ten mat kurcze:) Jak by to wygladalo na saxo i bialej feldze ?:)Michał - Czw 20 Mar, 2008 srednio
czarny mat tylko do czarnych felg.
Białe felgi jedynie ładnie sie komponują z pastelowymi saxo. Bordo , niebieski, w białym tez ok wygląda. Ale w czarnym saxo tak sobie moim zdaniem ... takie zwykłe połączenie , biały z czarnym ...Jakarti - Czw 20 Mar, 2008 chyba namowilem kolege zeby zrobil sobie w hondize taki kolor jak u Jimka. bardzo mu sie podoba.. jak zobaczyl to od razu dzwonil do bmw a ze pieniadze dla niego nie maja znaczenia to chyba nie bedzie jakis problem
fajnie, co? saxorulez - Czw 20 Mar, 2008 nice.. na jakeij Hondzie?
Czy to jest ten co ma tego starego Civica z 89 roku.. po swapie na D15..
W sumie konstrukcja stosunkowo wiekowa ale jak na SOHC to super gania..
Tylko chyba najpierw musi naprawić te nadkola co mu lekko rdzewiały... bo jak z nim ostatnio gadałem to ojuż ogarnął zawias TEIN, hamulce Willwood , koła Rota.. tylko ta buda wymagała pomalowania!