To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Swiateczny spacer ....czyli o strazy miejskiej slow kilka

Jakarti - Wto 25 Mar, 2008

k-mart napisał/a:
I wlasnie to jest hujowe podejscie do tematu

ja mowie o sobie.. i o tych, ktorzy narzekaja na to, ze np nie ma gdzie spacerowac z psem w centrum miasta.. albo o tych, ktorych psy sraja po chodnikach :D

jak ktos potrafi sie dostosowac do warunkow panujacych w miescie.. prosze bardzo. ja napewno nie.

i wkurza mnie jeszcze to jak pies zostaje w domu caly dzien (w mieszkaniu) i piluje morde.. to normalne? nie.. przeszkadza sasiadom i sam sie meczy po to zeby wlasciciel wrocil z pracy i powiedzial - o kurwa.. jeszcze z psem musze wyjsc.. tyle z tego radosci jak ktos najpierw kupi a pozniej pomysli..

Anonymous - Wto 25 Mar, 2008

kmart pozwolę się nie zgodzić ale są ludzie co boją się nieznanym zwierzaków, moja żona kiedyś została pogryziona przez psa jak była mała i do tej pory ma uraz i boi się psów bez smyczy wylatujących zza rogu, może tego nie jesteś w stanie zrozumieć ale psy powinno się wyprowadzać na smyczy bo są ludzie którzy mają prawo bać się i bardzo się Tobie chwali że zbierasz klocki po swoim psie :) , bardzo lubię zwierzaki i też chciałbym mieć psa ale już nie mam miejsca w domu bo kot by musiał chodzić po suficie :)
k-mart - Wto 25 Mar, 2008

wiem, rozumiem i sorry za niektore komentarze ale piszac bylem juz po paru litrach bro :D

Staram sie zwracac uwage na innych chodzac z psem. Dlatego preferuje miejsca na spacery gdzie nie ma nikogo, nie chce denerwowac ani siebie ani innych.

Jedyne co mnie drazni, to podejscie typu: "psy niech spierd...... na wies lub ksiezyc bo sa psami"

tyle ode mnie na trzezwo :)

KonradMK - Wto 25 Mar, 2008

ziom a jak bym chciał mieć krowę albo tygrysa? to że pies jest akurat uprzywilejowany to przypadek. jak byś zareagował gdyby słoń nasrał ci na chodnik (mimo że ktoś by to posprzątał)? :D miasto to nie jest miejsce dla zwierząt, tak jak ZOO itp
fydi - Wto 25 Mar, 2008

Ja to tak posumuję
http://video.google.pl/vi...earch&plindex=8

strick - Wto 25 Mar, 2008

A ja bardzo lubie psy, zawsze sa z nimi jaja :)
http://pl.youtube.com/wat...feature=related