UWAGA!!
chyba was zmartwie... http://www.daytona.krakow.pl/ zamkniety.... nie czaje tego zupełnie....;/ na wawrzynca tez zamknięty juz prawie rok.. to co?? został tylko ten pod M1 po ostce brukowej?? albo ten który był na wawrzynca a teraz przeniesli go na jakiś parking koło mostu kotlarskiego?? Ale to wszytsko jeszcze zamknięte.. wiec czy jest coś o czym nie wiem?? Gdzie zamierzacie jezdzic??
nie rób zameta
ogarniete sa gokarty pod hotelem forum na niedziele, lux, byle nie padalo
konczac offtop jedziem kibicowac w sobote!! kto mnie zabierze Mick - Nie 06 Kwi, 2008 prawdopodobnie będę jechał na Krakowski z 2 kumplami New Focusem kombi TDCI, więc mam na pewno 1 miejsce ewentualnie 2. jak ktoś ma ochote.. tylko, że ruszamy w piątek z samego rana i wracamy w sobote odrazu po ostatnim odcinku..106 - Pon 07 Kwi, 2008 qbus honda wystrojona? ile wyszlo? : )
my juz po testach... wczoraj latalismy po odcinkach ubieglorocznego krakowskiego
i subaru....CHRZANEK - Pon 07 Kwi, 2008 Przeglądałem listę zgłoszeń i najbardziej spodobało mi się... AUDI S2 w klasie historycznej
Na czas to sie tym nie da pojechać to może chociaż "boczury" będą Janusz - Pon 07 Kwi, 2008
michool_vt napisał/a:
ogarniete sa gokarty pod hotelem forum na niedziele, lux, byle nie padalo
to jest tego gościa co kiedyś miał na wawrzynca??michool_vt - Pon 07 Kwi, 2008
Janusz napisał/a:
to jest tego gościa co kiedyś miał na wawrzynca??
tak, sa jakies nowo wygldajace gokarty jest troche nie rowno jest chopa Janusz - Pon 07 Kwi, 2008 a pod tym torem był kiedyś salon Szuruburu?? a to wiem gdzie... myślałem ze cos nowego sie otwarło... no to lipa....
Ale do tematu!!
kto sie wybiera na prolog??michool_vt - Pon 07 Kwi, 2008
Janusz napisał/a:
kto sie wybiera na prolog??
nie wybieramy sie na prolog bo jest lypa
wybierajem sja na sobotu, ty sie kontaktowac my byc tugether odwiedzic chrzanekrulez a potem costam , peace Mick - Wto 08 Kwi, 2008 i nie ma chętnych na Krakowski z wawki??Janusz - Wto 08 Kwi, 2008
michool_vt napisał/a:
nie wybieramy sie na prolog bo jest lypa
wybierajem sja na sobotu, ty sie kontaktowac my byc tugether odwiedzic chrzanekrulez a potem costam , peace
Jaka ta lipa byc?? nie ściemniać tu.... i dać mi swój number, co bym sie móc kontaktować w sobota....qbus - Wto 08 Kwi, 2008 prolog lipa slaba trasa miejsca dla kibicow chujowo wydzielone policja zjebczyla pomysl na fajna impreze
Cytat:
qbus honda wystrojona? ile wyszlo?
kurcze nie wiem w sumie... tak z tego co na szybko rozmawialem to +/- 180
ok wystrojone... v tec od 5,7 tys, miedzy 3.5 a 5 nie dzieje sie nic, gorzej niz na seryjnym komputerze, od 7 tys wg tego goscia co stroil idzie jak integra, kreci do 9, przy 8.3 ma lekko ponad 180 km, jest procedura startowa CHRZANEK - Śro 09 Kwi, 2008 Pragnę wszystkich przeprosić ale nie jadę na Krakowski...
Opóźnia się transport ze słonecznej italii i zwyczajnie nie mam z czym jechać, a na wyjazd turystyczny chwilowo nie mogę sobie pozwolić...
Za to na pewno będę na następnej rundzie RP PZM Rajdzie Agapit 16-17 maja w Olsztynie...
Mówi się trudno Marek23 - Czw 10 Kwi, 2008
qbus napisał/a:
ok wystrojone... v tec od 5,7 tys, miedzy 3.5 a 5 nie dzieje sie nic, gorzej niz na seryjnym komputerze, od 7 tys wg tego goscia co stroil idzie jak integra, kreci do 9, przy 8.3 ma lekko ponad 180 km, jest procedura startowa
O kurde...wrazenia musza byc niezle.mi - Czw 10 Kwi, 2008
qbus napisał/a:
ok wystrojone... v tec od 5,7 tys, miedzy 3.5 a 5 nie dzieje sie nic, gorzej niz na seryjnym komputerze, od 7 tys wg tego goscia co stroil idzie jak integra, kreci do 9, przy 8.3 ma lekko ponad 180 km, jest procedura startowa
ile było przed strojeniem?saxorulez - Czw 10 Kwi, 2008 qbus,
to jest VTi 160KM czy iVT 150KM?
Czym to uzyskali?
Dawaj więcej info synu..