To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - wyrazow seszyn

mi - Sob 05 Kwi, 2008

1. spotykamy się o 11. na wyrazowie, o 10. w sosnowcu pod makię, gdzie komu pasuje
2. zapowiada się dość imponująca ekipa, pospraszałem kilka szybkich fur ;D
3. Bart - postaraj się pojechać jednak alfą, może uda Ci się chociaż pobić czas pandy (gamoniu) :rotfl:
4. CHYBA NIE BĘDZIE PADAĆ!

Bart - Sob 05 Kwi, 2008

jest cień szansy, że pojawi się niejaki Maliniak, początkujący drifter swoją potworną maszyną - 125p z zaspawanym mostem :faja:
jaaazdaaaa :rotfl:

w ciągu 2 godzin będę wiedział czy mam alfę - jeśli tak to z nowymi amorami z przodu, wahaczami i łącznikami stabilizatora, ale raczej bez ustawionej geometrii ;D

qbus - Sob 05 Kwi, 2008

a tam z dojazdem na miejsce sa jakies wielkie problemy? Kraków o której chcecie wyjechac? my jedno auto bierzemy na lawecie, chłopaki jada potem do wawy stroic Honde wiec na kołach to raczej mało opłacalne i ciekawe doznania. mozemy sie wczesniej odpowiednio umowic czy mamy gdzies czekac po drodze czy cos?
Bart - Sob 05 Kwi, 2008

trafić jakoś specjalnie trudno nie jest, choć najłatwiej też nie.
Z częstochowy trzeba wyjechać w kierunku opola (i lublińca) i tor jest prawie przy drodze (po lewej stronie), tyle, że za torami kolejowymi i go nie widać. Jest zdaje się niewielka tabliczka z napisem "tor wyścigowy" czy coś w ten deseń. Od samej częstochowy to jakieś kilka kilometrów.
W sumei możnaby się gdzieś w samym mieście ustawić, żeby nie błądzić.

fydi - Sob 05 Kwi, 2008

Ja też mam złożony samochód, więc można jechać :)
bart alfa gotowa? u mnie ustawili teraz geometrie tak, że samochód ściąga na lewo :/

Umawialiśmy się, że umówimy się przed wyjazdem. To jak się umawiamy panowie z krk?

Bart - Sob 05 Kwi, 2008

alfę mam, nawet zbieżność zdążyłem ustawić (cudzymi rencami oczywiście).

Może w takim razie ustawmy się gdzieś w częstochowie?

proponuję wspólne modły w intencji taniej benzyny na jasnej górze :DD

Loko - Sob 05 Kwi, 2008

No to tak ja proponuje wyjazd o godzinie 8.00 umówimy się na stacji ORLEN na jasnogórskiej zaraz za rondem.
Pasuje?

Do Częstochowy w ogóle nie wjeżdżamy wiec nie umówimy się tam ;P

michool_vt - Sob 05 Kwi, 2008

ja sie do was jakos dokleje w okolicach olkusza :)
bede dzwonil do prezesa Loko :]

fydi - Sob 05 Kwi, 2008

Loko napisał/a:
No to tak ja proponuje wyjazd o godzinie 8.00 umówimy się na stacji ORLEN na jasnogórskiej zaraz za rondem.
Pasuje?
Jak prezes tak mówi to musi pasować.
mi - Nie 06 Kwi, 2008

to co - w sosnowcu na was nie czekać?

(btw - mam ciśnienie paliwa, jadę peżołem, czy dojadę - inna sprawa :jupi: )

Bart - Nie 06 Kwi, 2008

jestem już w domu, cały i całym samochodem :faja:
fot nie mam, ale myślę, że ktoś coś powrzuca.

dla tych którzy nei byli - się działo, oj się działo - naprawdę ładne 106S16 wylądowało na dachu plus kilka drobniejszych wylotów w plener.

Misiek_lbn - Nie 06 Kwi, 2008

co to za moda na dachy tam :?:
z czego to wynika :?:

Młody Papież - Nie 06 Kwi, 2008

z miękkiego 'pobocza'...

jutro zapodam czasy chopaków ;-)

Bart - Nie 06 Kwi, 2008

tor bywa zdradliwy - na zakrętach poza jezdnią jest sporo dziur (głębokich np. na pół metra), zdarzają się jakieś betonowe płyty i inne atrakcje. Ale póki nie zjeżdżasz z asfaltu jest ok.

Kolesia od 106 trochę szkoda - taki poczciwina, z tego co mówił pierwszy raz jeździł jakoś tak konkretniej (=szybciej) tym samochodem. Przed przyjazdem jeszcze go dziś umył.
Inna sprawa, że na torze wpadł w jakiś taki wyścigowy amok - zupełnie nie panował na furexem (np. ciągle w jakieś niekontrolowane poślizgi wpadał), a mimo to napierał dalej.
No i bęc.

Misiek_lbn - Nie 06 Kwi, 2008

a jakieś foto szkód :?: