Peter - Pią 24 Mar, 2006 dzieki za komentarze.te fotele nawet przez szybe wygladaja zajebiscie GrzesiekGrzesiek VTS - Pią 24 Mar, 2006 Tylko mi brakuje białych fel Peter masz zajebiste te felgi !!! chyba kupie takie same Michał - Pią 24 Mar, 2006 grzesiek, przosze, zdejmij ten plastikowy wlew paliwa , te lexusy z tyłu i ten napis saxo
BŁAGAMY !!! ( cały klub )Grzesiek VTS - Pią 24 Mar, 2006 To nie plastik tylko aluminium za klub sie prosze nie wypowiadac bo nie masz tego na pismie Loko - Pią 24 Mar, 2006 Nalepki na wlew są blee, ale taki cały korek z aluminium to jest akurat bardzo bardzo fajny , a co do lexów, to niestety też mi się nie podobają, moze czarne były by dobre, ale też trzeba by to zobaczyć.Michał - Pią 24 Mar, 2006 grzesiek jak sie lubujesz juz w stylingu zewnętrznym , to moze sobie zrób wkłady przednich reflektorów na czarno ? ja zrobiłem sam i powiem ci ze grubo wyglądają ...Loko - Pią 24 Mar, 2006 Michał zarzucaj zdjęcia. Chcemy to zobaczyć Peter - Pią 24 Mar, 2006
Michał napisał/a:
ja zrobiłem sam i powiem ci ze grubo wyglądają ...
Michał - Pią 24 Mar, 2006 kurde zle napisałem
Czarne wkłady sa w MOIM saxo ale zrobiłem je z pomocą petera gdyby nie on cała operacja by sie nie udała . Wielkie dzieki mu za to !!!!!
Piter- juz lepiej ????Peter - Sob 25 Mar, 2006 hehe.nie zeby sie nie udala...:D ale zrobilismy konkret robote.Grzesiek VTS - Sob 25 Mar, 2006 czarne saxo czarne lampy to tak zdeka smiesznie wyglada lepiej orginaly i lexusy to ladnie wyglada i migacze tak samo przezroczyste
migacze na blotnikach tak samo mam nie seryjne ale tego to juz nie zauwazyliscie.
Wlasnie poka FOTY Michal
P.S
Peter mowil ze kozak wyszloLoko - Sob 25 Mar, 2006 Miałem na myśli czarne lexusy Grzesiek VTS - Sob 25 Mar, 2006 wiesz wszysto czarne to smiesznie moze wygladac,o to mi chodzi.
To jest moje zdanie.
Trzeba by to na zywca zobaczyc.Anonymous - Pią 31 Mar, 2006 Temat postu: uszkodzony wydechWitam,
Rozszczelnił mi się wydech. W tygodniu nie jestem w stanie podstawić auta do warsztatu o rozsądnej godzinie - stąd pytanie do Was - gdzie na terenie Warszawy, a dokładnie jej południoej części, można naprawić wydech w sobotę?
Oczywiście chodzi mi o jakiś rozsądny, sprawdzony warszatat o dobrym przełożeniu jakości na cenę.
Thnxsaxorulez - Pią 31 Mar, 2006 w okloicach Best Mall ajest serwis WALKERa na ulicy ZIELONEJ. Jak jediesz powśińską od Wilanowa to na kładce przed Best mallem jest ich reklama - bardz oprofi warsztat - nawet w TVN Turbo byli