qbus - Czw 11 Wrz, 2008 tzn ja polecam je z jednego prostego powodu, sa szerokie i maja centralna klamre... z moich doswiadczen wynika ze takie tuningowe proste pasy szelkowe (takie jak np ja mam) sa bardzo bardzo lipne, lubia sie szybko poluzniac, zazwyczaj sa 2'' i lubia obcierac, w tych jezdzilem kiedys, na nic nie narzekalem aczkolwiek wtedy nie mialem porownania do niczego, sparco czy inni producenci to juz wyzsza polka cenowa.Anonymous - Czw 11 Wrz, 2008 W niedziele jak się spotkamy na autodromie, to Ci je pokaże,bo mam u siebie takie. CHRZANEK - Czw 11 Wrz, 2008 Gdybyś chciał jednak zainwestować w coś markowego, to dam Ci mega rabat na MOMO.
Od 15-09-2008 robimy wielką wyprz.
Info PW.Młody Papież - Pią 12 Wrz, 2008 jeżdże w nich na codzień od prawie roku i jak narazie spisują sie bez wiekszych zastrzeżeń... a trzymanie oczywiście nieporównywalne do 4pkt... jak będziesz w niedziele na autodromie to i u mnie możesz oblookać Tomcat - Śro 17 Wrz, 2008
fydi napisał/a:
Cytat:
jak masz mozliwosc to zanim kupisz to ogladnij je sobie na zywo
podobno w teddy takie mają
Nawet dzisiaj oglądałem i jak zobaczyłem mamucich rozmiarów napis "RACING", zapytałem ile droższe są sparco Loko - Śro 17 Wrz, 2008 hehe no napis napisem, tylko ze za ta samą cene racingi są 3 calowe szerokie, sprawdź, moze da sie to stargać, to wygląda na jakąs naszywkę.Tomcat - Czw 18 Wrz, 2008
Loko napisał/a:
hehe no napis napisem, tylko ze za ta samą cene racingi są 3 calowe szerokie, sprawdź, moze da sie to stargać, to wygląda na jakąs naszywkę.
Odpruć da sie na pewno, ale kwestia mojego zaufania do takich pasów za śmieszną kase to inna bajka. Jeśli chodzi o pasy to jednak wole wyrzucić kilka zł na coś markowego, tym bardziej że niedawno właśnie dobre pasy i kubeł uratowały kolege w zderzeniu Saxo vs Mondeo.Młody Papież - Czw 18 Wrz, 2008
Tomcat napisał/a:
niedawno właśnie dobre pasy i kubeł
mamy skupić uwage na "dobre" (czyt. drogie) czy poprostu na "pasy i kubeł" (czyt. pasy 'szelkowe')
sądzisz że te tańsze pasy kupuje się tylko po to, żeby ładnie w furze wyglądały? a te DROGIE dla bezpieczeństwa? myślisz, że aż tak duża różnica będzie przy jakimkolwiek dzwonie?Tomcat - Czw 18 Wrz, 2008
Dżon napisał/a:
Tomcat napisał/a:
niedawno właśnie dobre pasy i kubeł
mamy skupić uwage na "dobre" (czyt. drogie) czy poprostu na "pasy i kubeł" (czyt. pasy 'szelkowe')
sądzisz że te tańsze pasy kupuje się tylko po to, żeby ładnie w furze wyglądały? a te DROGIE dla bezpieczeństwa? myślisz, że aż tak duża różnica będzie przy jakimkolwiek dzwonie?
Dobre, ale niekoniecznie drogie Drogie to są 6-cio punkty za kilkaset zł, a nie prosty model Sparco za kwotę rzędu 200-300 zł. Dla własnego zdrowia psychicznego, wolę dorzucić stówke za marke która daje gwarancje jakości...
.....a przy okazji wygląda bardziej penersko Młody Papież - Czw 18 Wrz, 2008 nie zrozumieliśmy się... ale ok
...a przy okazji polecam 5-6pkt fydi - Czw 18 Wrz, 2008
Jak się ktoś rypnie przy montażu to nie tylko kopią... i nie tylko po jajach qbus - Pią 19 Wrz, 2008 No ale takie Sparco to chyba przeciez zwykle waskie 3 pkt szelki? Jak juz masz wydac te pieniadze to szukaj szerokich pasow.CHRZANEK - Pią 19 Wrz, 2008 I jaki jest morał z tej opowieści ???
1) Pas szeroki jest lepszy niż wąski
2) Momo jest lepsze niż sparco
3) Powinni te kible do szczania wieszać wyżejfydi - Pią 19 Wrz, 2008