Anonymous - Sob 31 Maj, 2008 na youtubie jest wreszcie opcja watch in high quality!!!Anonymous - Sob 31 Maj, 2008 słabe Mike stac cie na wiecej .... samo o tym wiesz .... nastepnym razem ma byc lepiej i ja nastepnym razem albo bede krecił od deski do deski albo jezdze non toper a ty zajmujesz sie kamerowaniem
to npisalem ja kamerzysta LBL2008
PS
na zywo kuba leciał blizej mnie Greg - Sob 31 Maj, 2008 Spoko klipy Pierwszy ogarnia ciekaw jestem tej pierwotnej wersji. Anonymous - Sob 31 Maj, 2008 ziomek a czemu nie wykorzystales zdjec? mozna samymi fotami nawet sprobowac opowiedziec cosMichał - Sob 31 Maj, 2008 To jest tak, że jak ma sie hujowy materiał to wcale nie chce sie robić z tego filmu bo wiadomo że z gówna zamku nie ulepisz. Zrobiłem ten filmik tak aby poprstu był. A wstawianie zdjęci do filmu raczej mi nie podchodzi. Taka moja, jak już jimmi gadali¶my, wizja. W poniedziałek musze zacz±ć drug± kasete obrabiać, ale w tym przypadku licze na kondzia pomoc Anonymous - Sob 31 Maj, 2008
Michał napisał/a:
wstawianie zdjęci...
to jak zdejmowanie majteków... Michał - Nie 01 Cze, 2008 e ? Michał - ¦ro 25 Cze, 2008 Mam nadzieje że będzie sie bardziej podobało od lublina, bo ten był na maxa nudny
pozdro dla kondzia
106 - ¦ro 25 Cze, 2008 miechal jestes wielki - dzieki ci za tokubas - ¦ro 25 Cze, 2008 ooooooooooooooooooooooooooo super Anonymous - ¦ro 25 Cze, 2008 ekstra filmik!!!
KLIKNIJCIE NA TO WATCH IN HIGH QUALITY!!!!
MICHU PIONA!!!!!!!!!!!!!!!!fydi - ¦ro 25 Cze, 2008 yeah! super filmik anjas - ¦ro 25 Cze, 2008 Pięknie Michał!!!! Brawo strick - ¦ro 25 Cze, 2008 Full profeska
Michuuu masz robic tylko tak dobre filmy Anonymous - ¦ro 25 Cze, 2008 no miastek jeden krok do przodu fajnie to wyszło czekamy na CDN