To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Siem pochwalę

Loko - Czw 15 Maj, 2008

Picantosy całkiem nieźle, przecież to wcale nie ma silnika i guma marna. Ciekawe jak teraz ceedy wypadną.
106 - Czw 15 Maj, 2008

gdzies w necie byl juz czas ceeda z poznania z jakis testow...

Marcin Gładysz: - Cee'dem udało mi się przejechać najszybsze okrążenie w wyścigu
- 2.04, lepsze o 0,8 sekundy od uzyskanego przez cee'da na slickach. Jechaliśmy na
regulaminowych w Pucharze cee'da, seryjnych oponach Pirelli PZero Corsa

Loko - Pią 16 Maj, 2008

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Nie do wiary umarłem ze śmiechu :D , 2:06 na torze poznań, Civiciem Type-R, jak tak wygląda jazda na 2:06, to autem które napędza się podobnie do type-ra zejście poniżej 2 min to dziecinada. Na początku zastanawiałem sie co ten chłop robi na tych hamowaniach i w zakretach , czy hamuje na luzie czy na sprzegle i w samym srodku zakretu zapina napęd, po chwili juz było jasne co on robi :rotfl: no ale to co sie stało na końcu to po prostu nie pozostawiło już żadnych wątpliwości co do tego co on robił i pozostał tylko śmeich :rotfl:

Polecam, szczególnie końcówke, po wcześniejszym oglądnięciu kilku zakrętów :D

Marek23 - Pią 16 Maj, 2008

Loko, koleś się chyba "sprzęgłem podpiera" :lol2: ... Nie uważam się za super kierowcę wyścigowego, ale takiej niewiedzy dawno nie widziałem.
Bart - Pią 16 Maj, 2008

chłopaki, czytajta opis do filmiku:
Cytat:
end of clutch ;-)

Marek23 - Pią 16 Maj, 2008

Ale, że mu się sprzęgło ślizga kończy to jedno... Ale to co on robi w zakrętach to drugie.
mi - Sob 17 Maj, 2008

nie wiem co chcecie, dobry koleś jest! Na krętym torze nawet bym nie musiał peżoła brać, panda powinna starczyć :lol2:
GOKART - Sob 17 Maj, 2008

nic dziwnego że się skończyło jezeli tak jeździ
Loko - Nie 18 Maj, 2008

No dokładnie, "strzelajac" ze sprzęgła w połowie zakrętu, ono bardzo dostaje po dupie, obroty silnika spadają mu na tych hamowaniach do minimum, po czym nagle zapina napęd i obroty wskakują kolo 6 k, skrzynia tez na pewno bardzo to lubi :D a o jakiejkolwiek stabilności w zakręcie to już w ogóle można zapomnieć.
Dariano - Sob 24 Maj, 2008

fajnie :crazy: Wysadził bym typa z auta zeby nie meczyl siebie ale glownie auta.
Coz nic na to nie poradzimy ze hothatchami jezdza nieraz ludzie bez pojecia o jezdzie.

Moze koles autobusem jezdzi w PKSie i na luziku czy tam na sprzęgle lubi pojezdzic smiech na sali ,nic niech trenuje , dluga droga przed nim bo nawet podstaw koles nie ma ogarnietych.

k-mart - Sob 24 Maj, 2008

Dobra ujawnie tajemnice :>

Jakis czas temu w jakims temacie gdzie padlo haslo z mojej strony ze type r nie skreca a clio jak wiadomo jest najlepsze na swiecie, jeden z naszych kolegow chcial mi strasznie udowodnic jak szybki jest jego samochod no i oczywiscie on jako driver, wyslal mi linka do swojego onboarda z poznania.
Chodzi o...

MabZ'a!
:jupi:

anjas - Sob 24 Maj, 2008

k-mart napisał/a:
Chodzi o...

MabZ'a!

nie wierze

Janusz - Sob 24 Maj, 2008

nie wierz..:P przeca link wkleił Loko... :D
k-mart - Sob 24 Maj, 2008

...co nie znaczy, ze na filmiku nie jest Mabz....Loko mogl wyszukac linka przypadkowo.

Ale spokojnie, poczekajmy az wpadnie tu Mabz. Ciekawe czy sie przyzna :D

nox - Sob 24 Maj, 2008

rasta napisał/a:
Mój ziomek CRX, wybebeszony na sliku, silnik 1.5 (chyba) - 2:14
Qzyn ??