Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 w 4 kwarcie juz ich totalnie rozjechali .... mam nadzieje,ze dzis bedzie jakis mecz na C+ bo chetnie zalegne na kanapie k-mart - Sob 24 Maj, 2008 w skrocie:
Trenowalem 12 lat kosza, z ktorych 7lat gralem w druzynie.
Ostatni raz trzymalem pilke w rekach chyba 2 lata temu
Kiedys wiedzialem wszystko o nba, kto ile gdzie prognozy, rookies itd. Na dzien dzisiejszy wcale tego nie sledze.
Z play-offs'ow najchetniej wspominalem eastern conference finals miami vs knicks.
Favourite team: NY Knicks
Lubie mocne szybkie pozycje, czyli power forward oraz small forward.
To tlumaczy moich ulubiencow:
Scottie
KG
Chris Webber
Z mniejszych:
Tim Hardaway, wymyslil cross-over
John Starks, oczywiscie!
Dzisiaj najbardziej jaram sie agresywna, dynamiczna silna gra jego:
A w finalach stoje stanowoczo po stronie:
Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 kurcze ciekawe czy to raczej zycie sprawilo ze tylu z nas sie tak strasznie tym jaralo a teraz przez ostatnie lata w ogole zesmy sie nieinteresowali? Moze liga sie zmienila na niekorzysc? Ja np zaczalem troche grac pol roku temu raz w tygodniu a mialem z 3-4lata przerwy. Tak samo z interesowaniem... Totalnie nie wiedzialem co sie dzieje ostatnio, tylko tak co chwile co? KG w bostonie? tmac w houston? vince w netsach? shaq wtf? kim jest dłejn łejd? itd... Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 czy zmienila sie na złe? chyba nie bo nadal jest ciekawa, 7 mecz Cavs vs Celtic był MEGA i oczywiscie przeszedł do historii dzieki 41pkt Pierca oraz 44pkt Lebrona ... zmienił sie chyba ciut profil, sporo europejczyków, SPORO białych przede wszystkim sie zrobiło .... jest inaczej oczywiscie, ale to chyba jak w kazdym sporcie zawodowym, ta eweolucja było chyba nie unikniona, jest bardziej siłowo chyba przede wszystkim, ale nadal I LOVE THIS GAME
KIEDY COS GRAMY - chetnie sie poruszam, mam nadzieje,ze pamiatam jeszcze jak to sie robi Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 zrobilo sie sporo bialych bo sport na ich braku strasznie tracil. publicznosc to glownie biali a gra stala sie strasznie ciezka i przewidywalna.
moim ulubionym bialasem byl Jason Williams. Mistrzunio. chyba ledwo 180cm.
Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 kurcze a nikt z nas nie wspomniał jeszcze o Kemp'ie tez był dobrym wariatem
z Paytonem niezła mieszanka wybuchowa była
a jezeli chodzi o PF to LJ jeszcze chyba powinien zwrocic swoja uwage
a pamiatacie najnizszego z najwyzszym koszykarzem w tamtych czasach
Maxi 159cm vs Bol 230cm [?]
k-mart - Sob 24 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
kurcze ciekawe czy to raczej zycie sprawilo ze tylu z nas sie tak strasznie tym jaralo a teraz przez ostatnie lata w ogole zesmy sie nieinteresowali?
Dobre pytanie - u mnie wynika to z tego ze za czasow grania w druzynie, kazdy o tym mowil, wspolne ogladanie meczy, mixtapy itd. Dzisiaj nie wielu gra i nikt o tym nie gada z ziomkow.
Drugie:
zaczalem sie tym interesowac za czasow houston vs. orlando / shaq vs. olaljuwon, clyde drexler, latrell sprewell itd itd, ewing, mike. Dzisiaj wiekszosc z nich nie gra, dlatego mniej mnie to kreci.
JIMEK napisał/a:
Jason Williams
kocur, tez go lubie.
oraz
chris mullin
mike bibby
k-mart - Sob 24 Maj, 2008
Marcel 08 napisał/a:
nikt z nas nie wspomniał jeszcze o Kemp'ie
Chcialem o nim wspomniec, ale jakos nie wspomnialem
Marcel 08 napisał/a:
a jezeli chodzi o PF to LJ jeszcze chyba powinien zwrocic swoja uwage
Mistrz!
To byly czasy hornets'ow: LJ, Mourning i mugsy.
No i chyba najnizszy PF 1,96cm, ktory swobodnie dawal rade ciezszym o 30kg i wyzszym niz 2,08m
Sir Charles Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 kurde ma ktos moze Finał Bull vs Suns - chetnie bym obejrzał to była bajka jak dla mnie
i oczywisce 92r Barcelona 1 raz zawodowcy dopuszczeniu na Olimpiade i niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju i wg mnie tylko ten TEAM pownien sie tak nazywac, bo potem juz nie było tego czegos .....
DREAM TEAM
zdecydowanie najwieksi z najwiekszych z tamtych czasów, nie przepadałem za Malonem i Stocktonem, ale przyznac trzeba,ze fantasycznie zgrany duet - tylko Christiana mogli kims innym zastapic Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 do dzisiaj mam naklejke na drzwiach od pokoju u rodzicow - Shawn Kemp - Use a condom. Please
Marcel 08 napisał/a:
Maxi 159cm
w sensie muggsy? Anonymous - Sob 24 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
muggsy?
jak juz tak dochodzisz swego to Tyron chyba Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 no ale, hola hola hejze ha, bo zaraz bedzie ze maksymilian Anonymous - Sob 24 Maj, 2008 Mikstaśma Jasona Willamsa (taka z najlepsza jakoscia)
http://www.youtube.com/wa...feature=related
pamietacie podanie lokciem? jest na 2.25min
ciekawe jak dzisiaj gra. kiedys mial problemy z trenerami, przestali go puszczac, nie chcieli zeby rozgrywal....kubas - Sob 24 Maj, 2008 mecz byl dzis dobry yeah czapa farmara po powrocie byla
horry niezla cegle rzucil
Ogolnie to L.A !!Anonymous - Nie 25 Maj, 2008 no panowie jest dobrze!!
Team 1 2 3 4 T
Celtics 25 25 23 21 94
Pistons 17 15 23 25 80
Final
KG 22 punkty ale cala pierwsza piatka powyzej 10pkt
w detroit hamilton 26. Rasheed Wallace slabo, Chauncey Billups slabo, Antontio McDyess slabo...