PS. Tak czytam hasła typu "handlarzyna,itd" i się zastanawiam czy tu na forum wszyscy w radach nadzorczych zasiadają, że tak po zwykłych ludziach jadą...
a jak
prezes zarzadu GForce, prezes PitStop08service, Prezes zarzadu AKAPitt, Prezes rady Designer Case, Szef stron o formule1, szef charakteryzacji w teatrze lalek Guliwer (ja), moge tak bez konca ilu tu jest preziow Loko - Czw 29 Maj, 2008 Tak jestem jeszcze ja prezes kurzu na podwórzu anjas - Czw 29 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
szef charakteryzacji w teatrze lalek Guliwer (ja)
hehehehee.... ale o tym Guliwerze to nie mówiłeś. Charakteryzujecie głównie lalki, czy aktorów też ... Wpadam tam czasem z bratanicą a niedługo pewnie będę z własną córką Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 no ja mam specjalizacje taka ze piegi dorabiam lalkom. I czasami wasy ale tylko jak mam komfortowe warunki pracy. Aktorow to nie umiem bo sie wierca i zawsze wychodzi ze im huja maluje na czole kredka, nie wiem jak, tak jakos, i wtedy dostaje zjebke od dzieci.Marek23 - Czw 29 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
Aktorow to nie umiem bo sie wierca i zawsze wychodzi ze im huja maluje na czole kredka, nie wiem jak, tak jakos, i wtedy dostaje zjebke od dzieci.
Hehe anjas - Czw 29 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
Aktorow to nie umiem bo sie wierca i zawsze wychodzi ze im huja maluje na czole kredka, nie wiem jak, tak jakos, i wtedy dostaje zjebke od dzieci.
eee, to musisz jeszcze sie pouczyć. Z ch.uj.a łatwo robi się zajączka a to się dzieciom podoba...KonradMK - Czw 29 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
Michał napisał/a:
wysoki jesteś, ale moja masa niszczy twoją , niski-krępy !! A DZIA !!
Michał napisał/a:
fura dla czarnego handlarza dragsów.
lalala hahaha
no właśnie. dzwonił do mnie ziom z USA 2 tyg temu i opowiadał jak to czarni jeżdżą w Trenton... Lanosami! To nie żart...KonradMK - Czw 29 Maj, 2008
anjas napisał/a:
JIMEK napisał/a:
eee, to musisz jeszcze sie pouczyć. Z ch.uj.a łatwo robi się zajączka a to się dzieciom podoba...
hahahahaha ZAJĄCZKA o kurwaMarek23 - Czw 29 Maj, 2008
anjas napisał/a:
eee, to musisz jeszcze sie pouczyć. Z ch.uj.a łatwo robi się zajączka a to się dzieciom podoba...
Anjas, ja Cię nie poznaję... Normalnie główny prezez zj.ebowicz na forum anjas - Czw 29 Maj, 2008 Ok, przyszedł czas na lepkcję plastyki:
Pierwsza faza rysowania zajączka:
Druga faza rysowania zajączka:
hehehe... podstawówka mi się przypomniała i prowokacje, które robiliśmy rysując zajączka na tablicy... kubas - Czw 29 Maj, 2008 hahahahahahhaha anjas miszcz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bart - Czw 29 Maj, 2008