Bart - Śro 27 Sie, 2008 ponoć to jest zwykłe megane 1.4 16v z optyką R26
potencjalny kupiec doszedł do tego po pierwszej jeździe próbnej r26rulez - Śro 27 Sie, 2008
Greg napisał/a:
A co odwalili za manianę?
pewien problem z lakierem.r26rulez - Śro 27 Sie, 2008 nie ten temat zeby dawac zdjecia lancerarasta - Śro 27 Sie, 2008 Wyszło pewnie, że megana walona, jak potencjalny klient przyszedł z czujnikiem lakieru, he?lenny - Czw 28 Sie, 2008 r26 - napisz cos sie wykluło nt. megany... i ktory salon...:)Bad-i - Czw 28 Sie, 2008 podobno to ten model ktorym Ragnotti celował w skały PiTT - Czw 28 Sie, 2008 pewnie Kutyna - z tego co pamiętam
a było przecież o nim w TVN Turbo jak ludzi robi w chuia
ktoś miał problem chyba właśnie z naprawą powypadkową
idz na ostro z nimi, kilka minusów już się im uzbierało pewnie, może warto zwrócić się do Renault Polskar26rulez - Czw 28 Sie, 2008
lenny napisał/a:
r26 - napisz cos sie wykluło nt. megany... i ktory salon...:)
juz jakis czas temu marcel zauważył że jedna z szyb w megance jest z 2006 roku- olałem sprawe. jednak gdy chciałem sprzedać r26, koleżka z komisu sprawdzajac lakier powiedział ze lewy tylni bok ( tam gdzie jest ta parszywa szyba z 2006 roku) jest mocniej polakierowany - ma wiekszą warstwe lakieru- byłem u Freemana i tylko to potwierdził. Nie odpuszcze skur. trzeba to wyjasnic.
nie wiem jakie mam szanse ale jak to powiedział PITT
PiTT napisał/a:
pewnie Kutyna - z tego co pamiętam
a było przecież o nim w TVN Turbo jak ludzi robi w chuia
ktoś miał problem chyba właśnie z naprawą powypadkową
idz na ostro z nimi, kilka minusów już się im uzbierało pewnie, może warto zwrócić się do Renault Polska
wiec musze powalczyć.
A Lancerek niestety idzie na sprzedaż- jeszcze tylko koleżanke zawiezie do ślubu i bedzie for sale lenny - Czw 28 Sie, 2008 fatalna sprawa... trzeba być skurwielem, żeby opchnąć walone auto jako nowe.. warto może jakiś art. napisać, redaktorzy z wp czy onetu na pewno będą zainteresowani, wystarczy że podeślesz im ekspertyzę jakąś...Bad-i - Czw 28 Sie, 2008 dzizas to jest masakra serio...... teraz odbierajac auto z salonu trzeba tak samo sprawdzac jak uzywke.
Malo razy odbieralem nowe auto z salonu (w sumie to tylko sluzbowe 2x) - dali kluczyki, podpisalem papiery i nawet nie patrzylem czy mam to co chcialem
A teraz k.u.r.w.a. to trzeba lakier badac Bart - Czw 28 Sie, 2008 obawiam się, że po takim czasie ciężko będzie cokolwiek dilerowi udowodnić.r26rulez - Czw 28 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
nawet nie patrzylem czy mam to co chcialem
do teraz też tak robiłem.
bart napisał/a:
obawiam się, że po takim czasie ciężko będzie cokolwiek dilerowi udowodnić.
licze tylko na to ze tego lakieru zaden wujek Heniek nie potrafi nałożyć, a po nr VIn można sprawdzic czy samochód był lakierowany w ASO. Zobaczą, że nie miałem żadnej przygody z lakierem to niech wypier...
no i że Kutyna ma już problem z TV i bede chcieli to po cichu załatwić.
Zresztą zobaczymyMick - Czw 28 Sie, 2008 współczuje Ci Michale,
coprawda już wcześniej wiedziałem o tej sprawie...
walcz z nimi, musisz jeszcze tylko sprawdzić na ile czasu jest rękojmia....CHRZANEK - Czw 28 Sie, 2008 Ach te hothatche....
Nawet jak człowiek chce to sie nie może z nimi rozstać...Michał - Czw 28 Sie, 2008 w takim razie jak samochód walony to moge wziąć go za 15 tysia ...