Młody Papież - Nie 08 Cze, 2008 sen faktycznie miałem mokry... ale to nie ten temat...
wyniki poprostu widziałem Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 widzialem wywiad z podolskim. Juz ledwo gada po polsku tylko tak burczy jak jakis kahn, mowi h zamiast r i tylko misiael balak i polaki to polaki tamto. Nie chce byc niesprawiedliwy ale zrobil na mnie wrazenie totalnego bezmozga. Na koniec fantazyjnie zazartowal ze wuja z polski kazal mu zalatwic koszulki polakow to bedzie musial zalatwic hy-hy michool_vt - Nie 08 Cze, 2008 nie chce byc totalnym ignorantem , ale kiedy nasi graja? Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 oddajemy głos do studia!!
"brakuje natchnienia!!!"
polska tu tu tu polska!!Marek23 - Nie 08 Cze, 2008 Jeśli jednak byśmy wygrać to dziś w nocy jadę do niemiec samochodem obwieszonym polskimi flagami... Ale z drugiej strony, małe szanse, trzeba trzeźwo na to spojrzeć.Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 No cóż....tempechooye anjas - Nie 08 Cze, 2008 czyżby jeszcze tylko dwa mecze?
"o wszystko" i "o honor"?
... mam nadzieję, że jednak nie...Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 polska tu tu tu do domuuuu
z chorwatami dostaną może remis i przedostatnie miejsce w tabelli
dlaczego?
bo znowu fartem dostali się na mistrzostwa i nawet biedny Leo nie może im pomóc żeby zagrali piłkę na takim poziomie na jakim mogą, no cóż widać takie rzeczy tylko w erze
a dziś takie piękne flagi jeździły po mieście ..... naiwniaki hahaha
pozdrowienia ze studiaStacho - Nie 08 Cze, 2008 Polacy gryzą trawe w meczach eliminacyjnych, a jak przyjdzie zagrać na Mistrzostwach to od razu widać strach...
Kurwa lukp - Nie 08 Cze, 2008 mecz z Niemcami znowu przegrany, bądźmy dobrej myśli może ostatniego miejsca w grupie nie będzie ale mówię Wam wyjdziemy z drugiego miejsca Polska biało-czerwoni....Stacho - Nie 08 Cze, 2008 Portugalia kiedyś też przegrała pierwszy mecz a potem wygrała wszystko GOKART - Nie 08 Cze, 2008
Marek23 napisał/a:
Jeśli jednak byśmy wygrać to dziś w nocy jadę do niemiec samochodem obwieszonym polskimi flagami... Ale z drugiej strony, małe szanse, trzeba trzeźwo na to spojrzeć.
Ja tam nawet nie musze wsiadać do samochou. Mam ze 2 km do granicy lukp - Nie 08 Cze, 2008
Stacho napisał/a:
Portugalia kiedyś też przegrała pierwszy mecz a potem wygrała wszystko
do Portugali nam trochę brakuje Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 ja sie dzisiaj dowiedzialem jedno - Roger - szacunek! Absolutnie nie przereklamowany, gral o klase wyzej niz niektorzy nasi czy nawet niemcy. Szkoda mi krzynowka ktory nie jest juz tym samym pilkarzem co kiedys anjas - Nie 08 Cze, 2008 ja trzymam kciuki za kolejne mecze.
Będzie dobrze!!!
(w Roberta też niektórzy nie wierzyli jeszcze niedawno )