tez kapały sie w bokserkach r26rulez - Czw 12 Cze, 2008 dobra Michał moze juz im powiedziec ze nie byl to miniak tylko moje r26
zdjecia sa w moim pimpie
heheAnonymous - Czw 12 Cze, 2008 bardzo techniczny temat.... wtfk-mart - Czw 12 Cze, 2008 Sorry Mike ale tak nie mozna, musisz podjac zyciowa decyzje i sie w koncu zdecydowac:
Najlepszy samochod na swiecie:
vts czy mcs?Michał - Czw 12 Cze, 2008
ps - Czw 12 Cze, 2008 zajebisty ale ta lotka tragiczna Rudello - Czw 12 Cze, 2008 nie warto, nie warto!! ziommm to wyglada jak opel calibra w wersji off-road
w ogole k-mart przezuc to do działu humor kubas - Czw 12 Cze, 2008 sorry ale jimusiowy lepszy dzik - Czw 12 Cze, 2008 tutaj lepiej pasuje niz na technicznym
Ladny, chociaz lotka tragiczna i mieszane uczucia mam do progow.k-mart - Czw 12 Cze, 2008 heheheehe Marek23 - Czw 12 Cze, 2008 Lotka fajna...do Calibry.Loko - Czw 12 Cze, 2008 Lotka, zderzak i po części progi porażka, zalatuje plastik tuningiem, nie ma nawet porównania do Jimkowego miniacza.Anonymous - Czw 12 Cze, 2008
Michał napisał/a:
JIMEK napisał/a:
jest spoko pewnie tez bym sie zajaral w sumie na twoim miejscu
marny tekst jimmi. heheh , no offence jimmuś, ale zajarałem się bo wcześniej zobaczyłem twojego
nawet nie myslalem ze mozesz to odebrac tak jak odebrales, jestem zaskoczony. Sorry moze powinienem bardziej uwazac nie wiedzialem ze tak zareagujesz.
chodzilo mi o to ze przypomniales mi siebie kilka lat temu jak pierwszy raz dotknalem innego bialego miniaka - gorszego, zwykla eske, mocno uzywana ale i tak sie strasznie zajaralem i zakochalem - nie majac pojecia ze kiedys takiego bede mial. Rudy widzial jak wtedy wygladalem bo razem latalismy zajarani po miescie i wsi.
tyle.Anonymous - Czw 12 Cze, 2008 Lotka beznadziejna jest, ale cała reszta jest KOZACKA, felge na ciemno no na grafit i bedzie kozak i wcale nie odbiega od małego mordercy .....gaugan - Pią 13 Cze, 2008 szczerze mowiac myslalem, ze lepiej to sie prezentuje... no ale wazniejsze jak jezdzi