Ktoś się wybiera w ten wtorek pod Stadion? W tamtym tyg. byłem, ale żadnego znajomego auta z HH nie widziałem. Może w ten wt podjadę.
Ja bede
czerwony FIat Seicento van na duzej feldzeBad-i - Pon 16 Cze, 2008 no to pewnie sie spotkamy jutroCHRZANEK - Pon 16 Cze, 2008 Na pewno
JA też wpadnępopatrzeć Greg - Wto 17 Cze, 2008 A byłem tylko chwile pogadać z kumplami i ewakuowałem się. Widziałem tylko Clio Rudella, ale samego właściciela nie namierzyłem, bo akurat do auta się nie zbliżał. Anonymous - Wto 17 Cze, 2008
Greg napisał/a:
A byłem tylko chwile pogadać z kumplami i ewakuowałem się. Widziałem tylko Clio Rudella, ale samego właściciela nie namierzyłem, bo akurat do auta się nie zbliżał.
A ja bylbym pierwszy w klasie, ale byly tylko 4 auta i przykleili mnie to 1.6..........z Hondami Greg - Wto 17 Cze, 2008 A Ciebie też nie widziałem, albo widziałem i nie wiedziałem, że to Ty, bo nie przeczytałem posta o czerwonym Seju. Rudello - Śro 18 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Widziałem tylko Clio Rudella, ale samego właściciela nie namierzyłem, bo akurat do auta się nie zbliżał.
bardzo mozliwe bo był to mój debiut i podglądałem bardziej doświadczonych kolegów