To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - tydzien w dzikim miejscu

Anonymous - ¦ro 18 Cze, 2008

Tajlandia - Puket ;D
Anonymous - ¦ro 18 Cze, 2008

pcs napisał/a:
nirwane spokoju [...] uzyskuje nad malym jeziorem niedaleko elku [...] lowiac od rano do nocy leszcze i plotki, polecam.

aaajjjja to rrrobie w warsiawie od nocy do rana na kazdych swiatlachhh!!!! xD xD xD

r26rulez - Czw 19 Cze, 2008

JIMEK napisał/a:
dominikana jest git

nie polecam

Polinezja f. robi szał :)

Bartli - Czw 19 Cze, 2008

pcs napisał/a:
dodam Afryke wschodnia:

chcesz zeby Ci wielkie Zolwie lizaly stopy a na obiad jesc zupe z murzynow -> zanzibar (rodzenstwo bylo 4 lata temu, ze zdjec oblednie)

jesli chcesz miec wiecej malp niz zolwi to Madagaskar (kolezanka z pracy byla juz 3 razy i chwali)

jesli mauritius jest za tloczny to proponuje poleciec 200 kilometrow dalej- Reunion

ogolnie pelen spokoj ducha i nirwane spokoju o jakiej piszecie uzyskuje nad malym jeziorem niedaleko elku, pijac piwo i lowiac od rano do nocy 7 centymetrowe leszcze i plotki, polecam. Murzynow nie ma ale tez jest zajebiscie!

Reunion jest godny polecenia

Bad-i - Czw 19 Cze, 2008

r26rulez napisał/a:
JIMEK napisał/a:
dominikana jest git

nie polecam

Polinezja f. robi szał :)

tez tak polecaja - ale jezeli chodzi o spokojny tydzien to wiekszosc poleca jednak maledives :(

Anonymous - Czw 19 Cze, 2008

ziom moze pogadaj z kondziem to ogarnie jakies sanatorium, albo skoczcie do ciechocinka ;D zawsze mozecie na tydzien wynajac mieszkanie u mnie w bloku np drzwi naprzeciwko a my zrobimy kilka powrotów z imprez lub jakies before party labo urodziny kogos :lol2: i napewno wrocicie jak nowo narodzeni :) taka troszke terapia wstrzasowa ;D
Bad-i - Czw 19 Cze, 2008

dzieki za wszystkie propozycje - najbardziej podobal mi sie pomysl bycia zerznietym na kazdym rogu :D

Bad-i napisał/a:
najbardziej podobal mi sie pomysl bycia zerznietym na kazdym rogu :D

podac ci nr do mi - zarezerwuje ci pokoj u siebie :rotfl: tylko nie wiem czy by doskoczył do twojego zada, bo on taki mały ale z drugiej strony zwinna z niego bestia :devil:

Marek23 - Czw 19 Cze, 2008

A może Fiji? Byłem i jest dziko, przynajmniej jak się wybierzesz na jak±¶ mał± wysepkę...
Bad-i - Czw 19 Cze, 2008

he he o Panie - jednak wole patrzyc jak kraby spier..... po piasku ;)

ziom 30km od Fortaleza sa swietne warunki zeby odpoczac - dzikie plaze :D ojjjeee sexy times :ble: poza tym polecam BoiPreto :lol2: w Fortaleza ... a zawsze do Rio 2500km mozecie pierdzielnac i zobaczyc Favele :]
Bad-i - Czw 19 Cze, 2008

ziom ja jeszcze mysle o takim hoteliku w Chile - mieszkasz cos ala w dzungli i caly tydzien latasz na waleta. Jedynymi osobami ktore cie zobacza to twoja kobieta lub jaka¶ criada która przyniesie ręczniki
r26rulez - Czw 19 Cze, 2008

http://www.tahiti-tourism...va/fakarava.asp
Bad-i - Czw 19 Cze, 2008

r26rulez napisał/a:
http://www.tahiti-tourisme.com/islands/fakarava/fakarava.asp

dobre dobre, kurde ceny w USD sa smieszne. Ciekawe jak rozni sie cena wylotu z EUR a nie z L.A.

Bad-i napisał/a:
ziom ja jeszcze mysle o takim hoteliku w Chile - mieszkasz cos ala w dzungli i caly tydzien latasz na waleta. Jedynymi osobami ktore cie zobacza to twoja kobieta lub jaka¶ criada która przyniesie ręczniki

Brzmi nieĽle. Masz jakie¶ namiary? W Chile jeszcze nie byłem ;D