To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP][PZM] Rajd Subaru 2008

106 - Śro 02 Lip, 2008

19h - zapoznanie
20h - start

GeKo - Czw 03 Lip, 2008

Wychodzi na to ze Kuzi pojedzie tylko prolog. Wracając do tematu 207 z tego co wiem to 207 to miał. Obecnie w jej posiadaniu jest Sołowow, który jak tylko się nią przejechał w miedzianej góze to dobił targu z Kuzim i zaraz potem rozstal sie z Fiatem. Możliwe ze Kuzi zbudował (kupił) następną.
Mick - Czw 03 Lip, 2008

Kuzi generalnie zamawiał kilka sztuk S2000. Więc możliwe, ze to kolejna z nich będzie.

możliwe ze okleją ją w Subaru i podmienią znaczki :rotfl:

fydi - Czw 03 Lip, 2008

106 on stage

Janusz - Czw 03 Lip, 2008

Fydi.. TY bałwanie..... stałes tam gdzie.. ja... ja stałem koło tego słupa, bo Ty pewnie za barierkami..;) to ja byłem po Twojej prawej stronie...
106 - Czw 03 Lip, 2008

i po prologu. frydi dzieki za zdjecia !!!

jechalo sie super choc pod koniec slik sie przegrzel i motor tez doszedl do
czerwonego pola. klase wygralismy z przewaga 20 sek i obejechalismy tez
wszystko do c2r2 bo do tego nie ma podejscia.

pewnie jutro nie bedzie juz tak rozowo... zapowiadane sa burze a troche
kiepsko jestesmy przygotowani oponiarsko :/

si ja :*

fydi - Czw 03 Lip, 2008

Janusz, hola hola bratku. ja byłem z Loko więc to Ty powinieneś nas zobaczyć. i byłeś jednym z tych którzy nam zasłaniali widok
Janusz - Pią 04 Lip, 2008

dzwoniłem do michoola 3 razy pzred prologiem zeby sie z wami spiknac, ale eni odbierał.. a jak oddzwonił to juz c2r2 smigały, chciał mi dac do was numer ale stwierdziłem z emi nei tzra bo i tak wszystko jest tka obstawione ze nie zmienie pozycji, pozatym miałem zajeb.iaszcze miejsce..:D a was było dwóch i jeszcze wam zasłaniałem to mnei powinniscie dojrzec..;p ja w wasza strone nie patrzyłem.

Co do rajdu, to zaskoczył mnie "pan problematyczny" który m,oim zdaniem nie umie jezdzic... a tu jego jazda wydawała sie bardzo szybka i płynna...
Natomiast Kramarczyk w EVO (to ten od astry?? który jest dobrym driverem czy siakis inny??) to strasznie na "kangurka" dojezdzał do nawrotu. Podsumowujac prolog całkiem fajny... :D

106 - Pią 04 Lip, 2008

I po rajdzie :( cała noc przed nami więc mamy nadzieję że jutro uda się wystartować z super rally. Nie wydało na jednym z zakrętów.
michool_vt - Pią 04 Lip, 2008

jakto ? co ? gdzie? hęę??
OSKAR - Pią 04 Lip, 2008

Mow co sie stalo.Jakies foty lub cos.Ostro bylo??
Anonymous - Pią 04 Lip, 2008

http://pl.youtube.com/wat...lI&feature=user
CHRZANEK - Pią 04 Lip, 2008

O kurde...

Skrzywan to mój kolega... Już jeden bardzo poważny wypadek miał na moich oczach na barbórce cieszyńskiej 2003 :( :( :(

Wygląda na to że źle z nim...
Rajdy to nie CMR albo GT5 - tu trzeba mieć świadomość ryzyka...

Anonymous - Pią 04 Lip, 2008

pilot polecial do szpitala helikopterem, ale podobno nic mu nie jest ....
CHRZANEK - Pią 04 Lip, 2008

Podobno gorzej jest z pilotką Ariela Piotrowskiego...