KonradMK - Pon 23 Cze, 2008 no dobra, może powiedzcie mi lepiej czym jeździcie na codzień albo czym jeżdżą wasi starzy, bo historie mi tu różne opowiadacie a ciekawe jak się to ma do rzeczywistości. ktoś te dizle przecież kupuje. 1.8T z moją nogą będzie palił ze 20l najmniejkubas - Pon 23 Cze, 2008 406 1,8 16v wersja przed liftem z gazem... zajebisty dupowoz, najwygodniejsza fura jaka kiedykolwiek jezdzilem, od 3 lat popsul sie tylko wentylator i lacznik stabilizatora (200zł) po za tym wymieniane byly klocki i tarcze filtr powietrza no i jakis przeglad gazu (sekwencja) Pali kolo 10l jak sobie z klima jezdzisz osiagami nie grzeszy ale do sety w 11 sie zbierze... No i jakby nie patrzyc to smieszne paliwo jest po 2zl a nie po 5zl Takze dla mnie dupowoz super Bart - Pon 23 Cze, 2008 ile ma kosztować ten samochód?Anonymous - Pon 23 Cze, 2008 mój stary 4 lata temu mówił przy zakupie fury "dizel to gówno do busów" , niedawno kupił swojego pierwszego dizla , po paru dniach od zakupu stoimy w garażu
stary puka w błotnik i mówi "no nie jest tak najgorzej" , raczej żałuje że nie wziol benzyny , najgorsze są dwa pierwsze krótkie biegi , a najlepsze oczywiście spalanie
fura 2tony srednie spalanie 8l . Na dupowóz to bym wolal osobiście bene z gazem .
Bez gwiaazdy niema jazdy http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2865076KonradMK - Pon 23 Cze, 2008 jeśli to ma być auto z rocznika ok 2001-2003 to powiedzmy ok 40 tys PLNM - Pon 23 Cze, 2008 Szkoda tyle pieniedzy na samochod strick - Pon 23 Cze, 2008 Kondziu jak chcesz dobrego diesla, za nieduze pieniadze to sprzedam Ci 190
W jednej rodzinie od poczatku, auto ma 18 lat i ma przebieg ok 190k KonradMK - Pon 23 Cze, 2008 faaantastycznie. ale 18tki interesują mnie tylko w wersji "ssij pałę" albo ze spinnerami strick - Pon 23 Cze, 2008
KonradMK napisał/a:
ale 18tki interesują mnie tylko w wersji "ssij pałę"
Dobra, dorzuce Ci do niej sztuczna pochwe pcs - Pon 23 Cze, 2008 moze cos takeigo:
w sumie sie wyroznia a technologia standardowaGotti - Pon 23 Cze, 2008
KonradMK napisał/a:
no dobra, może powiedzcie mi lepiej czym jeździcie na codzień albo czym jeżdżą wasi starzy, bo historie mi tu różne opowiadacie a ciekawe jak się to ma do rzeczywistości. ktoś te dizle przecież kupuje. 1.8T z moją nogą będzie palił ze 20l najmniej
a seryjny będzie jeździł niewiele lepiej niż tdi 163km. Ja ten silnik bardzo polecam, 1.9 nadaje się do skody, seatów i małych vw.
Sam na codzień jeżdżę dieslem, rodzice również.
btw. Szwajcarzy odkąd diesle spełniają wysokie normy też chętniej przygarniają ON...saxorulez - Pon 23 Cze, 2008
pcs napisał/a:
http://moto.allegro.pl/it...esel_136km.html
kolega meczy się z wtryskami w takeij... i to mocno.
kolega meczy się z wtryskami w takeij... i to mocno.
SKończyło sie na zakupie w ASO
primo wszystkie diesle maja problem z wtryskami w polsce, secundo to ten silnik montowany jest chyba wszedzie w citroenach, fordach, peugeotach, mazdach etc. wiec chyba nie jest wynalazkiem.Gotti - Pon 23 Cze, 2008