To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [KJS] XIV Rajd Św. Krzysztofa 12-07-2008

fydi - Sob 12 Lip, 2008

http://www.rallyfoto.com/...1e50ebad00c0947
Anonymous - Sob 12 Lip, 2008

fydi napisał/a:
http://www.rallyfoto.com/?mode=foto&id=12581&PHPSESSID=2bd0a9744a29622e41e50ebad00c0947

laduje mi sie i laduje i zaladowac nie moze .... moze jak sie mi pojawi to cos sie ruszy w temacie ;D

saxorulez - Sob 12 Lip, 2008

Gratuluję Grzech oraz Barto i Marcel Crew :)

Warunki faktycznie masakryczne.. troche ostro jak na amatorski rajd

BaRtO_206GT - Nie 13 Lip, 2008

fydi napisał/a:
http://www.rallyfoto.com/?mode=foto&id=12581&PHPSESSID=2bd0a9744a29622e41e50ebad00c0947

wow! zajebiaszcze foto!!

Anonymous - Nie 13 Lip, 2008

BaRtO_206GT napisał/a:

wow! zajebiaszcze foto!!

buuuuuuuuuuuuuu ja go nie widze w pracy :/

uf wlasnie je zobaczylem - calkiem niezle . Bardzo podobne do tego z szutrów :)

lubie takie rajdy :jupi:

saxorulez - Nie 13 Lip, 2008

a jest jakaś galeria z tego rajdu?
grzech - Nie 13 Lip, 2008

saxorulez napisał/a:
a jest jakaś galeria z tego rajdu?

jeszzce za wczesniej, trzeba poczekac kilka dni

saxorulez - Nie 13 Lip, 2008

ok.. to czekam z utęsknieniem bo bardzo ciekawy jestem

widzielismy wasze poczynania i po 3 OS'ach chyba byliscie 3 w klasie Marcelku

saxorulez napisał/a:
ok.. to czekam z utęsknieniem bo bardzo ciekawy jestem

napewno beda ciekawe zdjecia i widoczny CAT CAMS ;D - mozesz byc dumny a jutro zmierze co trzeba i mocy przybywaj .... szukaj kolektora i musimy pogadac o szperze :crazy: bo jak nawiazujemy walke w takiej specyfikacji to moze powalczymy o cos wiecej jak bedziemy mocniejsi :]

qbus - Pon 14 Lip, 2008

Jak ja zaczalem jezdzic to jebali mnie niektorzy ze jezdze po dziurach, ale to co wy tam macei to jakies przeprawowki chyba. Tak zniszczone samochody po glupim KJSie? Ehs niby fajnie ale koszta rosna niesamowicie.
CHRZANEK - Pon 14 Lip, 2008

Ja niestety już dawno temu mówiłem że KJS działają bardziej destruktywnie na samochód niż zawody rangi mistrzostw polski.

Ale w sumie jeździ się to żeby "odbębnić" i zaliczyć pointy do licencji.

grzech - Pon 14 Lip, 2008

Marcel 08 napisał/a:

.... szukaj kolektora i musimy pogadac o szperze :crazy: bo jak nawiazujemy walke w takiej specyfikacji to moze powalczymy o cos wiecej jak bedziemy mocniejsi :]

szpera w kl 3ciej u nas to juz niestety podstawa, na krzysku sobie uswiadomilem jak wiele zalog w 3ciej w okregu warszawskim ma szpere:
- Tomalak
- Oracz
- Petrus
- Medna ostatnio zalozyl
- ten 180konny CRX ktory byl na Krzysku (kierowca narazie uczy sie auta, ale bedzie na pewno grozny)
- my czyli Grzeski
- no i Latos, nie chwali sie ale po tym jak to auto napedzalo sie na piaskach po pachy to jestem pewien ze ma szpere

w sumie 7 zalog w klasie :) - a i niegrzebanego silnika tez ze swieca szukac - bardzo ciekawie to wszystko zaczyna wygladac :)

Anonymous - Pon 14 Lip, 2008

ciekawie jak ciekawie ... niedługo w KJSach beda jezdzil tylko i wylacznie auta po PZMocie .... a to chyba nie jest dobre, zabija tych slabszych ktorzy zaczynaja i moze ich zniechecac wg mnie ....

a ten Lanos po pucharowy nie ma szpery?