laduje mi sie i laduje i zaladowac nie moze .... moze jak sie mi pojawi to cos sie ruszy w temacie saxorulez - Sob 12 Lip, 2008 Gratuluję Grzech oraz Barto i Marcel Crew
Warunki faktycznie masakryczne.. troche ostro jak na amatorski rajdBaRtO_206GT - Nie 13 Lip, 2008
wow! zajebiaszcze foto!!Anonymous - Nie 13 Lip, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
wow! zajebiaszcze foto!!
buuuuuuuuuuuuuu ja go nie widze w pracy Anonymous - Nie 13 Lip, 2008 uf wlasnie je zobaczylem - calkiem niezle . Bardzo podobne do tego z szutrów
lubie takie rajdy saxorulez - Nie 13 Lip, 2008 a jest jakaś galeria z tego rajdu?grzech - Nie 13 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
a jest jakaś galeria z tego rajdu?
jeszzce za wczesniej, trzeba poczekac kilka dnisaxorulez - Nie 13 Lip, 2008 ok.. to czekam z utęsknieniem bo bardzo ciekawy jestemAnonymous - Nie 13 Lip, 2008 widzielismy wasze poczynania i po 3 OS'ach chyba byliscie 3 w klasie MarcelkuAnonymous - Nie 13 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
ok.. to czekam z utęsknieniem bo bardzo ciekawy jestem
napewno beda ciekawe zdjecia i widoczny CAT CAMS - mozesz byc dumny a jutro zmierze co trzeba i mocy przybywaj .... szukaj kolektora i musimy pogadac o szperze bo jak nawiazujemy walke w takiej specyfikacji to moze powalczymy o cos wiecej jak bedziemy mocniejsi qbus - Pon 14 Lip, 2008 Jak ja zaczalem jezdzic to jebali mnie niektorzy ze jezdze po dziurach, ale to co wy tam macei to jakies przeprawowki chyba. Tak zniszczone samochody po glupim KJSie? Ehs niby fajnie ale koszta rosna niesamowicie.CHRZANEK - Pon 14 Lip, 2008 Ja niestety już dawno temu mówiłem że KJS działają bardziej destruktywnie na samochód niż zawody rangi mistrzostw polski.
Ale w sumie jeździ się to żeby "odbębnić" i zaliczyć pointy do licencji.grzech - Pon 14 Lip, 2008
Marcel 08 napisał/a:
.... szukaj kolektora i musimy pogadac o szperze bo jak nawiazujemy walke w takiej specyfikacji to moze powalczymy o cos wiecej jak bedziemy mocniejsi
szpera w kl 3ciej u nas to juz niestety podstawa, na krzysku sobie uswiadomilem jak wiele zalog w 3ciej w okregu warszawskim ma szpere:
- Tomalak
- Oracz
- Petrus
- Medna ostatnio zalozyl
- ten 180konny CRX ktory byl na Krzysku (kierowca narazie uczy sie auta, ale bedzie na pewno grozny)
- my czyli Grzeski
- no i Latos, nie chwali sie ale po tym jak to auto napedzalo sie na piaskach po pachy to jestem pewien ze ma szpere
w sumie 7 zalog w klasie - a i niegrzebanego silnika tez ze swieca szukac - bardzo ciekawie to wszystko zaczyna wygladac Anonymous - Pon 14 Lip, 2008 ciekawie jak ciekawie ... niedługo w KJSach beda jezdzil tylko i wylacznie auta po PZMocie .... a to chyba nie jest dobre, zabija tych slabszych ktorzy zaczynaja i moze ich zniechecac wg mnie ....