Niemy - Czw 17 Lip, 2008 czy ktos moze tego bejcowego dresa troche przytemperowac?
Mi wez go z zaskoczenia
mi - Czw 17 Lip, 2008 kolega guza szuka?
Coś mi się wydaje, że po prostu starasz się ukryć fakt, że jesteś miękką cipką i boisz się przyjechać, nie Ty pierwszy zresztą...nox - Czw 17 Lip, 2008 a p106rallye ?? Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 wszyscy sie boja dziwki dilerzy i rejserzy
Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 Ja się boje na samą myśl ade - Pią 18 Lip, 2008 to jak nikogo nie bedzie to ja przyjade i bede najszybszy:D:P Młody Papież - Pią 18 Lip, 2008 nie no, bez przesady... napewno będzie ktoś szybszy od Ciebie mi - Pią 18 Lip, 2008 Bart na nowym kółku może pokazać to i owo na przykład...Młody Papież - Pią 18 Lip, 2008 nie zaponimaj że przeciez ja tez bede toczył swoje kule mi - Pią 18 Lip, 2008 no jo...Młody Papież - Pią 18 Lip, 2008 tak na zachęte, coby troche zmobilizować dziewczyny z hh... będzie wielka atrakcja... kazdy chętny bedzie mógł mi lizać kule! mi - Pią 18 Lip, 2008 no co Ty, przecież hh to banda tchórzliwych pseudościgantów, którzy na samą myśl o wjechaniu na tor inny niż lubelski, który jakoś znają, sra po gaciach...
To co - jedzie ktoś jeszcze?
Młody Papież - Pią 18 Lip, 2008
mi napisał/a:
no co Ty, przecież hh to banda tchórzliwych pseudościgantów, którzy na samą myśl o wjechaniu na tor inny niż lubelski, który jakoś znają, sra po gaciach...
no przecież nie musisz tłumaczyć dlatego próbuje jakoś zachęcić CHRZANEK - Pią 18 Lip, 2008
mi napisał/a:
przecież hh to banda tchórzliwych pseudościgantów, którzy na samą myśl o wjechaniu na tor inny niż lubelski, który jakoś znają, sra po gaciach...
A do.y.ebać Ci ????nox - Pią 18 Lip, 2008 to kiedy wpadasz Chrzaniu ?? może odrazu na tor zawitasz??