To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Wskaznik 4w1 z shift light

rasta - Śro 16 Lip, 2008

saxorulez napisał/a:
błagam Cię nie chwal sie ze chcesz to wkłądac do auta..
mam nadzieję ze żartujesz bo ja nie żartuję

Nie uważasz że to żenada lekka mieć napis TYPE -R w Clio??

Wiejski Tuning to delikatnie powiedziane. :crazy:

TOXIC, jebnij se jeszcze naklejkę na wlew :rotfl:

Anonymous - Śro 16 Lip, 2008

rasta napisał/a:
saxorulez napisał/a:
błagam Cię nie chwal sie ze chcesz to wkłądac do auta..
mam nadzieję ze żartujesz bo ja nie żartuję

Nie uważasz że to żenada lekka mieć napis TYPE -R w Clio??

Wiejski Tuning to delikatnie powiedziane. :crazy:

TOXIC, jebnij se jeszcze naklejkę na wlew :rotfl:

Nie, naklejke nie, bo daje tylko 5 kucy.
Maske karbonem okleje to bedzie ze 20 :]

Dobra to zesmy pozartowali a teraz tak na serio

mam to w dobrej cenie i myslalem zeby troche tym pohandlowac, oczywiste jest ze wypada najpierw przetestowac i z racji na kraj pochodzenia ;) wprowadzic ewentualne poprawki w konstrukcji (mam na mysli wlasnie te przeklamane wskazania i ten nieszczesny kolor podswietlenia)

Czy komus sie to podoba czy tez nie to wiadomo sprawa gustu, ale na allegro takich nie widzialem wiec wypada przynajmniej sprobowac.

Myslalem jeszcze o takich, ostatnio zdaje sie popularne

I cos dla hondziarzy

Michał - Śro 16 Lip, 2008

type-r :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mi - Śro 16 Lip, 2008

walnij jakieś ceny może - na wszelki wypadek, może ktoś będzie czegoś potrzebował, a jeśli faktycznie ma to być aż tak tanie...
106 - Śro 16 Lip, 2008

fiat panda type-r :rotfl:
mi - Śro 16 Lip, 2008

nie śmiej się, se założę świecące na różowo-niebiesko-żółto-biało-pomarańczowo-zielono-popielato ciśnienie doładowania to będziesz zazdrościł :P

...serio pytam - jak z kosztami czegoś takiego? Znam ludzi, którzy by mogli jakiegoś zegara potrzebować, nawet mejd in czajna

mi napisał/a:
nie śmiej się, se założę świecące na różowo-niebiesko-żółto-biało-pomarańczowo-zielono-popielato ciśnienie doładowania to będziesz zazdrościł :P

...serio pytam - jak z kosztami czegoś takiego? Znam ludzi, którzy by mogli jakiegoś zegara potrzebować, nawet mejd in czajna

No wiec wlasnie, osobiscie mnie to wali jaki tam jest znaczek, a jesli potrzebuje wiedziec czy jest cisnienie oleju to taka rzecz sie przydaje (o ile wskazania są własciwe ;) )
Co do cen ciezko cokolwiek powiedziec bo w zaden sposob jeszcze nie pertraktowalem ;)
Przy zakupie detalicznym cena wychodzi około 60pln, ale to przy wysyłce pojedynczej szt. (z drugiej strony tego jest na allegro pelno wiec nie wiem czy sie da na tym zarobic)
Nakretki z przesyłką wychodza jakies 120pln tez przy 1 szt.

mi - Śro 16 Lip, 2008

hę, 60zł? A to 4w1 ile w takim razie? I czy są jakieś... Hmmm... Dyskretniejsze kolory?

za sztuke ktora do mnie jedzie zaplacilem slownie piec dolcow :) no ale to powiedzmy taki gratis byl. Wiec sami rozumiecie ze zainstalowanie tego nic mnie nie kosztuje.
Kolory dyskretniejsze musze opracowac we wlasnym zakresie, jak sie uda i wskazania beda dokladne (podkreslam jesli beda dokladne) to mysle ze na gotowo wyjdzie 250pln. okolo 300 z podswietleniem indiglo.

I nie bedzie zadnego znaczka Type R :D

Stf - Śro 16 Lip, 2008

TOXIC napisał/a:
Wiec sami rozumiecie ze zainstalowanie tego nic mnie nie kosztuje.

...i nic nie wnosi. siakieś pół roku temu u kumpela zamontowaliśmy manual boost ag. przy 1 barze mylił się o 0,2.

anjas - Śro 16 Lip, 2008

eee tam, 20% to nie przekłamanie :D
Michał - Śro 16 Lip, 2008

:D
saxorulez - Śro 16 Lip, 2008

TOXIC,

nawet jak by mi dopłacali to bym tego nie założył, nie usprawiedliwia Cię nawet to ze masz to na handel i warto przetestować.

Kupujesz chińską szmirę, chałę , syf i podróbę - kupując to wspierasz ludzi którzy nielegalnie kopiują czyjeś projekty i znaki handlowe

(mogę się założyć że Type-R jest zastrzeżone)

Jako Admin i założyciel tego forum - jak to założysz - nie pokazuj tego na tym forum - dziekuję

dzik - Śro 16 Lip, 2008

TOXIC, bardzo Cie prosze. Chcesz kupic dobre i tanie wskazniki? Kup autogauge z serii SM. Sa naprawde doskonale i cenowo dobre.
Takie jak te:
http://www.allegro.pl/ite..._peak_60mm.html