bardzo zadbany, niewielka wgniotka z boku, ale robi naprawde wrażenie na żywo nox - Czw 17 Lip, 2008 jak on francy nie chce to Włocha raczej tym bardziej KonradMK - Czw 17 Lip, 2008 eeeeeeeeeeee FIUT? Poyebało cię? Misiek_lbn - Czw 17 Lip, 2008 jak byś zobaczył jaki w tym lans jest, to byś zmienił zdanie, kup se pralke i bi hapi herr konhad pcs - Czw 17 Lip, 2008 sztuka faktycznie trudna, ja ewoluowalem z dupowozem od cheeroki, przez vitare, forestera, a4 q tdi, 330d/530d, lexusa, impreze az do volvo cross country.
ale prelude w automacie bym nigdy nie kupil. Ja to zmasakruje 30 letnim seryjnym dziadkiem, a to boli.
o fiat cupe faktycznie super, wartosc do ceny mega, kumpel kupil za 18tys z 1999, super zadbana na full wypasie (220km, szpera, brembo etc.).saxorulez - Czw 17 Lip, 2008 zgadzam się z pcsem...
ja bym kupił Lexusa IS200
A4 1.9TDIKonradMK - Czw 17 Lip, 2008 no ja bym kupił bentleya, takie fajne widziałem kilka razy coupe cabrioAnonymous - Czw 17 Lip, 2008 a ja bym kupił unochoda , ponoć fanie jeżdził po księżycu nox - Czw 17 Lip, 2008 ale za około 20 to on nie kupi ani ładnego a4 ani is'a .Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 zdecydowania Pralka, ale te Hondy były fajne co andrzej pokazywał .... Cougar = zapomnij o nim, ma u mnie kumpel w robocie .... nie poleca a ma juz 3 egz. - caly czas liczy na to ze nastepny wreszcie bedzie lepszy anjas - Czw 17 Lip, 2008 jezdzilem trochę prelude IV w automacie i bardzo sobie chwalę.
Ten samochód ni chuja nie prowokuje do szybkiej jazdy tylko do relaxu za kółkiem. Mi się podobało.
Jak szukałem potem pralki Vgen to też nie skreślałem automatów, ale trafił się akurat manual.Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 a moz cif - ten jest ładny http://www.allegro.pl/ite...n_idealny_.htmlCHRZANEK - Czw 17 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
eeeeeeeeeeee FIUT? Poyebało cię?
Hahahahahahahahhahahahaha
No w morde...
Kondziu nie zbaczaj z obranego toru - jak auto ma być do jazdy na codzień nie psuć się i nie wzbudzać frustracji u właściciela (a wiemy z kim auto będzie miało do czynienia) to kup sobie japońca.
Wiem że może zdaniem wielu są to samochody nudne, bez "duszy", polotu i cholera wie czego jeszcze... Ale są względnie bezawaryjne, nowoczesne, do bólu ergonomiczne i gdybym mógł sobie pozwolić na "dupowoza" to kupił bym japonie niezależbie czy kombi czy sedan czy tez coupe.
Pralka naprawde jest super i nie zwracał bym uwagi że auta słabsze o 50KM i tańsze o 20000pln cię dymają ze świateł bo to nie o to chodzi.
Nie wiem czy starczy "piniąszkóf" ale jest jeszcze Mazda 6 która wygląda całkiem całkiem, wspominany wcześniej przez Majka Accord lub Avensis itp.
A z samochodów wymienionych w ankiecie już masz wyłonionego winnera i to praktycznie przez K.O.Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 to jest ok
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5168914