kubas - Wto 12 Sie, 2008 dla mnie pierwsza klasa film !! joker niszczy.... lamborghini tez niszczy a tak w ogole.....
Why so serious son ? strick - Wto 12 Sie, 2008 Tylko czemu w IMAX'ie jest tylko w wawie?Michał - Wto 12 Sie, 2008 bo wawa jest najlepsza
no i plata jest w wawie strick - Wto 12 Sie, 2008
Michał napisał/a:
no i plata jest w wawie
Wiem, w zeszlym togodniu chcialem sprawdzic, ale nie wyszlo...Anonymous - Wto 12 Sie, 2008 Vlodarsky - Śro 13 Sie, 2008 czyli tą scenę zagrali tylko raz powtórek nie było ? Anonymous - Śro 13 Sie, 2008 Bylem w weekend, polecam... jak dla mnie rewelacja 206 Gti - Czw 14 Sie, 2008 Byłem wczoraj. Niestety nie podobał mi sie kompletnie. Świetna rola Jokera - to wszystko no i Lambo.
Koniec.Vlodarsky - Czw 14 Sie, 2008
206 Gti napisał/a:
Byłem wczoraj. Niestety nie podobał mi sie kompletnie. Świetna rola Jockera - to wszystko no i Lambo.
Koniec.
Boże chociaż jeden ma podobny gust do mnie Anonymous - Wto 19 Sie, 2008 nie wiadomo czy prawdziwe:
Vlodarsky - Wto 19 Sie, 2008 coś za cukierkowy ten gość - wydaje mi się, że nie jest to prawdziwe ale napewno zobaczę jak już będzie k-mart - Czw 21 Sie, 2008 Definitywna recenzja padnie dzisiaj, bo wieczorem ide do kina Vlodarsky - Czw 21 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
Definitywna recenzja padnie dzisiaj, bo wieczorem ide do kina
i może nawet z nerwów zamkniesz temat i zbanujesz tych którzy mieli inne zdanie...Anonymous - Czw 21 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
ooeeeezzzz.... dopiero teraz??????? łłłeeeee strick - Czw 21 Sie, 2008
Vlodarsky napisał/a:
k-mart napisał/a:
i może nawet z nerwów zamkniesz temat i zbanujesz tych którzy mieli inne zdanie...