hahahah , byłem u badiego na delikatnym grylu w niedziele i taki kozaczek sie wydawał takie opowiesci o tym, o tamtym, a o sobie to nic nie powie MISTRZ
banda pijaków ( pieqt , nie omieszkami sie o ciebie spytać na następnym grilu, albo w ten weekend bo badi chce na miasto wyjsc ze mną )
No to poznasz mnie z tej "najlepszej strony" Badi wie o mnie tyle, ile ja o nim ... a tu taki tajemniczy - dlatego zamierzam na forum żyć z Badim b. dobrze.
Mogę być spokojny, że Badi wystawi mi najlepsze referencje Bad-i - Pią 01 Sie, 2008 he he he obyś tylko nie przytoczył tej historii ze skarpetkami to będzie wszystko OK
a właściwe to skarpetki są powiązane z antyterrorystami bo to od niej spierd.... iśmy PieQt - Pią 01 Sie, 2008 Badi ja to dokładnie wiem, ale przez grzeczność milczę w tym temacieAnonymous - Sob 02 Sie, 2008 Temat postu: Re: szukam biura do wynajęcia
anjas napisał/a:
Szukam niewielkiego (ok. 40m2 może trochę więcej) biura do wynajęcia.
Ważne, żeby były ze dwa pomieszczenia, pracowało tam będzie na stałe nie więcej niż 3-4 osoby, więc więcej nie potrzeba.
Może ktoś z Was wie coś o pomieszczeniu, które można wykorzystać na takie cele.
Szczególnie interesujące dzielnice to Ochota, Wola, Włochy, Bemowo, Ursus...
Nie wiem jaki standard cie interesuje, ale wiem ze wykanczaja wszystkie biura w BlueCity. Moze sa jeszcze wolne lokale
Miejsca jest od cholery, podobno zaprojektowane na 2tys osob.
Ceny moga byc dosyc ciekawe jak na tak dobra lokalizacje, bo to centruh handlowe slabo ciagnie i stara sie jakos samo siebie uatrakcyjnicanjas - Sob 02 Sie, 2008
Drone napisał/a:
Nie wiem jaki standard cie interesuje, ale wiem ze wykanczaja wszystkie biura w BlueCity. Moze sa jeszcze wolne lokale
Miejsca jest od cholery, podobno zaprojektowane na 2tys osob.
Ceny moga byc dosyc ciekawe jak na tak dobra lokalizacje, bo to centruh handlowe slabo ciagnie i stara sie jakos samo siebie uatrakcyjnic
dzięki za info. Lokalizacja dla mnie jest bardzo OK - dowiem się o szczegóły.
Choć pewnie mają tam większe powierzchnie.