To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - [auta] CO DALEJ?

M - Sob 02 Sie, 2008

anjas napisał/a:
te, których właściciele wiedzieli są zaznaczone na czerwono...

;) :D

rotfl

Bart - Sob 02 Sie, 2008

kubas napisał/a:
A jakby moj budzet byl nieograniczony to chyba bym sie dlugo nie wachal.... F40 lub F430 SCUDERIA xD xD xD xD xD xD

podpisuję się pod tym: F430 lbu któreś starsze "tanie ferrari": 360, F355.

Z tańszych propozycji - jeszcze niedawno zgrzewałem się na 147GTA, ale ten samochód słabo skręca i jest nierozwojowy, delta evo3, 350Z, lancer evo9, maserati 3200GT, corvette C6... ciągle coś nowego mi do głowy wpada, zaraz potem wypada.
;D

Vlodarsky - Sob 02 Sie, 2008

gdyby Mitsu 3000GT VR4 nie było takie ciężkie to też bym przygarnął :) bo samochód wygląda nieziemsko...

a wyglądało by tak

i postawcie koło tego EVO... ze 200 kg mniej i ze 100KM więcej niż seria i jest potwór wg mnie !!

M - Sob 02 Sie, 2008

pieeeekny jest :)
Michał - Sob 02 Sie, 2008

dobrze zarabiacie jak w waszych "realnych"marzeniach są NSX'y, EVO itd :)
To jest fajne w tym temacie że mają być REALNE czyli takie na które na stać i które będziemy w stanie utrzymać !!

mi - Sob 02 Sie, 2008

ja się chciałem ostatnio mega zwsiurzyć i kupić s13, przyznaję... Szczerze mówiąc uważam, że:
1. samochód doładowany ma perspektywy, wolnossący - nie (a s13 ma turbo i potencjał)
2. fwd < rwd < awd i tak widzę swój rozwój kiedyś (s13 ma rwd, a na 4wd mnie nie stać, pomijając pandę :lol2: )

...ale to oczywiście bez znaczenia, bo jestem za miękki żeby się peżoła pozbyć :wall:

Michał napisał/a:
dobrze zarabiacie jak w waszych "realnych"marzeniach są NSX'y, EVO itd

przez dwa lata nie idź na żadną imprezę tak jak ja nie chodzę. Jeździj na rowerze zamiast samochodem kiedy się da :) Odłożysz (tylko z utrzymaniem później gorzej)

M - Sob 02 Sie, 2008

ja uwazam ze fwd < awd < RWD < awd skyline :D
do rwd trzeba umic jezdzic, do awd mniej, do fwd to juz w ogole.

Anonymous - Sob 02 Sie, 2008

Vlodarsky napisał/a:
Michał napisał/a:
dobrze zarabiacie jak w waszych "realnych"marzeniach są NSX'y, EVO itd

przez dwa lata nie idź na żadną imprezę tak jak ja nie chodzę. Jeździj na rowerze zamiast samochodem kiedy się da :) Odłożysz (tylko z utrzymaniem później gorzej)

bardzo opdtymistyczne .... mieszkasz z rodzicami, jesz suchy chleb dla konia, nie chorujesz, nie masz wakacji, nie masz nic i nie wiem nawet odkladajc 2tys zł miesieszcznie nie ma opcji kupic auta tego typu .... nie wiem Marek ile w takim razie zarabiasz jak tak to wyliczyles .... sorry no offence :chick:

Marcel 08 napisał/a:
bardzo opdtymistyczne .... mieszkasz z rodzicami, jesz suchy chleb dla konia, nie chorujesz, nie masz wakacji, nie masz nic i nie wiem nawet odkladajc 2tys zł miesieszcznie nie ma opcji kupic auta tego typu .... nie wiem Marek ile w takim razie zarabiasz jak tak to wyliczyles .... sorry no offence :chick:

sprzedaje puga, sprzedaje c2, zarabiam jeszcze parę tysi, biorę kreskę :) mieszkam dalej z rodzicami, dalej jem suchy chleb :) dalej oszczędzam :) ale fura jest :)

Anonymous - Sob 02 Sie, 2008

to prawie jakbys kupił mieszkanie :lol2:

love U warciacie :*

mi - Sob 02 Sie, 2008

eM napisał/a:
ja uwazam ze fwd < awd < RWD < awd skyline :D
do rwd trzeba umic jezdzic, do awd mniej, do fwd to juz w ogole.

ja się trzymam mojej wersji. AWD daje większe możliwości rozwojowe i - po ogarnięciu - większą frajdę niż rwd.

Co do frajerstwa fwd niestety trudno się nie zgodzić :wall:

szymlorek - Sob 02 Sie, 2008

Bmw e46 compact / sedan
Clio sport
Audi S2

Kolejne auto bedzie mi musialo poslużyć przynajmniej z 3-4 lata więc decyzja nie będzie łatwa.

Compact fajnie wygląda imho jest wciąż świeży zgarbny i powabny i do zabawy i na codzień się nada. I przynajmniej w moim przekonaniu jedno z kilku modeli bmw które nie przywodzi stereotypowych negatywnych skojarzeń.

Clio gdyby warunki troche bardziej sprzyjały benzyna byłaby troche tańsza i przestałbym myśleć przyszłościowo ;)

S2 mega sentyment i powoli przynajmniej dla mnie w wersji coupe robi sie fajny klasyczny wózek, ale chyba tak jak włodziu pisał powyżej musiałbym naoliwić łańcuch w rowerze i polubić się z sucharami :rotfl:

CHRZANEK - Sob 02 Sie, 2008

Hmmm będe kolejnym po Mi (i chyba również Oskarze) który przez chcwile pomyślał o sprzedaży kochanego francuzika żeby kupić RWD. Alena szczęście wyleczyłem się z tego szybko.

Ponieważ sytuację mam taką jaką mam więc ewentualna zmiana była by na samochód podobny tyle że nowszy.

Owszem w głowie przewija się 323GTR i Sunny GtiR, ale realnie to chciałbym kiedyś:

-Citroen C2 VTS
-Suzuki Swift Sport

Oba mają silniczki 1,6 (na większy mnie nie stać) oba dają frajdę z jazdy, oba można kupić nowe.

Gdybym jakimś cudem miał wieksze mozliwości to może bym zaszalał i pozwolił sobie na autko typu CTR a'la Lenny bo orgia silnika przy 9000rpm jest dla mnie piekniejsza niż "rozwojowość" turbo :)

kubas - Sob 02 Sie, 2008

CHRZANEK napisał/a:
-Suzuki Swift Sport
Joanna Brodzik Edyszyn koniecznie !! :* :*