k-mart - Śro 13 Sie, 2008 Wiem, racji nie mam, ale strasznie mnie ta sytuacja denerwuje.
Dlatego zaraz lece pobiegac. Vlodarsky - Śro 13 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
Dlatego zaraz lece pobiegac.
i masz rację ja biegam ok 50 km tygodniowo M - Śro 13 Sie, 2008 Jak w kazdej kulejącej dziedzinie w naszym kraju trzeba odkomunizować strukturę i zacząc prace u podstaw.IMHO to nie kasa tylko metody.Bad-i - Śro 13 Sie, 2008 http://pekin.wp.pl/kat,10...ml?ticaid=166b4
Marek23 - chyba zgodze sie z eM-em. Nie sadze ze chodzi o kase i o warunki (bo przeciez nasi sportowcy jezdza na fajne obocy i na bank na lepsze od tych z listy powyzej )
Chociaz Polska zawodniczka tenisa stolowego (Chinka czy Koreanka z polskim paszportem) byla na obozie pod tarnobrzegiem w jakiejs dziurze - wiem bo moj kolega byl tam na weekend zachlac z kolegami
Ja sam do konca nie wiem co jest przyczyna takich slabych wynikow; presja, stres, zle przygotowanie, slabe warunki fizyczne, brak talentu....... serio nie mam pojecia co sie stalo z nasza cala reprezentacja.
A przeciez czlowiek siedzial w sporcie tyle czasu i powinien wiedziec co i jak - chociaz akurat tenis w ostatnich latach poszedl w goreGOKART - Śro 13 Sie, 2008 Oki, jezeli problemem jest komunistyczna struktura (w/g Em'a) (cokolwiek by to nie miało znaczyć) oraz nie jest nią kassa to dlaczego Indie (1'147 mln mieszkanćów ) zdobyły tylko 1 medal Chociaz i tak w przeliczeniu medalowym na jednego mieszlańca są od nas lepsi Marek23 - Śro 13 Sie, 2008
eM napisał/a:
Jak w kazdej kulejącej dziedzinie w naszym kraju trzeba odkomunizować strukturę i zacząc prace u podstaw.IMHO to nie kasa tylko metody.
I eM trafił w sedno sprawy... Napisałbym tu referat na ten temat bazując na moich doświadczenaich, ale mam jeszcze parę planów sportowych i lepiej się nie wychylać.
GOKART napisał/a:
Oki, jezeli problemem jest komunistyczna struktura (w/g Em'a) (cokolwiek by to nie miało znaczyć) oraz nie jest nią kassa to dlaczego Indie (1'147 mln mieszkanćów ) zdobyły tylko 1 medal Chociaz i tak w przeliczeniu medalowym na jednego mieszlańca są od nas lepsi
Bo statystyznie biorąc mają małego... Jak jesteś klucha lub ciota to nic nie zdziałasz w sporcie.Bad-i - Śro 13 Sie, 2008 mi - Śro 13 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
Jak jesteś klucha lub ciota to nic nie zdziałasz w sporcie
wiem, dlatego zostałem na poziomie mistrzostw śląska Bad-i - Śro 13 Sie, 2008 a ile trzeba ruchać i jakiego trzeba mieć ptaka żeby zostać MP ??GOKART - Śro 13 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
Bo statystyznie biorąc mają małego... Jak jesteś klucha lub ciota to nic nie zdziałasz w sporcie.
a Chinole ? M - Śro 13 Sie, 2008 Chinole maja przedluzacze z ogórków
Chinki mają dystanse zeby im oczy nie wychodziły
106 - Śro 13 Sie, 2008 zalezy od dyscypliny ja mam bardzoooo duzego wiec zaliczylem juz MP Bad-i - Śro 13 Sie, 2008
106 napisał/a:
zalezy od dyscypliny ja mam bardzoooo duzego wiec zaliczylem juz MP
ja też zaliczyłem MP ale jak wchodziłem w Łukasza to jakoś nie krzyczał mi - Śro 13 Sie, 2008 znam pannę, która też mp tenisowe zaliczyła kilka razy, a ptaka ponoć nie ma...Bad-i - Śro 13 Sie, 2008
mi napisał/a:
znam pannę, która też mp tenisowe zaliczyła kilka razy, a ptaka ponoć nie ma...